Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Qwant1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

5f71d8e5bec64d48be83f5394dbebaec.png

047444ad46e943c4a6f79b3751f1d50f.png

3ad9e8e1a6124ba2bf6fc2adc1567ac0.png <-- Odpowiedź "Administracji"

Polecam ;) serwerownia, gdzie co 10 minut trzeba robić screeny swojego ekwipunku bo przedmioty znikają.

Dotyczy RPG v1

====================================================================================

02be8cf249b349f78564dcb298bbee1b.png

Zostałeś sprowokowany? Napisałeś na odczepne "mam aurę"? Według administracji jest to z góry przyznanie się! Gracz zbanowany bez sprawdzania wnioskując się tylko tym screenem ze skargi na forum.

Dotyczy RPG v2

====================================================================================

Pomogłem ? ;) Daj like !

Opublikowano

5f71d8e5bec64d48be83f5394dbebaec.png

047444ad46e943c4a6f79b3751f1d50f.png

3ad9e8e1a6124ba2bf6fc2adc1567ac0.png <-- Odpowiedź "Administracji"

Polecam ;) serwerownia, gdzie co 10 minut trzeba robić screeny swojego ekwipunku bo przedmioty znikają.

Dotyczy RPG v1

02be8cf249b349f78564dcb298bbee1b.png

Zostałeś sprowokowany? Napisałeś na odczepne "mam aurę"? Według administracji jest to z góry przyznanie się! Gracz zbanowany bez sprawdzania wnioskując się tylko tym screenem ze skargi na forum.

Dotyczy RPG v2

Cieszę się, że poraz kolejny poparłeś swoje zarzuty dowodami, jednakże obawiam się, że kolejny raz kompletnie nie rozumiesz pewnych logicznych aspektów.

Poraz kolejny imaginujesz swoje argumenty kompletnie niezastanawiając się czy masz racje, a problem w tym, że kompletnie nie masz, gdyż każdy Twój zarzut był po prostu niezgodny z prawdą.

Tym razem poraz kolejny nie masz i łatwo zauważyć, iż logiczne myślenie nie jest Twoją dobrą stroną, ale wytłumaczę Ci dlaczego poraz kolejny się mylisz.

A więc zacznijmy od tego drogi użytkowniku, iż przedmioty nie znikają "od tak".

Dlaczego jedna osoba z grona 100 osób w jakiś sposób straciła jakikolwiek przedmiot, skoro inni nie mają takiego problemu?

Otóż problem w tym, iż jest to nieprawdopodobne, a skoro sytuacja nie jest jasno wyjaśniona, to jak sobie wyobrażasz zwrot przedmiotu dla tej osoby?

Skąd taka pewność, że gracz nie wyrzucił przedmiotu do kosza, skąd pewność, że nie przełożył przedmiotu na inne konto?

Jako, że zdążyłem Cię poznać to pragnę zaznaczyć, że to były pytania retoryczne, a nie mamy żadnej pewności, że gracz ma racje.

Ale pozwolę sobie specjalnie dla Ciebie zastosować porównanie, aby jeszcze jaśniej Ci wytłumaczyć tą sytuacje.

W przypadku jeśli poszedłbym do banku i powiedziałbym, że znikło mi 1 000 000$ to otrzymałbym zwrot, nie mając żadnych podstaw?

Otóż nie, taka możliwość po prostu nie istnieje.

Odnosząc się do ostatniego rzekomego zarzutu - Nie wyobrażam sobie ignorowania wiadomości graczy w momencie kiedy ktoś przyznaje się do łamania prawa.

Tutaj także użyje porównania - Podchodzisz do policjanta i mówisz, że kogoś zabileś, co on wtedy robi?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...