Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aragium - Prywatny serwer HeroZero

SfPrivatePl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tylko że ja mam szkołe nie byle jaką i życie prywatne, a że ty siedzisz od rana do wieczora beztrosko to moze i zrobiles to szybciej. Popisuj sie dalej co to nie ty a daleko zajedziesz...

A tak ogólnie to co masz do mojego projektu...

Treści, jakie uwzględniłeś, iż działają, nie działały mi :)

Szkoła? Gdybyś wiedział jaką ja mam szkołę...

Więcej niż jeden minus w tygodniu za zadanie, pomarańczowa kartka za cały tydzień.

Trzy pomarańczowe kartki = 1 czerwona.

trzy czerwone - wylatujesz.

Do tego nauka :)

Nie jestem w zawodówce dla Twojej wiadomości.

Dziś wieczorem dodam informację kolejną o postępach prac, tymczasem wychodzę, cześć.

P.S Beztrosko? Tyle, ile mam projektów, to mi czasu na nie brakuje :)

Btw. beztrosko to ja sobotę spędziłem ze znajomymi w galerii rzeszów, lel. W niedzielę pracowałem, ale nie beztrosko.

Opublikowano

Dla twojej wiadomosci tez nie jestem w zawodowce, technikum informatyczne najlepsze na podkarpaciu. I wlasnie z twojej "histori o kartkach" wychodzi ze soe nie uczysz. Ale mam gdzies nie krytykuje twoich projektow woec nie zycze sobie takiej opini z twojej strony. Ja koncze ta bezsensowana rozmowe. Rob co masz robic, ja robie to co ja robie i uwazam to za dobre...

Opublikowano

31 grudnia start? Jeśli mówisz o tym roku to błędów będzie więcej niż na serwerach Norberta.

Nie ocenione źle Ciebie, ale Twój projekt. To co Tobie zajmuje tygodnie, mi zajmuje godziny, dni.

Liczy się efekt końcowy. Też mogę w 20 dni napisać pliki, ale będą tak c*****e jak projekty pewnego usera z tego działu. To, że siedzisz cały dzień przed kompem i programujesz sobie coś, nikogo nie interesuje i możesz to zachować dla siebie.

Tylko że ja mam szkołe nie byle jaką i życie prywatne, a że ty siedzisz od rana do wieczora beztrosko to moze i zrobiles to szybciej. Popisuj sie dalej co to nie ty a daleko zajedziesz...

A tak ogólnie to co masz do mojego projektu...

Treści, jakie uwzględniłeś, iż działają, nie działały mi :)

Szkoła? Gdybyś wiedział jaką ja mam szkołę...

Więcej niż jeden minus w tygodniu za zadanie, pomarańczowa kartka za cały tydzień.

Trzy pomarańczowe kartki = 1 czerwona.

trzy czerwone - wylatujesz.

Do tego nauka :)ro

Nie jestem w zawodówce dla Twojej wiadomości.

Dziś wieczorem dodam informację kolejną o postępach prac, tymczasem wychodzę, cześć.

P.S Beztrosko? Tyle, ile mam projektów, to mi czasu na nie brakuje :)

Btw. beztrosko to ja sobotę spędziłem ze znajomymi w galerii rzeszów, lel. W niedzielę pracowałem, ale nie beztrosko.

No i co ty chcesz tym osiągnąć? XDDD Chwalisz się, bo to tak trochę nieudolnie wygląda? Wydaje mi się, że to temat o twoim serwerze, a nie szkole. Z tego co pamiętam karteczki były w przedszkolu ale nie wnikam na jakim poziomie edukacji znajdujesz się obecnie. Jeśli chodzi o twoje projekty to zacząłeś ich milion, a żaden nie jest porządnie zrobiony i skończony. Dobrze, że powiedziałeś nam, jak spędziłeś sobote ze ZNAJOMYMI. Teraz widać, że jesteś super gość (y) Mam nadzieje, że to wyjście z kolegami odnotowałeś sobie w zeszyciku jako kolejny sukces.

