Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie działa mi elfbot na tym otsie dbv.dbvictory.eu

Próbowałem wszystkie wersje elfbota i tylko na 8.42 nie wywala od razu klienta i nie ma okna bota, ale wywala jak włączam na zalogowanym. Pomożecie jakoś ?

Opublikowano

Próbowałem wszystkie wersje elfbota i tylko na 8.42 nie wywala od razu klienta i nie ma okna bota, ale wywala jak włączam na zalogowanym. Pomożecie jakoś ?

A grasz na przerobionym kliencie?

f1a327ea2f.png

Opublikowano

A grasz na przerobionym kliencie?

Tak. Nie sprawdzałem czy działa przez ipchanger, ale wątpię.

Opublikowano

JAK POBRAC TIBIA AUTO NAJNOWSZY 

https://sourceforge.net/projects/tibiaauto/files/tibiaauto/2.75.0/

WBIJAMI POBIERA MI PLIK WAZACY  8.7 KB

Tak, bo to jest tylko plik, który musisz podmienić. Jakbyś przeczytał README.txt to byś wiedział.

Steps:

1.Download and install the old version of TA from https://sourceforge.net/projects/tibiaauto/files/tibiaauto/2.73.0/ and install it in, say, C:\Program Files (x86)\Tibia Auto\

2. Delete the file C:\Program Files (x86)\Tibia Auto\data\tibiaauto-consts.xml(path may vary depending on where you installed it)

3. Copy the file dowloaded with these instructions (at https://sourceforge.net/projects/tibiaauto/files/tibiaauto/2.75.0/)into the same directory as the deleted file Then run TA along with the new 10.100 Tibia client.

Jeżeli nadal nie rozumiesz - pobierz to - https://sourceforge.net/projects/tibiaauto/files/tibiaauto/2.73.0/ i podmień plik tibiaauto-consts.xml.

Opublikowano

VISUAL C ++ POD WIN 8.1

Słucham? W treści błędu masz link do wymaganej biblioteki, żeby skopiować wystarczy nacisnąć ctrl +c.

Opublikowano (edytowane)

OK  zainstalowalem TA 

teraz wchodze i usuwam plik   tibiaauto-consts      i wklejam ten plik wazacy 9 kb   i gdy wlaczam TA  mam puste okno nie znajduje mi postaci ... moze to stara wersja albo cos 

ogarnął sam ;)

Edytowane przez Marchwj
Opublikowano

Który z aktualnie dzialajacych bot jest najlepszy pod wzgledem tworzenia skomplikowanych skryptów pod questy?

Opublikowano

wczoraj bocilem normalnie na wersji 10 TIBIA AUTO  a dzis nawet sie nie moge zalogowac bo debuguje

masz instalke 10 to podeslij linka

wczoraj bocilem normalnie na wersji 10 TIBIA AUTO  a dzis nawet sie nie moge zalogowac bo debuguje

masz instalke 10 to podeslij linka

Opublikowano

Teraz nie zaktualizujesz Tibii jak zawsze (wbudowanym patcherem), tylko trzeba od nowa instalować - pobierz stąd.

We released an update for our Tibia clients due to technical maintenance work we performed during the server save. Please check our download section after the server save, if your client did not receive the update automatically.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Klient TIBIA 10 , przestal dzialac .

Jest juz TIBIA AUTO pod Klienta 11 ?

Nie przestał, po prostu przeinstaluj. Tibii Auto nie będzie pod wersję 11.

Opublikowano

Crack do elfbota 8.42?

Niestety nie ma go w tym spisie, sam też go nie mam, bo nigdy nie potrzebowałem bota na tę wersję. Poszukaj na jakichś chomikach :v

Opublikowano

Crack do elfbota 8.42?

Niestety nie ma go w tym spisie, sam też go nie mam, bo nigdy nie potrzebowałem bota na tę wersję. Poszukaj na jakichś chomikach :v

Znalazłem już dllki do elfa :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

siemanko, ma ktoś jakiegoś bota pod 8.0 pod normalną tibię? Tzn na otsa, ale działa normalny klient

Zadajesz to pytanie w temacie ze spisem botów, może warto się najpierw zapoznać z treścią? Co najmniej dwa boty stąd odpalisz na 8.0.