Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Fenekra.pl

Rapils

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To co dzieje się na tej grupie to jest jeden wielki kabaret.

Tak, to prawda - nie siedzę w serwerach jak większość tutejszych "znawców" Bardzo ciekawa lektura z tego tematu.

Jednak mogę wam zagwarantować jedną rzecz.

NIE NIE JEST TO JAKIS SRUREK, RUREK czy kij wie kto.

Skąd wiem? Bo rozmawiałem z właścicielem serwera przez przeszło 2 godziny na TS3.

NIE, NIE JEST TO SERWER nawet w 0.00001% związany z TS-Lol.

Dla wtajemniczonych będą wiedzieć, skąd takie informacje.

Nie rozumiem jednego hejtu.

Dlaczego każdy pisze "kotlet, kotlet, kotlet". Kotleta możecie mieć jedynie na talerzu może w niedziele, może w inny dzień tygodnia. Jedynie może być serwer bardzo podobny do poprzedników, ale raczej bez bazy danych nie da się zrobić w 100% takiego samego...

Ja tutaj kończę swoją wypowiedź, czekam na kolejnych "znawców" bo mam nadzieję, że się tacy znajdą  xD  xD  xD  xD  xD

Pozdrawiam ;)

@topic

Polecam serwer! Mam nadzieję, że zagoszczę na nim a serwer nie padnie po tygodniu!

@AntyWarn

Czy będzie można płacić PSC w sklepie?

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Terios wstał po raz kolejny niczym feniks z popiołu. 

Feniks ma dwa życia, wypierdalać z tym.

a kim ty typie jesteś żeby takie rzeczy pisać :) ?   wypierdalać to możesz właśnie z tej prezentacji 

#rapils kiedy dasz tego npc żeby posprawdzać wyżej?

Mam nadzieje ze uda się go postawić do czwartku. Trzeba wtedy prawdzić balans postaci w grze ;)

To co dzieje się na tej grupie to jest jeden wielki kabaret.

Tak, to prawda - nie siedzę w serwerach jak większość tutejszych "znawców" Bardzo ciekawa lektura z tego tematu.

Jednak mogę wam zagwarantować jedną rzecz.

NIE NIE JEST TO JAKIS SRUREK, RUREK czy kij wie kto.

Skąd wiem? Bo rozmawiałem z właścicielem serwera przez przeszło 2 godziny na TS3.

NIE, NIE JEST TO SERWER nawet w 0.00001% związany z TS-Lol.

Dla wtajemniczonych będą wiedzieć, skąd takie informacje.

Nie rozumiem jednego hejtu.

Dlaczego każdy pisze "kotlet, kotlet, kotlet". Kotleta możecie mieć jedynie na talerzu może w niedziele, może w inny dzień tygodnia. Jedynie może być serwer bardzo podobny do poprzedników, ale raczej bez bazy danych nie da się zrobić w 100% takiego samego...

Ja tutaj kończę swoją wypowiedź, czekam na kolejnych "znawców" bo mam nadzieję, że się tacy znajdą  xD  xD  xD  xD  xD

Pozdrawiam ;)

@topic

Polecam serwer! Mam nadzieję, że zagoszczę na nim a serwer nie padnie po tygodniu!

@AntyWarn

Czy będzie można płacić PSC w sklepie?

Hejty były, są i pewnie będą. Trzeba przywyknąć :)

Co do płatności PSC, tak jak napisałem w zapowiedzi - na 98,9% TAK.

Pozdrawiam

footer_logo.png

Opublikowano

Gram na serwerze od początku beta testów, jedynie co moim zdaniem przypomina barie to mapy i tyle. 

Sety autorskie nie znalazłem nigdzie indziej takich setów.

Biolog też autorski.

Owszem na serwerze są błędy i podobieństwa nie ma serwera na MPC, gdzie nic nie byłoby podobne do innego. Zawsze znajdą się tam ulepszcze czy EQ startowe, wygląd koni czy handlarzy. Skończcie pier**** głupoty i oczerniać serwer czy właściciela, patrząc tylko na grafike. Polecam wejść nabić te 100lv to kwestia chwili. I zobaczyć samemu czy rzeczywiście to jakaś kopia... 