Dla twojej wiadomosci tez nie jestem w zawodowce, technikum informatyczne najlepsze na podkarpaciu. I wlasnie z twojej "histori o kartkach" wychodzi ze soe nie uczysz. Ale mam gdzies nie krytykuje twoich projektow woec nie zycze sobie takiej opini z twojej strony. Ja koncze ta bezsensowana rozmowe. Rob co masz robic, ja robie to co ja robie i uwazam to za dobre...

Ja bym na Twoim miejscu nie wdawał się z nim w dyskusję, prędzej byś się z dzieckiem dogadał niż z tym osobnikiem.
Opublikowano

Jak staty będa nie limitowane to lvl też daj nielimitowany :P 

10596782480748166806.png     

Opublikowano

Jak staty będa nie limitowane to lvl też daj nielimitowany :P 

Nie robiłem jeszcze systemu expienia :) Teraz czekam aż skonfigurują mi system na dedyku, to będę mógł oprogramowanie zainstalować.

Miałem dedyka na sprintdatacenter, ale jednak teraz przeniosłem się na home.

Opublikowano

No powodzenia... właśnie ja swój zamykam ;)

Witam,

W dniu dzisiejszym otrzymaliśmy zgłoszenie odnośnie łamania praw
autorskim na usłudze VPS: vz280333.vm

Prosimy o usunięcie materiałów naruszających prawa autorskie firmy
Playata GmbH do 24 godzin. W przypadku zignorowania powyższego zgłoszenia
usługa VPS zostanie zablokowana.

Opublikowano

No powodzenia... właśnie ja swój zamykam ;)

Witam,

W dniu dzisiejszym otrzymaliśmy zgłoszenie odnośnie łamania praw

autorskim na usłudze VPS: vz280333.vm

Prosimy o usunięcie materiałów naruszających prawa autorskie firmy

Playata GmbH do 24 godzin. W przypadku zignorowania powyższego zgłoszenia

usługa VPS zostanie zablokowana.

Lipa, :( Szkoda serwera i czasu było :(

Opublikowano

Następny serwer który nie wypali.

Mówiłeś o Aragium który upadł (chodzi mi o ten z przed kilku miesięcy)

My-sfgame upadło bez żadnego słowa w dodatku bez żadnego zwrotu kasy.

Teraz zabiera się za Hero Zero.

Nie polecam !

32b998e6fea0a0c163c3eff1ccb42959.gif

Pasjonat
Opublikowano

XDDDDD jeden jak i drugi w ch*ja lecą, pozdro 600 panowie xD

Opublikowano

Ja lece w ch*ja ? Jak taki cwaniak to prosze sprobuj przynajmniej logowaniez zrobic... kazdy potrafi duzo gadac, a g*wno wie... To nie moje wina ze ktos zglosil maxgame do playata... temu komus podziekujcie.

Opublikowano

Ja lece w ch*ja ? Jak taki cwaniak to prosze sprobuj przynajmniej logowaniez zrobic... kazdy potrafi duzo gadac, a g*wno wie... To nie moje wina ze ktos zglosil maxgame do playata... temu komus podziekujcie.

Zrobił pewnie na złość osobom,które chciały pograć na twoim prywatnym serwerze,nadal nie rozumiem takich dzieci co takie rzeczy robią :)

Opublikowano

Następny serwer który nie wypali.

Mówiłeś o Aragium który upadł (chodzi mi o ten z przed kilku miesięcy)

My-sfgame upadło bez żadnego słowa w dodatku bez żadnego zwrotu kasy.

Teraz zabiera się za Hero Zero.

Nie polecam !

My-sfgame i aragium nie mogły być uruchomiony przez playa games.

Nie robię już serwera herozero, bo playata się czepia. W sumie dużo miałem, właściwie mam zrobione.

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...