Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Qwant1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Qwant1, są to wredne insynuacje, które nie mają żadnej podstawy. Nigdy nie komentowałeś i wyjaśniałeś zarzuconych Ci wyżej czynów. Chciałbym zaznaczyć, że nie jest to monolog. Proponuję zaznajomić się z definicją tego słowa. Nie przypomina to monologu w żadnym wypadku. Wypowiedź jest kierowana do graczy serwerowni, na której jesteś właścicielem, aby otworzyli oczy. Nadmieniam, że Moremid nie walczył ciągle, gdyż "walka" obejmowała okres maksymalnie 5 dni. Na całe nieszczęście właściciel kapnął się dopiero po prawie miesiącu, że wypowiedź istnieje na forum. PS. Chyba jednak ważne, skoro nawiązujesz do tego. Reasumując, dalej kłamiesz... Podważyłem tyle aspektów z dwóch linijek Twojej wypowiedzi: 1) Twoje wielokrotne komentowanie, 2) pisanie "monologu", 3) "ciągle walczę" oraz 4) "no nieważne" jeśli właśnie ważne jest to dla Ciebie

Pozdrawiam cieplutko!

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
13 godzin temu, reosgt2 napisał:

Qwant1, są to wredne insynuacje, które nie mają żadnej podstawy. Nigdy nie komentowałeś i wyjaśniałeś zarzuconych Ci wyżej czynów. Chciałbym zaznaczyć, że nie jest to monolog. Proponuję zaznajomić się z definicją tego słowa. Nie przypomina to monologu w żadnym wypadku. Wypowiedź jest kierowana do graczy serwerowni, na której jesteś właścicielem, aby otworzyli oczy. Nadmieniam, że Moremid nie walczył ciągle, gdyż "walka" obejmowała okres maksymalnie 5 dni. Na całe nieszczęście właściciel kapnął się dopiero po prawie miesiącu, że wypowiedź istnieje na forum. PS. Chyba jednak ważne, skoro nawiązujesz do tego. Reasumując, dalej kłamiesz... Podważyłem tyle aspektów z dwóch linijek Twojej wypowiedzi: 1) Twoje wielokrotne komentowanie, 2) pisanie "monologu", 3) "ciągle walczę" oraz 4) "no nieważne" jeśli właśnie ważne jest to dla Ciebie

Pozdrawiam cieplutko!

Najwyraźniej masz problemy z pamięcią, bo wielokrotnie rozmawiałem z Matiakusem, ba nawet byłem na Waszym teamspeak'u, przy czym moja osoba została wielokrotnie obrażona, nawet przedstawiłem Wam porządne argumenty, natomiast Wam zabrakło ich.
Nie jesteś żadnym adwokatem, gracze grają tam gdzie im odpowiada i nie mam zamiaru poświęcać więcej czasu na tą Waszą wojnę, gdyż poświęciłem już na to wystarczająco czasu, ale jak widać nic to kompletnie nie dało.
Dziwi mnie jedynie fakt, że są ludzie, którzy chcą mnie zniszczyć, bo dostali degradacje, albo dałem komuś za niską ilość punktów i są w stanie grozić mi wydaniem 5000zł w tą inwestycją, albo są w stanie skopiować przedmioty na inne konto, kiedy jeszcze mieli administratora i grozić mi zniszczeniem gospodarki serwera oraz udostępnianiem prywatnych rozmów, doprawdy zabawne.
Przy powtarzaniu cały czas tego samego przez okres miesiąca jest to monolog, ale skoro sprawia Wam to satysfakcje, to proszę bardzo.
Odnośnie kłamstw to odbijam piłeczkę i zapytam, dlaczego tak kłamiecie i stosujecie niedopowiedzenia, na przykład jeżeli chodzi o TheMystez'a, albo o Kamila, jeżeli on miałby problem, wobec mojej osoby to skontaktowałby się ze mną, ale niee, bo Wy wolicie stać w kogoś obronie, nie znając kompletnie sytuacji, albo znając tylko jedną stronę, która chce się mścić i walczyć, ale proszę bardzo, trzymajcie tak dalej.

Z mojej strony to wszystko, nie będę poświęcać więcej czasu na ten beznadziejny, publiczny i nic niewnoszący do mojego życia dialog, życzę jedynie powodzenia, to ostatnia wiadomość, którą Wam wysłałem.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...