Opublikowano

Co z nowym i healer

Mógłbyś trochę jaśniej? Nie bardzo wiem o co pytasz :>

Kiedy start?

10.12.2016r. godz. 14:00. Zapraszam!

Gram na serwerze od początku beta testów, jedynie co moim zdaniem przypomina barie to mapy i tyle. 

Sety autorskie nie znalazłem nigdzie indziej takich setów.

Biolog też autorski.

Owszem na serwerze są błędy i podobieństwa nie ma serwera na MPC, gdzie nic nie byłoby podobne do innego. Zawsze znajdą się tam ulepszcze czy EQ startowe, wygląd koni czy handlarzy. Skończcie pier**** głupoty i oczerniać serwer czy właściciela, patrząc tylko na grafike. Polecam wejść nabić te 100lv to kwestia chwili. I zobaczyć samemu czy rzeczywiście to jakaś kopia... 

A jednak.. 

Dzięki za opinię na temat serwera!

;)

BARDZO PROSZĘ SPATCHOWAĆ CLIENTA GRY!

PROBLEM Z LAGOWANIEM W GRZE POWINIEN ZOSTAĆ ZAŻEGNANY!

footer_logo.png

Opublikowano

Sciagne i zawitam na becie. Dorosli potrafia myslec samidzielnie a nue sie sluchac amatora spawow :). Plujacy sa.bal wszedzie xD

W takim razie pobieraj i widzimy się na becie!

Sam nie wiem co o tym sądzić. @Rapils sądząc po postach siedzisz w tworzeniu serwerów minimum od kilku lat, jakie miałeś wcześniej projekty?

Przekonasz się po starcie, czy moja persona to odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku ;]

Co z bodym i healerem chodzi o balans

Tak jak pisałem w grze, na forum i tutaj - na MPC; Jak pojawi się NPC z przedmiotami, będziemy testować balans postaci.

Jak na razie ciężko mi stwierdzić jaka postać jest najbardziej wyboostowana ;)

footer_logo.png

Opublikowano

Sciagne i zawitam na becie. Dorosli potrafia myslec samidzielnie a nue sie sluchac amatora spawow :). Plujacy sa.bal wszedzie xD

Sam nie wiem co o tym sądzić. @Rapils sądząc po postach siedzisz w tworzeniu serwerów minimum od kilku lat, jakie miałeś wcześniej projekty?

Przekonasz się po starcie, czy moja persona to odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku ;]

Tak jak pisałem w grze, na forum i tutaj - na MPC; Jak pojawi się NPC z przedmiotami, będziemy testować balans postaci.

Kiedy NPC  z IS'em?

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Kiedy NPC  z IS'em?

NPC od którego będziecie mogli pozyskać maksymalny poziom (205lv.) oraz ekwipunek + przedmioty ItemShop pojawi się dzisiaj w godzinach wieczornych!

Rekrutacja na stanowisko Game Mastera, Moderatora forum jak i Tutora RUSZYŁA! Zapraszam do działu Rekrutacja na naszym forum! :)

footer_logo.png

Opublikowano

Powiem tak, niedawno kilka serwerów miało super prezki, systemy na serwerach, ogólnie było strasznie zachwalane, a jak przyszło co do czego, ludzie wbili na serwer i dopiero wtedy zobaczyli jakie gówno wyszło. Tak było z praktycznie każdym serwerem jaki ostatnio odpalili.

Tu jest to samo, tyle lepiej że beta jest otwarta i każdy se może wbić na serwer, ale i tak okaże się w 1-2dni po starcie.

A to co wypisują że dużo rzeczy takich samych jak gdzie indziej, yyyy.....? Na przedstawicieli mpc nie ma co patrzeć, zależy jak wiatr zawieje to im się rodzą różne opinie i poglądy. :) no ale wiadomo jak mają jakieś 'ale' to dowody trzeba przedstawić, bo zawsze mogą wywalić temat do kosza.

