Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Fenekra.pl

Rapils

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 172
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer wygląda na ciekawy i przyjemny dla oka. Zawitam na starcie i obczaję co i jak ;)

Dzięki, na betę tez zapraszam!

Mógłbyś przeczytać PW ??

Z góry dzięki

Co do serwera bardoz przyjemnie się gra 

done.

Fajnie spoko tylko jak wbić na mapę od 100 skoro ja nie widzę żadnego mpc w kółko prócz strażnika wsi?

W każdym m1 - Straznik Królestwa :)

@ up

Byłeś szybszy :/

footer_logo.png

Opublikowano

Ta to pewnie ts-lol.pl? A adres homepay surka? xD japierdole jak mozna te syfy wpierdalac na mpc. Okej uklady..ale ten p********y lament ze to nie zaden surek sensual a ni proboszcz. K***a syf to syf a syfy sie w********a. Pliki teriosa z koloryzacja revioso-bari. Sklejka 2k16

Opublikowano

Ta to pewnie ts-lol.pl? A adres homepay surka? xD japierdole jak mozna te syfy wpierdalac na mpc. Okej uklady..ale ten p********y lament ze to nie zaden surek sensual a ni proboszcz. K***a syf to syf a syfy sie w********a. Pliki teriosa z koloryzacja revioso-bari. Sklejka 2k16

Okej:

public class KtoJestwTeamieFenekryZgadywanieCzasZaczacWynikiWKomentarzu{

public static void main(String args[]){

String nicki[]={"Surek","Daronian","Sensual","Szykra","Haya","FuBu","Małysz","Terenzo","xyz","Proboszcz","Santriel","Badar"};
//dopisz (*) sobie analogicznie, kogo tutaj może brakować..

int leng=nicki.length-1;
int kalejdoskop=(int)Math.round(Math.random()*leng);

System.out.println(nicki[kalejdoskop]);
	}
}
Napisałem na szybko, dla tych wszystkich, którzy niczym jak w kalejdoskopie "zgadują" załogę serwera.. 

Bardzo proszę przekompilować, a wynikiem działania powyższego programu (o ile nie zrobiłem żadnego błędu  xD ) podzielić się w komentarzu.

Na prawdę od tego momentu wszystkie tego typu wpisy będę ignorować, szkoda zdrowia.

A co do płatności, skąd możesz wiedzieć kto je będzie obsługiwać, skoro są wyłączone? :>

ts3-lol.pl - również pudło!

Dobre.

Chętnie zagram bo dawno na easy nie grałem. :\

Rekrutacja będzie ma forum czy może support?

Forum, forum fenekry! :>

footer_logo.png

Opublikowano

Krotko zwiezle i na temat.

Ta transmutacja brzmi zarabiscie (zbroja na 1 lv + fms i w swiat :D )

Jak bede mial czas i serwer bedzie tak fajny jak sie prezentuje, to nic tylko wbijac :yay:

Mam nadzieje, ze skoro serwer ma byc pod pvp to pvp bedzie stalo na dobrym poziomie jezeli chodzi o balans

PS. Propsy w uj za dostepna zmianke skili

Opublikowano

Jak bede mial czas i serwer bedzie tak fajny jak sie prezentuje, to nic tylko wbijac :yay:

Mam nadzieje, ze skoro serwer ma byc pod pvp to pvp bedzie stalo na dobrym poziomie jezeli chodzi o balans

Sam myślałem o tej transmutacji od jakiś 3-4 lat (od kiedy zagrałem w WoW'a) bo to jest świetny system do wyróżniania się(planowałem dodać go na swój serwer , który raczej za szybko nie powstanie :D )  , a nie non stop każdy lata w tym samym secie [ew kostiumie, jeden ch*j] - fakt to tylko piksele ale chyba ładniej wygląda jak jest różnorodność prawda? Mam nadzieję , że ta zmianka będzie miała ograniczenie czasowe i nie będzie widać wp'ka z ochro/ duszkiem czy mentala z aurą :) 

@topic planujecie w związku z transmogami (: dodać jakieś zbr tylko do tego przeznaczone? Np do npc za skromną opłatą [najlepiej na 1 lvl, i bez bonow zeby kazdy wybral co mu sie podoba] 

I czy całkowicie usuniecie zbędny drop itemow? Mam na myśli nie tylko jakieś pierdoły typu "PLowskie" ulepy ale rowniez bronie na niski lvl, zbroje [osobiście jestem typem który MUSI mieć wszystko , nawet głupi miecz +0 , bo +9 dostajesz na start :D ]

Opublikowano

Sam myślałem o tej transmutacji od jakiś 3-4 lat (od kiedy zagrałem w WoW'a) bo to jest świetny system do wyróżniania się(planowałem dodać go na swój serwer , który raczej za szybko nie powstanie :D ) , a nie non stop każdy lata w tym samym secie [ew kostiumie, jeden ch*j] - fakt to tylko piksele ale chyba ładniej wygląda jak jest różnorodność prawda? Mam nadzieję , że ta zmianka będzie miała ograniczenie czasowe i nie będzie widać wp'ka z ochro/ duszkiem czy mentala z aurą :)

@topic planujecie w związku z transmogami (: dodać jakieś zbr tylko do tego przeznaczone? Np do npc za skromną opłatą [najlepiej na 1 lvl, i bez bonow zeby kazdy wybral co mu sie podoba]

I czy całkowicie usuniecie zbędny drop itemow? Mam na myśli nie tylko jakieś pierdoły typu "PLowskie" ulepy ale rowniez bronie na niski lvl, zbroje [osobiście jestem typem który MUSI mieć wszystko , nawet głupi miecz +0 , bo +9 dostajesz na start :D ]

http://wiki.metin2.pl/index.php/Transmutacja
B)

@LB197

@Flyr

Tak, drop zbędnych przedmiotów został usunięty. Bo po co mają leciec przedmioty, których "praktycznie" się nie używa na tego typu serwerach?

