Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 158
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To łatkę i tak już powinni wrzucić co im szkodzi?

Chyba że się nie przygotowali jeszcze :D

Musimy czekać na pewne informacje co do IP serwera, jeżeli wystartujemy to 30 min przed startem będzecie mieli informacje na fanpagu! 

Żadnego info nawet, no niezle..

Jest info nic, się nie bój :) 

Spokojnie ^up warto poczekać :)

Dokładnie warto poczekać, konkurencja nie śpi + serwerownia robi nam małe psikusy ale wszystko jest na dobrej drodze! 

Musimy czekać na pewne informacje co do IP serwera, jeżeli wystartujemy to 30 min przed startem będzecie mieli informacje na fanpagu! 

Dokładnie warto poczekać, konkurencja nie śpi + serwerownia robi nam małe psikusy ale wszystko jest na dobrej drodze! 

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Troche sie kurde zawiodlem. Nie rozumiem jednak problemu... Jak po dlugiej becie i tylu przygotowaniach nagle mogl wystapic problem z jakims IP? Nie sprawdziliscie tego wczesniej?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Do 20:30 pojawi się informacja z brakującymi plikami lub przełożoną datą start, pozdrawiam.

xb4c9CP.png

Opublikowano

Do 20:30 pojawi się informacja z brakującymi plikami lub przełożoną datą start, pozdrawiam.

No nieźle, profesjonalizm aż od Was kipi, wszyscy wiemy jak to się skończy  :lenny:

"Pójdę w tą ciemność, a ty mnie poprowadź

bym mógł podziękować za twoją obecność.."

Opublikowano

Mnie to tylko ciekawi... Jak startują jakieś gówna to startują równo i bez problemu.

Jak startuje coś lepszego to odrazu problemy.

Opublikowano

Mnie to tylko ciekawi... Jak startują jakieś gówna to startują równo i bez problemu.

Jak startuje coś lepszego to odrazu problemy.

Bo rywalizacja sie szykuje i przydupasy ( nie powiem kto ) atakujei blokuje

Opublikowano

Dobra szanowna administracjo opóźnienie startu da się zrozumieć ale jak się deklaruje na daną godzinę, że będzie wstawka o dalszych informacjach to powinna znaleźć się bez opóźnienia. Chyba, że dostajecie ddosy na klawiaturę to przepraszam ;x 

"Nie gubię szacunku, bo nikogo nie udaję
I na czubku kutasa mam co mówi frajer"

Opublikowano

Ja myślę że start w piątek bez bugów będzie XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.

zeby warna nie bylo. Szukałem takiego serwera jak ten :D. Trochę za dużo nowości ale ten stary klimat PL'a z niektórymi rzeczami.

Opublikowano

Jak to dzisiaj wystartuje to fubu zacznie latać jak magik xDDDDDDDDDD

banner5.gif

Opublikowano

Jak to dzisiaj wystartuje to fubu zacznie latać jak magik xDDDDDDDDDD

No nagraj jak latasz :) Pozdrawiam

No nieźle, profesjonalizm aż od Was kipi, wszyscy wiemy jak to się skończy  :lenny:

Wszyscy wiedzieli, jak to się skończy startujemy!  Więcej info na forum i fanpage

xb4c9CP.png

Opublikowano

No serwer wystartował ale graczy na nim baaardzo mało - w granicach 200. Dodatkowo słaby limiter i da się odpierdzielać manianę na dmg ;)

MsWr9Fv.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...