Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Fenekra.pl

Rapils

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Baria s2 ? Tylko czekać, aż usuną z mpcforum prezentację. Jedna osoba w administracji ciężko mi w to uwierzyć.

Fenekra.pl - jak na razie s1. Mogę wiedzieć na jakiej podstawie mają usunąć prezentację z mpc? :/

S.abal wyjaśnił cały serwer :>

Nie spodziewam sie nawet 600 online przez to i sam zniechęciłem się ;/

Właśnie skończyłem oglądać jego filmik, emocje jak na grzybach. Dowiedziałem się rzeczy, o których sam nie wiedziałem :)

A serwer to to samo co Baria bo sklepy są podobne, Dungeony i mapy takie same jak na polskim metinie..

MPCforum, przekompiluj, będzie łatwiej:

public class KtoJestwTeamieFenekryZgadywanieCzasZaczacWynikiWKomentarzu{

public static void main(String args[]){

String nicki[]={"Surek","Daronian","Sensual","Szykra","Haya","FuBu","Małysz","Terenzo","xyz","Proboszcz","Santriel","Badar"};
//dopisz (*) sobie analogicznie, kogo tutaj może brakować..

int leng=nicki.length-1;
int kalejdoskop=(int)Math.round(Math.random()*leng);

System.out.println(nicki[kalejdoskop]);
	}
}

Pozdrawiam

footer_logo.png

Opublikowano
JAKBYŚMY CHCIELI COŚ UKRYĆ TO NIE WPUSZCZALIBYŚMY WAS NA BETE ANI NIE ROZMAWIALI Z WAMI NA TS3, TAK JAK TO ROBIŁ SENSUAL NA BARII!

Ogółem chciałbym poniekąd odnieść się do zarzutów jakie przedstawił MPCforum:

wygląd prezentacji - jasne, bierzemy przykład głównie z Barii, Teriosa, ale też nie zaprzeczycie, że Invoria, Athes też tam widać

+ grafika od mizune to nw jak może nie być podobieństwa

nowa grafika przedstawiona w prezentacji - po to kupujemy pewne rzeczy, by nimi zachęcić graczy, prawda?

sety - sety są zakupione od Mizune i może je mieć każdy, zostały dopasowane levelowo więc nie wiem w czym problem

biolog - absolutnie, biolog nawet nie jest podobny do Barii, no ale dla tego Pana wszystko jest takie same

wygląd miast - jak można porównywać drzewa metinowe do drzew metinowych i szukać różnic?

eq na start - eq na start no nie wiem co możemy dać innego jak peta, wierzchowca i eq +9, takie dziwne?

mapa teleportacji - standardowa od mizune, z 30 serwerów taką miało

biżuteria - tak to nasz autorski system i wygląd biżuterii smoka znajdziecie tylko u nas

szarfy - z tego co się orientuje bo widziałem gp z barii to szarfy są inne

Po więcej informacji Tych co znają się troszkę lepiej niż ten Pan zapraszamy na Betę.

Gdybyśmy chcieli coś ukryć to nie włączalibyśmy bety!

footer_logo.png

Opublikowano

Szkoda tylko że to jest kopia barii od pierwszego wejścia w prezke było to widoczne. Szkoda tylko że ameby intelektualne dają sobą tak łatwo manipulować i zmiana kolejności, grafiki i dodanie 2-3 dodatków tak ich przyciąga.

@Lajk™ patrz Cb nie wpisał do swojej listy xD

"Bierzemy", "kupujemy" to jak to w końcu jest ilu was tam w administracji siedzi xD

IDcncno.png

Opublikowano

Szkoda tylko że to jest kopia barii od pierwszego wejścia w prezke było to widoczne. Szkoda tylko że ameby intelektualne dają sobą tak łatwo manipulować i zmiana kolejności, grafiki i dodanie 2-3 dodatków tak ich przyciąga.

@Lajk™ patrz Cb nie wpisał do swojej listy xD

"Bierzemy", "kupujemy" to jak to w końcu jest ilu was tam w administracji siedzi xD

Wypowiadam się w imieniu "całego zespołu", nawet jeśli nie mam go jeszcze skompletowanego :)

Od początku było tak samo widoczne jak to, że Vitron, Surek i kilku innych jest w zespole..

footer_logo.png

Opublikowano

Widać, że kasy zostało trochę włożone w ten serwer, fajnie, że wprowadziliście systemy z globala ;)

Polecam! 

Opublikowano

Taa teraz nagle wszyscy bedą pisać że to Baria bo spawacz spina dupe o każdy serwer xDD 3/4 serwerów jest tak samo zbudowane a spawacz przybluje się do każdego serwera gdzie widzi że robi sie popularny xD z tego co wiem sensual ma wgl inny glos niz Rapils wiec pozdro dzieciaki spawacza elo elo czekam na hejty od gówniarzy 

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Widać, że kasy zostało trochę włożone w ten serwer, fajnie, że wprowadziliście systemy z globala ;)

Polecam! 

