Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack SystemCheats SKILL SF2

Proxion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hejka.

Mam pare pytań przed zakupem tego ,,czita''

1. Da się zrobić jakby gotowe ustawienia cheata, że przed meczem nie ustawiać od nowa 100 lat ale pod jakimś przyciskiem

2. Sniperka - czy da się ustawić aima tak żeby strzelał w to co bliżej (jak bliżej ciała to w ciało jak bliżej heada to headshota)

3. Sniperka - aim działa przy quicksop'ie?

4. Jak wygląda zakup? I czy można zapłacić złotówkami w przelewie, czy się to prze walutuje. 

Opublikowano

Od razu uprzedzam, o ile na wh możesz grać dosyć długo bez bana to aim to kwestia 2-7 dni zanim Cie zbanują, więc odradzam. Nie będę tu prawił kazania o tym że cheaty są złe bo to że ktoś chce chitować to jego sprawa (choć nie do końca bo psuje gre innym użytkownikom). A odpowiadając na pytania :

1. Tak

2. Nie

3. Tak 

4. Przewalutowanie + ewentualne prowizje zależne od sposobu płatności.

Opublikowano

Bo ja nie mam zamiaru grac na aimie ze 5sekund po rozpoczeciu mam 70/0/0 tylko spokojnie grac i sie kryc, to prawda ze te cheaty to wersja gdy z cheatem i bez xigncode?

Opublikowano

Bo ja nie mam zamiaru grac na aimie ze 5sekund po rozpoczeciu mam 70/0/0 tylko spokojnie grac i sie kryc

Czy ty siebie słyszysz ? Granie na wh jestem jeszcze w stanie zrozumieć ale aim ? 

A tak poza tym to z aimem nie jest się tak łatwo kryć ponieważ zawsze zdarzą

to prawda ze te cheaty to wersja gdy z cheatem i bez xigncode?

Na to Ci akurat nie odpoweim bo sam nie wiem.

ci się akcje gdzie ewidentnie będzie to widać.

Opublikowano

A w cheacie z systemcheats da ,,dodac'' sobie bron na stale do ekwipunku np. Cheytac SFWC 2016. I chodzi mi o gre snajperka na tym cheacie. A aima da sie tak ustawic, zeby strzelal w najblizsza osoe lub na ta co sie celuje? Bo nie chce ze jezeli naceluje 3 metry od goscia a aim strzeli za mnie, chodzi Mi o to zeby aim strzelil w goscia w ktorego celuje.

Opublikowano

Ten chack ma wiele funkcji ,polecam ci obejrzeć filmiki na youtube przedstawiające tego cheata i przemyśleć czy się opyla cheatować w tej grze jak masz np dobre konto.

.

Opublikowano

Chce ustawic aima zeby strzelal w cialo. A i da sie ustawic aima pod jakis klawisz? Ze jak ustawie body i jak bedzie okazja to go wylacze i strzele headshota np pod klawisz L

Opublikowano

masz na aima hot key "ALT" mozesz ustawic dodatkowo smooth aim czyli przeciaganie opoznienie ze nie od razu wskakuje w goscia tylko cos jak bys sam celowal. mozesz ustawic odpowiednio head to heada shoty same walisz chest ze w kark i czesto hedy leca albo bone scan od czasu do czasu bo w tors celuje 

1322392946-U421083.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Celują w głowę z tego co wiem albo i  nawet troche niżej niż głowa żeby nie było wykrywalne :).

.

Opublikowano

Albo zrezygnuj z kupną i graj fair albo poproś kogoś aby Ci zapłacił PayPalem lub przelewem, bo PSC nie obsługują bo jak już napisałem nie mają zarejestrowanej dg i nie mogą obsługiwać tej formy płatności.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...