Opublikowano

Powiem tak, niedawno kilka serwerów miało super prezki, systemy na serwerach, ogólnie było strasznie zachwalane, a jak przyszło co do czego, ludzie wbili na serwer i dopiero wtedy zobaczyli jakie g****o wyszło. Tak było z praktycznie każdym serwerem jaki ostatnio odpalili.

Tu jest to samo, tyle lepiej że beta jest otwarta i każdy se może wbić na serwer, ale i tak okaże się w 1-2dni po starcie.

A to co wypisują że dużo rzeczy takich samych jak gdzie indziej, yyyy.....? Na przedstawicieli mpc nie ma co patrzeć, zależy jak wiatr zawieje to im się rodzą różne opinie i poglądy. :) no ale wiadomo jak mają jakieś 'ale' to dowody trzeba przedstawić, bo zawsze mogą wywalić temat do kosza.

Dzięki za wyczerpującą opinię, otwarta beta właśnie jest po to, aby uświadomić naszych przyszłych graczy, że nie rzucamy słów na wiatr!

Moim skromnym zdaniem jakichś bardzo znaczących błędów gry nie ma, co najwyżej defekty kosmetyczne ;>

footer_logo.png

Opublikowano

Kolejny syf pod hajs i do w dodatku sensuala kolejna baria ludzie nie dajcie się tym złodziejom robić w konia...

NIE POLECAM GÓWNO POD HAJS!

Opublikowano

Kolejny syf pod hajs i do w dodatku sensuala kolejna baria ludzie nie dajcie się tym złodziejom robić w konia...

A kto k***a każde wydawać pieniądze?

Grałem na tylu serwera które są typowo pod is i bez isa normalnie dało rade łatwo grać xD

@topic

U jakich jutubuerow kupicie reklame?

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Nie ma to jak oceniać czyiś serwer nie grając na nim.

Za to ja mogę się wypowiedzieć jako gracz od startu bety.

Gra jest przyjemna, osób dosyć sporo , lagów nigdy nie ma i nie było, więc mogę serdecznie polecić.

Opublikowano

a mniejsza... xD

Fajna prezka i powodzenia. Skin od Fabiana widzę, też na propsie ale za to wiem kto jest adminem. Nie wiem po co się spinacie. Dobry, ogarnięty, doświadczony admin... przynajmniej pogracie a nie się wyjebiecie po 2tyg gry. 

(od razu mówię... nie spamić na PW kto jest adminem bo i tak nie odpiszę xD

Opublikowano

a mniejsza... xD

Fajna prezka i powodzenia. Skin od Fabiana widzę, też na propsie ale za to wiem kto jest adminem. Nie wiem po co się spinacie. Dobry, ogarnięty, doświadczony admin... przynajmniej pogracie a nie się wyjebiecie po 2tyg gry. 

(od razu mówię... nie spamić na PW kto jest adminem bo i tak nie odpiszę xD

Kto jest adminem? (kazałeś nie spamić na PW, w temacie można  B), PS. sporo osób to pewnie wie :D)

Opublikowano

a mniejsza... xD

(od razu mówię... nie spamić na PW kto jest adminem bo i tak nie odpiszę xD)

Dzięki Hooltras za opinię, raczej nie inaczej!

Każdy wie ze adminem jest Santriel, Vitron, Sensual i kilku jeszcze! :D

footer_logo.png

Opublikowano

a mniejsza... xD

Zmarłych byś nie wymieniał....

R.I.P SANTRIEL

Polecam wygląda solidnie a jak Hooltras polecał to git.

Opublikowano

a mniejsza... xD

Zmarłych byś nie wymieniał....

R.I.P SANTRIEL

Polecam wygląda solidnie a jak Hooltras polecał to git.

Przepraszam, nie powinienem.

Panie świeć nad jego duszą [*]

Dobrze by było jakby ten serwer wypalił bo już nie ma na czym grać 

Dobrze by było jakby ten serwer wypalił bo już nie ma na czym grać 

Będzie na czym grać

Będzie na czym grać! :)

footer_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...