Harnaś Ty tu ?! :O

@Rapils

Biolog jest identyczny jak na barii(ulepy stamtad to biolog tutaj) bo tam tez od samego początku trza było czekać w c**j czasu by oddać 1 itemek ;v

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

https://www.facebook.com/bariapl/posts/1604920733149671?notif_t=feedback_reaction_generic&notif_id=1480959319868146

Tyle, to już się robi nudne. Każdy serwer w Polsce jest Sensuala, Surka i Harnasia jak tak ostatnio poogląda się jutuby. 

Szkoda, że Rapils to nie żaden Sensual.

Można z nim na team speak'u normalnie porozmawiać. Przyjmuje normalnie krytykę i propozycje. Bierze pod uwagę opinię i prośby graczy. Tak zachowuje się jakiś z wymienionych przez Ciebie twórców metina? Nie.

W sumie to zobaczymy po starcie wszystko, na becie nie ma żadnych poważnych błędów. Lepsze niż te różnego typu C*ndrie.

Opublikowano

https://www.facebook.com/bariapl/posts/1604920733149671?notif_t=feedback_reaction_generic&notif_id=1480959319868146

Tyle, to już się robi nudne. Każdy serwer w Polsce jest Sensuala, Surka i Harnasia jak tak ostatnio poogląda się jutuby. 

Można z nim na team speak'u normalnie porozmawiać. Przyjmuje normalnie krytykę i propozycje. Bierze pod uwagę opinię i prośby graczy. Tak zachowuje się jakiś z wymienionych przez Ciebie twórców metina? Nie.

W sumie to zobaczymy po starcie wszystko, na becie nie ma żadnych poważnych błędów. Lepsze niż te różnego typu C*ndrie.

Ale ja o tym wiem, z mojej strony to był sarkazm więc niepotrzebny atak z Twojej strony ;p Z Sensualem pracujemy nad Barią wiec Fenekra pod żadnym względem nie jest nasza jak to próbuje wcisnąć pewien jutuber ;)

113331483371297180698.jpeg

Opublikowano

Ale ja o tym wiem, z mojej strony to był sarkazm więc niepotrzebny atak z Twojej strony ;p Z Sensualem pracujemy nad Barią wiec Fenekra pod żadnym względem nie jest nasza jak to próbuje wcisnąć pewien jutuber ;)

Dzięki, że w końcu któryś z Was to napisał! :]

footer_logo.png

Opublikowano

Polecam! 

Harnaś Ty tu ?! :O

@Rapils

Biolog jest identyczny jak na barii(ulepy stamtad to biolog tutaj) bo tam tez od samego początku trza było czekać w c**j czasu by oddać 1 itemek ;v

Niide here, pojebało ci sie coś kumplu :) 

Opublikowano

@Rapils, zmienilibyście to, że na 131lvl mam dosłownie zero dropu z bossa na mapę 100lvl? Rozumiem, jakbym miał np. 150lvl, ale bez przesady. xD

Opublikowano

@Rapils, zmienilibyście to, że na 131lvl mam dosłownie zero dropu z bossa na mapę 100lvl? Rozumiem, jakbym miał np. 150lvl, ale bez przesady. xD

Drop jest ograniczony 30-to poziomowo.

Można to zwiększyć np. do 35 leveli.

footer_logo.png

Opublikowano

przecież filmy metinowego detektywa trzeba słuchać z przymrużeniem oka, bo zwykle lubi podawać jakieś zmyślone fakty - oczywiście czasem powie jakąś prawdę, ale jednak u niego to nie wiadomo co jest prawdą, a co nie

nie zdziwiłbym się, jakby w teamie tej fenekry pojawił się zabq

tenor.gif

Opublikowano

przecież filmy metinowego detektywa trzeba słuchać z przymrużeniem oka, bo zwykle lubi podawać jakieś zmyślone fakty - oczywiście czasem powie jakąś prawdę, ale jednak u niego to nie wiadomo co jest prawdą, a co nie

nie zdziwiłbym się, jakby w teamie tej fenekry pojawił się zabq

No jak spawacz by doszukiwał to pewnie i to by znalazł haha :D 

Na becie gram, na razie mam 130 lvl i powiem że expi sie fajnie ale tak pozatym nic ciekawego sie nie dzieje ;p

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

Nie ważne czy Sensual tu jest czy nie, kotlet i tak to jest, który padnie jak Teriosy

Opublikowano

Pieprzycie ze to kotlety i jakies podrabiane serwy w zapowiedzi a w sobote bedziecie plakac ze na serwer nie mozecie wejsc zamknijcie mordy nie chcecie tutaj grac to wypad po co bez sensu posty nabijacie mi osobiscie serwer sie podoba i wydam tutaj na ItemShop gorąco polecam i czekam na start Pozdrawiam

P.S :Darujcie sobie zbędne hejty pod moim postem bo nie bede odpisywal i nabijal posty jak większość nara

Venum

Opublikowano

Terios wstał po raz kolejny niczym feniks z popiołu. 

Feniks ma dwa życia, wypierdalać z tym. 

a kim ty typie jesteś żeby takie rzeczy pisać :) ?   wypierdalać to możesz właśnie z tej prezentacji 

#rapils kiedy dasz tego npc żeby posprawdzać wyżej?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...