Co do przedmiotów stricte pod Transmutacje - super pomysł, na starcie raczej nie ale może podczas którejś z aktualizacji? Kto wie, kto wie :>

footer_logo.png

Opublikowano

Sam myślałem o tej transmutacji od jakiś 3-4 lat (od kiedy zagrałem w WoW'a) bo to jest świetny system do wyróżniania się(planowałem dodać go na swój serwer , który raczej za szybko nie powstanie :D )  , a nie non stop każdy lata w tym samym secie [ew kostiumie, jeden ch*j] - fakt to tylko piksele ale chyba ładniej wygląda jak jest różnorodność prawda? Mam nadzieję , że ta zmianka będzie miała ograniczenie czasowe i nie będzie widać wp'ka z ochro/ duszkiem czy mentala z aurą :) 

B)

Wiem o tym, ale w wowie jest to od dobrych 5 lat (od patcha 4.3.0 wprowadzonego 29 listopada 2011) a w metinie od ilu? rok? dwa? nie grałem na PL w ch* czasu [ostatnie co pamietam zwiazanego z PL to testowanie av2, komnaty berana] Czy poza podaniem mi tego bezsensownego linku planujesz odp na resztę posta? :) 

Opublikowano

Ja tam wbije napewno akurat 3 dni wolnego wpadnie to mozna cos porobic xD a jakie sa max sr ? Bo pewnie przeoczylem ..

Venum

Opublikowano

Ja tam wbije napewno akurat 3 dni wolnego wpadnie to mozna cos porobic xD a jakie sa max sr ? Bo pewnie przeoczylem ..

75 średnie są maksymalne. 

obraz.png

Opublikowano

Serwer zapowiada się ciekawie ;) może zawitam !

Powodzenia

Dzięki i zapraszam! :)

Max. Średnie Obrażenia - 80!

Sam myślałem o tej transmutacji od jakiś 3-4 lat (od kiedy zagrałem w WoW'a) bo to jest świetny system do wyróżniania się(planowałem dodać go na swój serwer , który raczej za szybko nie powstanie :D ) , a nie non stop każdy lata w tym samym secie [ew kostiumie, jeden ch*j] - fakt to tylko piksele ale chyba ładniej wygląda jak jest różnorodność prawda? Mam nadzieję , że ta zmianka będzie miała ograniczenie czasowe i nie będzie widać wp'ka z ochro/ duszkiem czy mentala z aurą :)

B)

Wiem o tym, ale w wowie jest to od dobrych 5 lat (od patcha 4.3.0 wprowadzonego 29 listopada 2011) a w metinie od ilu? rok? dwa? nie grałem na PL w ch* czasu [ostatnie co pamietam zwiazanego z PL to testowanie av2, komnaty berana] Czy poza podaniem mi tego bezsensownego linku planujesz odp na resztę posta? :)

Edytowałem mój wcześniejszy post(tam gdzie powinna znaleźć się odpowiedz na Twoje pytanie) wyslalem także na pw ;)

PS. Pojawiło się kilka poprawek, bardzo proszę o spatchowanie clienta gry!

footer_logo.png

Opublikowano

Nareszcie nieodgrzewany s**t! Po prezentacji serwer wygląda znakomicie z dużą szansą na stałe 1k ludu + :) Do tego urzekły mnie te dungeony grupowe ^^

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

@Rapils

Wprowadzicie gotowe szablony do BS? + marmury do kupna w pasku bocznym bo zapomni się i cały dung w dupe :/

Jak na razie Marmurki są do kupienia tylko u Starego Mędrca.

Co do szablonów, temat do przedyskutowania.

Przypominam, że można się logować do świata gry (otwarta BETA).

Jeszcze raz proszę wszystkich o uruchomienie patchera(chyba, że już to robiliście :> )

Pozdrawiam

footer_logo.png

Opublikowano

@Rapils

Wprowadzicie gotowe szablony do BS? + marmury do kupna w pasku bocznym bo zapomni się i cały dung w dupe :/

Jeszcze raz proszę wszystkich o uruchomienie patchera(chyba, że już to robiliście :> )

Pozdrawiam

Ogarnij optymalizacje tego serwera.

Wlaczanie BS,mapy od groty w gore to zostawia z 10fps chyba :/

Metińczyk z Krew_Ma%C5%82py.jpg i Ko%C5%9B%C4%87_Palca.png

Opublikowano

@Rapils

Pozdrawiam

Ogarnij optymalizacje tego serwera.

Wlaczanie BS,mapy od groty w gore to zostawia z 10fps chyba :/

Problem zgłoszony już wczoraj w grze, działam! ;>

footer_logo.png

Opublikowano

Elo Sensual

Fajna prezentacja, na pewno zagram

Dobra ekipa

Fajnie rozwinięte

Dziękuję za miłe słowa, zapraszam do gry! :)

footer_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...