Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Fenekra.pl

Rapils

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy to kolejny terioso-nelioso-barioso? Oczywiście nie polecam bo to samo wałkuje się od jakiegoś czasu na rynku metina.

PS. Topka usunięta została w czas http://i.imgur.com/7PPLNic.jpg

Stronę prowadzi nam administrator (strony) Teriosa, Antarisa itp. czyli PetardaStudio. Nazwy nie kojarzą się przyjaźnie, ale nam zależy na dokładności strony i jej funkcjonalności dlatego tę osobę wybraliśmy. Bazę podpinał ze swojego serwera, bo po prostu testował stronę, a my nie mieliśmy jeszcze oficjalnego serwera.

3. W zapowiedzi należy podać przewidywany czas startu serwera, nie dalszy niż 3 tygodnie od założenia tematu.

12. Cały zespół serwera musi zostać wypisany w prezentacji wraz z odnośnikami do profili na MPC (dotyczy to również sponsora). Wymagany staż na forum każdego członka teamu to dwa miesiące. Kara za brak: Usunięcie prezentacji z MPCforum.

Proszę to poprawić, czas 3h.  ;)

Czas dodany, a co do ekipy serwera to wszystko zostało już przeanalizowane przez Moderatorów Metin2.

Łamiecie itak regulamin iż musi zostać wypisana administracja a to że moderatorzy analizują nic nie znaczy iż w punkcie jest czysto napisane: Cały zespół serwera musi zostać wypisany w prezentacji wraz z odnośnikami do profili na MPC (dotyczy to również sponsora). Wymagany staż na forum każdego członka teamu to dwa miesiące. Kara za brak: Usunięcie prezentacji z MPCforum.  Gdzie jest dodane że może być przeprowadzona analizaa przez moderatorów?!?

• Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Czy to kolejny terioso-nelioso-barioso? Oczywiście nie polecam bo to samo wałkuje się od jakiegoś czasu na rynku metina.

PS. Topka usunięta została w czas http://i.imgur.com/7PPLNic.jpg

Stronę prowadzi nam administrator (strony) Teriosa, Antarisa itp. czyli PetardaStudio. Nazwy nie kojarzą się przyjaźnie, ale nam zależy na dokładności strony i jej funkcjonalności dlatego tę osobę wybraliśmy. Bazę podpinał ze swojego serwera, bo po prostu testował stronę, a my nie mieliśmy jeszcze oficjalnego serwera.

3. W zapowiedzi należy podać przewidywany czas startu serwera, nie dalszy niż 3 tygodnie od założenia tematu.

12. Cały zespół serwera musi zostać wypisany w prezentacji wraz z odnośnikami do profili na MPC (dotyczy to również sponsora). Wymagany staż na forum każdego członka teamu to dwa miesiące. Kara za brak: Usunięcie prezentacji z MPCforum.

Proszę to poprawić, czas 3h.  ;)

Czas dodany, a co do ekipy serwera to wszystko zostało już przeanalizowane przez Moderatorów Metin2.

Łamiecie itak regulamin iż musi zostać wypisana administracja a to że moderatorzy analizują nic nie znaczy iż w punkcie jest czysto napisane: Cały zespół serwera musi zostać wypisany w prezentacji wraz z odnośnikami do profili na MPC (dotyczy to również sponsora). Wymagany staż na forum każdego członka teamu to dwa miesiące. Kara za brak: Usunięcie prezentacji z MPCforum.  Gdzie jest dodane że może być przeprowadzona analizaa przez moderatorów?!?

Powiedz mi w którym miejscu regulamin jest złamany?

Kogo według Ciebie mam dopisać do listy zespołu serwera, skoro jak na razie jestem w nim sam? 

Staż na forum od 2012r. Trochę więcej niż 2 miesiące :/

Każda zapowiedź serwera musi zostać zaakceptowana przez moderatorów forum MPC, podczas procesu "zatwierdzania" tej oto zapowiedzi miałem przyjemność kontaktować się z liderem Metin2 (czyt. "Kubek"). Wszystkie niejasności zostały mu przekazane efektem czego oficialnie zatwierdził zapowiedź Fenekry. Nie mam nic do dodania, moderatorzy działu jak widać też. 

Serdecznie zapraszam na betę! :)

footer_logo.png

Opublikowano

Prezentacja ładna, Powodzenia :)

Dzięki!

Wygląda ciekawie, aczkolwiek poczekam ~7 dni po starcie. :>

Wydaje mi się, że wtedy topki juz nie będziesz w stanie dogonić :D

Serwer smierdzi baria jak c**j wie co :D

GRajac na becie czuje sie wlasnie jakbym gral na barii...

Jesli nie ukrywacie sensuala to moze cos z tego wyjdzie

Wałkowane od początku..

Vitron, Sensual, Santriel, Surek.. Jak w kalejdoskopie, robi się to nudne - serio :/

footer_logo.png

Opublikowano

Dzięki!

Wałkowane od początku..

