Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zlikwidowanie halloween - niszczenie mienia

Gość Lord Assasin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby nie Halloween to Korwin by wyglądał jeszcze śmieszniej.,

To kpina ze strony Kościoła że przejmują się czymś takim jak ,,Halloween,,a rzeczy ważniejsze odkładają na bok,na później..

Kościół sam niszczy fundamenty które były budowane po kolei tak długo ponieważ promuje propagandę takiego małostkowego nawet nie święta.,

Polski Kościół nie powinien się mieszać w coś co zostało w mniejszym stopniu przyjęte z innego kontynentu,ich problem,niech się zajmuje polskimi sprawami a nie tymi

mniej ważnymi aby pokazać swą aż nadmierną pracowitość dla narodu..

#KORFALL

nh766_44609_black_rock_shooter_czarne_wl

Those nostalgic memories,the times where we are simply had fun !

​     ​

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To kpina ze strony Kościoła że przejmują się czymś takim jak ,,Halloween,,a rzeczy ważniejsze odkładają na bok,na później..

Kościół sam niszczy fundamenty które były budowane po kolei tak długo ponieważ promuje propagandę takiego małostkowego nawet nie święta.,

Polski Kościół nie powinien się mieszać w coś co zostało w mniejszym stopniu przyjęte z innego kontynentu,ich problem,niech się zajmuje polskimi sprawami a nie tymi

#KORFALL

Ale spójrzmy na to z logicznej strony. To nie kpina, że kościół się przejmuje, ale po prostu to chamstwo, że Halloween miesza się w Wiarę Katolików i w Wiarę Kościoła. Dodatkowo promuje się Dniem Zmarłych Wszystkich Świętych związanego z Kościołem w 50%. Był reportaż w TVN, gdy Kościół sam odnosił werdykt co do tego. Dodatkowo oburzeni katolicy również ostro to potępiają. 

A poza tym sądzę, że Unia Europejska musi być zniszczona. 

Opublikowano

#KORFALL

Ale spójrzmy na to z logicznej strony. To nie kpina, że kościół się przejmuje, ale po prostu to chamstwo, że Halloween miesza się w Wiarę Katolików i w Wiarę Kościoła. Dodatkowo promuje się Dniem Zmarłych Wszystkich Świętych związanego z Kościołem w 50%. Był reportaż w TVN, gdy Kościół sam odnosił werdykt co do tego. Dodatkowo oburzeni katolicy również ostro to potępiają. 

A poza tym sądzę, że Unia Europejska musi być zniszczona. 

No i super, jak jesteś katolikiem to se nie obchodź haloween. Nikt cię nie zmusza.

Myślałem że twój wudz Korwin promuje Wolność, w tym wolność wyboru.

Ja tam np. wolę wesołe haloween niż smutne jak pizda święto wszystkich zmarłych skoro i tak nie wierzę w życie po śmierci.

I tak 31.10 i 1.11 to dla mnie dni imprez i chlania a dla ciebie chodzenia po grobach. I fajnie. Ja się nie wtrącam w twoje życie więc czemu TY chcesz MI czegoś zakazywać skoro nie wpływa to na twoje życie?

Opublikowano

Dziękuje za Wszystkie opinie i poglądy użytkowników MPCForum w tym temacie, którzy wyrazili swoje myśli i zdania/opinie jako Obywatele Polski.

Temat zamykam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...