Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

kurde szkoda ze cracka niema do bocika 4.4.1 wszedzie szukalem i nie moge go skrackowac a juz probowalem cos takiego 

1. crakowanie innych wersji bota = 8.54 or 8,6 i podmnienic pliki probowalem all pokolei xD

2. jakis armandillo co sie odpala potem tibijke pod 8.42 potem bota klikasz enter key potem na tym armandillo cos specjalnego i na enter key e-mail  + key 

szukalem bardzo dlugo lecz kazdy pisal cos w stylu  " the key you used has expired " 

3. trial reset tylko problem w tym ze nie moglem to nigdzie znalesc albo linki nie dzialaly albo jakis fake xD

4. chomikuj ma bota 4.4.1 albo bez cracka / a z torrentow nie moge pobrac .......

prosze o pomoc

pomogl by ktos ?

Edytowane przez Armagedoneq
Opublikowano
1 godzinę temu, Denfae napisał:

Nie działa wogóle elfbot 4.5.9 tak samo crack, sprawdzałem inne wersje smigają.

Działa, niejednokrotnie sam go instalowałem stąd. Źle to robisz najwidoczniej.

Opublikowano (edytowane)

Może kwestia windows 10? Instalowalem z 10 razy z różnych stron, nie działa mi tylko wersja 4.5.9. Na starym kompie wszystko było git

Próbowałem uruchomiania ze zgodnosciom i innych pierdół

Edytowane przez Denfae

/reflink

Opublikowano
5 godzin temu, Marchwj napisał:

Najprawdopodobniej tak, ja zawsze na xp/7 bociłem (nawet w vm).

Marchwj chciałbym się zapytać czy wiesz może co by działało na kasterii v2? Sprawdzałem ten Kasteria Helper Twojego autorstwa to na poczatku wyskakiwało, że nie wykrywa kasti.exe, ale zmieniłem nazwę we właściwościach i odpaliło się bez błedu, ale niestety nie działa. 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano
1 godzinę temu, Rashel17 napisał:

Marchwj chciałbym się zapytać czy wiesz może co by działało na kasterii v2? Sprawdzałem ten Kasteria Helper Twojego autorstwa to na poczatku wyskakiwało, że nie wykrywa kasti.exe, ale zmieniłem nazwę we właściwościach i odpaliło się bez błedu, ale niestety nie działa. 

Jak go pisałem to adresy hp/many były stałe, teraz co każde kolejne włączenie się zmieniają - nie umiem tego ogarnąć, więc bot nie będzie działał :D

• Marchwj zmienił(a) tytuł na Wszystko o botach 2018
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam ktoś mi powie oco chodzi odpalam eloth tibie i odpala bota w lewym górnym rogu pisze ze bot odpalony ale nigdzie go nie widze jak go odpalic prosze o pomoc

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam orientuje się ktoś może jaki bot działa na Wander of Shinobi? Trzeba przerabiac klienta? Potrzebuje tylko zbieranie siana i uzywanie skilla leczenia.

Opublikowano
Dnia 4.08.2018 o 23:43, Kameleon112 napisał:

Czy jest jakiś działający bot pod najnowsza wersje klienta ? Potrzebny jest mi glownie do skillowania np na slimach.

Nie, ale są różne helpery do np: anty afka, spalania many (możesz wpisać np. exura do skillowania), myślę że powinno wystarczyć ;d

• 5 tygodni później...
Opublikowano
Dnia 8.08.2018 o 20:13, Marchwj napisał:

Nie, ale są różne helpery do np: anty afka, spalania many (możesz wpisać np. exura do skillowania), myślę że powinno wystarczyć ;d

A do auto attacku jest taki helper ?