Vitron, Sensual, Santriel, Surek.. Jak w kalejdoskopie, robi się to nudne - serio :/

To wytlumacz czemu to tak bardzo barie przypomina :D

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Dzięki!

Wałkowane od początku..

Ja bym bardziej do Pandory porównał. Uprzedzę moze zawczasu - nie nie ma admina Pandory w teamie! :/

footer_logo.png

Opublikowano

Wizualnie i ogólnie systemowo prezentuje się świetnie, ale jestem zdania, żeby wywali 6/7 bon w ogóle. Nie wiem jak inni gracze sądzą, ale 6/7 do dropienia/skończyny/drogi już mnie denerwuje.

Opublikowano

lol ale rakowisko, może jednak to balmora i gruby sie ukrywa?  xD

Serwer polecam, bo na razie nic ciekawszego nie startuje :)

Opublikowano

Dzięki!

Wałkowane od początku..

Ja bym bardziej do Pandory porównał. Uprzedzę moze zawczasu - nie nie ma admina Pandory w teamie! :/

Z pandora to nic wspolnego nie ma ;p

Jesli naprawde nie ma sensuala/surka w teamie to ten serwer moze byc naprawde w topce w polsce ;)

Bedzie IS na bete by potestowac balansik i exp z IS? ;d

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

Dzięki!

Wałkowane od początku..

Z pandora to nic wspolnego nie ma ;p

Jesli naprawde nie ma sensuala/surka w teamie to ten serwer moze byc naprawde w topce w polsce ;)

Bedzie IS na bete by potestowac balansik i exp z IS? ;d

Tak, jutro będzie postawiony NPC. Tam znajdziecie większość przedmiotów. Dlaczego jutro? Musze coś przepisać na nowo.. 

jak zmienić profesje na serwerze ? 

jak na razie mam 80 lvl i poza dropem śmieci to bugów poważnych brak

Zwój zmiany profesji znajdziecie u Starego Mędrca za pkt. WON && w sklepie z przedmiotami.

Jest zbroja do expa? 

Czemu truty sie dalej nie ulepsza?

Nie będzie zbroi do expa, jej wartości nadrobią KD'ki + mniej ulepszaczy pójdzie na wytwarzanie ekwipunku do expa.

Z Zatrutym jakoś tak wyszło.. Chyba nie macie tego za złe? 

Pozdrawiam

footer_logo.png

Opublikowano

Zobaczymy jak z tą trutą będzie się skalować, czy co poziom nie będzie trudniej na nowych dungach, ubić bossa itd. ;)

Aczkolwiek fajnie by było ją przerobić, żeby troche więcej bić.

Serwer zapowiada się mega, beta póki co też działa elegancko, nie ma większych bugów. 

Opublikowano

Wkoću jakiś serwer co można dłużej pograć. Skille na p od razu ? Na becie lepszy exp i darmowy is ? Is do zdobycia w grze? Szukacie dalej kogoś do ekipy ? 
Na serwerze zostane na dlużej na pewno; - )

c07aaaa0ac783f56.png
Opublikowano

Zobaczymy jak z tą trutą będzie się skalować, czy co poziom nie będzie trudniej na nowych dungach, ubić bossa itd. ;)

Aczkolwiek fajnie by było ją przerobić, żeby troche więcej bić.

Serwer zapowiada się mega, beta póki co też działa elegancko, nie ma większych bugów. 

Miło się czyta takie komentarze.

Temat Zatrutego widzę do przedyskutowania..

Wkoću jakiś serwer co można dłużej pograć. Skille na p od razu ? Na becie lepszy exp i darmowy is ? Is do zdobycia w grze? Szukacie dalej kogoś do ekipy ? 

Na serwerze zostane na dlużej na pewno; - )

Umiejętności na 17ptk. otrzymujecie na poziomie G. Dalej szkolić można za pomocą "tęczaka" u Handlarki / Kamienie Duchowe (musicie odkryć sami).

Jak napisałem w zapowiedzi - nie będzie to serwer pay2win. Wszystko będzie do zdobycia w grze. Czytaj wyżej. Tak rekrutacja będzie otwarta na naszym forum, w chwili obecnej natłok pracy, wybaczcie! 

footer_logo.png

Opublikowano

Ojej, przeczytałam fekalia :v bardzo oryginalne tło wyboru i tworzenia postaci :D

Nie no tak na serio to serwer wydaje się okej, szkoda tylko, że nie macie kostiumów :s

Pardon, nie zauważyłam :v

hand4.png

Jedne z niewielu ładnych, propsuje :D

222.gif

Opublikowano

Ojej, przeczytałam fekalia :v bardzo oryginalne tło wyboru i tworzenia postaci :D

Nie no tak na serio to serwer wydaje się okej, szkoda tylko, że nie macie kostiumów :s

Który to tak powiedział, że nie ma?! ;)

footer_logo.png

Opublikowano

Pardon, nie zauważyłam :v

hand4.png

Jedne z niewielu ładnych, propsuje :D

Wyciągnij mu pomocną dłoń kicia :D 

@topic. Ts kiedy planujesz udostępnić?

obraz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...