Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chłopaki! i dziewczyny!

Serwerownie z których korzystamy blokują dostęp do siebie nawzajem, czekamy na jakąś odpowiedź jednego z supportu aby było wszystko ok. Oprócz tego konkurencja widzi, że szykuje się duży problem, którym jest Zimeria!!!! Jeżeli tylko dostaniemy informacje od jednej z serwerowni będziecie informowani na bieżąco :)

Pozdrawiam i mam nadzieję, że jesteście dalej z nami!

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Eh tak myślałem ze technik znowu będzie miał burze ^^ Moderacja z mpc forum i kłopoty można się było tego spodziewać nie żebym coś miał do was chłopaki czy tam dziewczyny no ale jak pisałem wcześniej mam złe wspomnienia z Antarisa identycznie było 

Opublikowano

Eh tak myślałem ze technik znowu będzie miał burze ^^ Moderacja z mpc forum i kłopoty można się było tego spodziewać nie żebym coś miał do was chłopaki czy tam dziewczyny no ale jak pisałem wcześniej mam złe wspomnienia z Antarisa identycznie było 

Co Ty Antarisa tutaj porównujesz? :O Znacznie inny poziom majster, inna "kultura". Tutaj nie zauważyłem przekładania startu przez burzę u technika i w efekcie końcowym półroczne opóźnienie. Good Job maj frjend.

Opublikowano

Jak ja nigdy nic z Antarisem nie miałem wspólnego. Pozdrawiam cieplutko.

umarł

Opublikowano

Jak ja nigdy nic z Antarisem nie miałem wspólnego. Pozdrawiam cieplutko.

Chyba nie rozumiesz aluzji więc nie będę tłumaczył :)

Opublikowano

No nic zawiedli. Skoro nawet nie potrafią wrzucić obiecanej łatki. Swoją drogą ciekawe czemu nie dali nam rootów razem z klientem?

Na pewno ludzie powędrują na jakiegoś woma2 czy inne serwy, które dziś startowały.

Opublikowano

Przecież to zależy od serwerowni .. 

Nie jest to wina administracji . Tylko te poj3by psują tą grę i nie dadzą mi pograć :( Mam nadzieję że nocke bd mógł zrobić 

Aniela Bogusz [*]

Opublikowano

W Polsce to już chyba norma, że serwery metina nigdy nie startują na czas :D

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

ja mam tylko nadzieje ze start sie nie przesunie nie jestem fanem Medium i ciezko sie przełamalem zeby tu zagrac ale jak juz dzis nie wystartuje to odpuszczam serwer :D 

Venum

Opublikowano

Może wbije bo prezentacja przekonująca .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Wygląda obiecująco.

Server online czy jeszcze nie, bo chętnie bym zagrał.

Serwer off, start miał być o 18:00 ;>

Nie działa :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...