Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] NSPack - paczka antycheat dla Twojego serwera

NSOfficial

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 91
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a może użyć paczki na serwerze bez domeny ,żeby tak z ziomeczkami pograć ?

Jest taka możliwość.

Nie ufacie sobie nawzajem, że paczkę potrzebujecie? :D hyhy

Opublikowano

Jest taka możliwość.

znaczy to wygląda tak kolegów na 30 i oni wołają swoich kolegów itp i na wl wychodzi ze jest 200 osob :P to wiesz a przy okazji paczkę bym potestował 

Opublikowano

Jest taka możliwość.

znaczy to wygląda tak kolegów na 30 i oni wołają swoich kolegów itp i na wl wychodzi ze jest 200 osob :P to wiesz a przy okazji paczkę bym potestował

Kk, na pw podaj ipv4 i podepnę. ;)

Opublikowano

podałem na pw a plugin to ty wyślesz linka czy coś :P

Jeśli paczka będzie dobrze zoptymalizowana to można coś więcej na szeroką skale z nią robić bo jak dobrze wiadomo panowie z blazingpacka majstrują przy połączenie z paczka blazingpack innych serwerów

Opublikowano
Nov 14 20:27:39 nssv kernel: [7041247.971904] TCP: Possible SYN flooding on port 80. Sending cookies.  Check SNMP counters.
Nov 14 20:27:50 nssv kernel: [7041259.503870] TCP: Possible SYN flooding on port 80. Sending cookies.  Check SNMP counters.
Nov 14 20:35:20 nssv kernel: [7041707.729878] TCP: Possible SYN flooding on port 80. Sending cookies.  Check SNMP counters.

Komuś się nie spodobała paczka. :D

Tymczasowo na stronie jest whitelista dla polskich IP.

EDIT: Po krótkiej analizie zakwalifikowałem atak jako WordPress pingback (xmlrpc), serwery http zabezpieczone.

Przygotowuję małą aktualizację.

g4vJAxp.png

Mam kilka nowych pomysłów w głowie, jutro zobaczymy co z tego wprowadzę.

Opublikowano

Paczka ma potencjał, ale z optymalizacją tak trochę cienko w tym akurat blazingpack przewyższa, a co się stanie jak jeszcze dojdzie minimap'a :D

Opublikowano

Paczka ma potencjał, ale z optymalizacją tak trochę cienko w tym akurat blazingpack przewyższa, a co się stanie jak jeszcze dojdzie minimap'a :D

Optymalizacja z całą pewnością jest na bardzo wysokim poziomie, wszystko jest wielowątkowe.

NSPack:

279xCkS.png

BlazingPack:

Xm6GcnM.png

(ten sam pc, te same - maksymalne ustawienia graficzne)

Opublikowano

Optymalizacja z całą pewnością jest na bardzo wysokim poziomie, wszystko jest wielowątkowe.

NSPack:

279xCkS.png

BlazingPack:

Xm6GcnM.png

Nie porównuj BP do twojej paczki xD

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

NSPack:

279xCkS.png

BlazingPack:

Xm6GcnM.png

jjeszcze jakby bylo to samo miejsce... a screen niczego nie dowodzi bo w jednej sekundzie masz 200 fps a w kolejnej 300 itp

Opublikowano

NSPack:

279xCkS.png

BlazingPack:

Xm6GcnM.png

Nie porównuj BP do twojej paczki xD

OK, tutaj muszę Ci przyznać rację. Gniot jakim jest BP nie ma startu do mojej paczki. ;)

Update do 1.16, z racji, że mój serwer teraz działa na protokole HTTPS to sporo osób musi zaktualizować paczkę ręcznie z pack.nssv.pl (plugin serwerowy należy też zaktualizować).

EDIT:

NSPack:

279xCkS.png

BlazingPack:

Xm6GcnM.png

jjeszcze jakby bylo to samo miejsce... a screen niczego nie dowodzi bo w jednej sekundzie masz 200 fps a w kolejnej 300 itp

To było to samo miejsce.

//edit2

nie aktualizujcie, zaraz będzie fix jednego błędu.

Opublikowano

@ Trobol

Fakt masz racje, nawet unixeja paczka nie zasluguje na porownanie do takiego shitu jak blazing 

:D  :D  :D  :D  :D  :D

Polecam, cos nowego.

Opublikowano

@ Trobol

Fakt masz racje, nawet unixeja paczka nie zasluguje na porownanie do takiego shitu jak blazing 

:D  :D  :D  :D  :D  :D

Polecam, cos nowego.

xDDD

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Blazing, blazing i jeszcze raz blazing. Ile razy widziałem te zrypaną paczkę. Co mi po zabezpieczeniach piterki jak dzieciaki i tak znajdują sposoby na obejście blazinga i latają na huzunkach. Paczka ma potencjał i nie jest robiona pod hajs jak blazingpack (piterka robi 90% swoich usług pod hajs).

Pozdrawiam, i powodzenia w tworzeniu paczki.

hex.svg

PLAYBASE - Nowoczesna lista serwerów gier

Opublikowano

Blazing, blazing i jeszcze raz blazing. Ile razy widziałem te zrypaną paczkę. Co mi po zabezpieczeniach piterki jak dzieciaki i tak znajdują sposoby na obejście blazinga i latają na huzunkach. Paczka ma potencjał i nie jest robiona pod hajs jak blazingpack (piterka robi 90% swoich usług pod hajs).

Najlepsze jest to, że Piterka prawie nic nie zrobił w tej paczce ale to szczegół.

Polecam paczke, jest wbudowany anty-xray? 

Opublikowano

Najlepsze jest to, że Piterka prawie nic nie zrobił w tej paczce ale to szczegół.

Polecam paczke, jest wbudowany anty-xray? 

Nie ma, nie pomyślałem o tym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...