Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ikonka za bycie alpha-testerem?

karlbosko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Również otrzymałem chociaż przyznam, że nie spodziewałem się, że ją dostanę po takim czasie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

A ja nie lul. Po co komu nowy klient :D

Tak czy siak będziesz musiał zmienić w nowym sezonie :) 

@topic jeszcze nie sprawdzalem, ale jak nie dostalem pisze do rito skargę , nie po to używałem go jakieś 2-3 miechy żeby nic z tego nie mieć :v 

Opublikowano

Dostałem ale i tak wolę moją starą :v

Tez wole twoja stara.

Ja tez dostalem lmao

To dobrze, bo moja stara ikonka dobrze wygląda. A Twoja stara?

Btw, ktoś coś wie czy coś jeszcze dostanie się za testy?

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

To dobrze, bo moja stara ikonka dobrze wygląda. A Twoja stara?

Btw, ktoś coś wie czy coś jeszcze dostanie się za testy?

Raczej Rito poinformowałoby o ewentualnej innej nagrodzie w tym samym czasie co o ikonce. Dlatego już raczej nie masz co liczyć na następną nagrodę. No, że chyba Rito postanowiło przygotować jakąś specjalną skórkę z tej okazji... ale nawet jeśli to pewnie do kupienia. A szkoda... gdyby chociaż jakieś osiągnięcia dało się zdobywać.

Opublikowano

Szczerze zdziwilem sie bo dostalem testera w ostatnim dniu i nie sadzilem ze cokolwiek dostane a tu jednak jest ikonka:) Fajnie bo to swojego rodzaju unikatowa ikonka nie bedzie juz raczej dostepna

u1lc.png
Opublikowano

o.0 zapisalem sie ale nie dostalem mozliwosci testowania a mam taką samą jak topic . heh

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

o.0 zapisalem sie ale nie dostalem mozliwosci testowania a mam taką samą jak topic . heh

W takim razie otrzymałeś ją za samo wykazanie chęci dołączenia do testowania. Jak to alfa, czasem bywa, że nie wszyscy dostaną dostęp. Ale wtedy otrzymanie takich ikonek byłoby nie sprawiedliwe. Bo ktoś dołączył ale nie korzystał i dostał ikonkę a ktoś się nie dostał a bardzo chciał zostać testerem i nie dostał ikonki. Jeśli nie dostałeś ikonki przez przypadek, to wielkie brawa dla Rito za to, że myślą o takich rzeczach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...