Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ktoś byłby na tyle uprzejmy i podesłał mi link do elfbota pod wersje 8.54 z crackiem ? bo nie wiem czemu ale nie moge kliknąć aby rozwinęło mi spoiler

• Odpowiedzi 107
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czy ktoś byłby na tyle uprzejmy i podesłał mi link do elfbota pod wersje 8.54 z crackiem ? bo nie wiem czemu ale nie moge kliknąć aby rozwinęło mi spoiler

Mi normalnie się rozwija, może zmień przeglądarkę.

Łap link do bota - https://mega.nz/#F!jRADDJLL!sz7nnxxZaDbhBfgObc7-pA, cracka do 8.54 nigdzie na forum nie ma, niestety.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ma ktoś może czystego bota pod Tibie 8.0? Najlepiej 1 lub 2. Byłbym ogromnie wdzięczny.

Tibia Auto/MageBot.

Chyba muszę dopisać na jakich wersjach działają boty w spisie.

Opublikowano

Czy ma ktoś może czystego bota pod Tibie 8.0? Najlepiej 1 lub 2. Byłbym ogromnie wdzięczny.

Tibia Auto/MageBot.

Chyba muszę dopisać na jakich wersjach działają boty w spisie.

Tibia Auto - wersja 1.15.0, która działa pod 8.0 została usunięta z SF. :(

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jutro postaram się poszukać na ich forum, jak tam nie będzie to może mam na vm, to Ci wstawię ;)

Będę ogromnie wdzięczny. Jeżeli możesz to daj znać na PW, że wrzucałeś gdzieś. :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Niestety nie znalazłem na ich forum, ani u mnie na pc. Może gdzieś na chomikuj znajdziesz.
Dodałem cracka do Elfa 8.54, bo dużo ludzi o niego pytało. (dzięki @Riau ;))

Opublikowano
58 minut temu, Szaloony napisał:

Siemanko, chciałem pobrać elf bota pod 8.42 + crack ale coś mi link nie działa. A przydałby się do dbv :D Z góry dziękuję.

Nie to, że link nie działa, po prostu po aktualizacji forum hiperłącza się popsuły. Jutro/dziś poprawię temat.

Łap link: https://mega.nz/#F!jRADDJLL!sz7nnxxZaDbhBfgObc7-pA

PS: możecie skopiować link, zamiast w niego klikać - zadziała ;)

Opublikowano

A nie wiesz skąd wezmę cracka pod 8.42? Bo przeszukałem pół internetu i nie moge wyszukać :/ Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc

Opublikowano
22 godziny temu, Szaloony napisał:

A nie wiesz skąd wezmę cracka pod 8.42? Bo przeszukałem pół internetu i nie moge wyszukać :/ Byłbym bardzo wdzięczny za pomoc

Poszukaj na chomikach etc. Jak ja coś dorwę to wrzucę tutaj.

Poprawiłem wszystkie linki, chociaż jakby jakiś nie działał to piszcie ;)

Opublikowano

Dzięki wielkie, będę sprawdzał codzinnie, ja przeszukałem już chyba całego chomika nawet na torencie, chyba nawet pół internetów przeszukałem :/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Mam taki małym problemik z elfem pod 8.6

Mianowicie wszystko działa jak należy, po scrackowaniu otwiera mi się Tibia z elfem bez żadnych zbędnych komunikatów i wszystko śmiga, ale gdy wyłączam Tibie i włączam od nowa tibie+elfa i pisze mi że mam wersję trial na 3 dni i po jakims czasie sam się wyłacza (wyskakuje ten napis że za 15 min się wyłaczy bo bez licencji i tyle)

Edytowane przez Hasseq2
Opublikowano
7 godzin temu, KaszanaLubiZryć napisał:

@Marchwj dlaczego nie wymieniles blackd tools? On tez jest dobry i wiele osob go uzywa.

Nie wydaję mi się, tyle czasu już jestem w dziale i tematy odnośnie Blackd Tools mógłbym zliczyć na palcach jednej ręki. Poza tym sam tego nigdy nie używałem, więc nawet nie wiem co tu o nim napisać, jakie linki, w/e. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie mam pewien problem a tyczy się Xenobota do GuzdonusOTS gram na normalnym kliencie tibii i jest to 10.00, gdy odpalam xenobot loguje się za pośrednictwem PandoriumX, program zaczyna logować i po chwili Program przestaje działać nawet nie zdążę dać inject po prostu się wyłącza... Jakieś może pomysły lub crack ? Ma ktoś działającego, na koniec miesiąca decyduje się kupić oryginał lecz teraz chciałbym jeszcze pobocić troszku :) POMOCY MISTRZOWIE INTERNETÓW !

Opublikowano
Dnia 7.08.2017 o 22:59, joni22 napisał:

BBOT nie działa u mnie 

[Płatność padła i nie działa :/ ]

Cóż - nic na to nie poradzimy. Są inne boty.

Dnia 13.08.2017 o 14:13, fresher144 napisał:

Panowie mam pewien problem a tyczy się Xenobota do GuzdonusOTS gram na normalnym kliencie tibii i jest to 10.00, gdy odpalam xenobot loguje się za pośrednictwem PandoriumX, program zaczyna logować i po chwili Program przestaje działać nawet nie zdążę dać inject po prostu się wyłącza... Jakieś może pomysły lub crack ? Ma ktoś działającego, na koniec miesiąca decyduje się kupić oryginał lecz teraz chciałbym jeszcze pobocić troszku :) POMOCY MISTRZOWIE INTERNETÓW !

Pewnie masz Windowsa 10? Jeżeli tak to niestety nie pobocisz.