Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Qwant1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam jak najbardziej gre na serwerze, widać że administrator się starał ;), co do mt2 w mc jest to wyjebany pomysł według mnie bo lubie obie gry a pograc w polaczenie tego i tego to jest poprostu bajka :D , I jeszcze te zmianki W I'sie jak w Mt2 xDD, Pozdrawiam xSmolar ;)

Opublikowano

Jeden z gorszych serwerów jakie widziałem.

• Faworyzujecie starszych graczy, jesteście przychylni nawet w stosunku tych banowanych wielokrotnie.
  • Poziom "administracji" to totalne dno i dorzucić jeszcze Rów Mariański mułu.
  • Gracze serwera to typowe dzieci, które zaczynają cię obrażać, gdy tylko powiesz coś przeciwko nim.
  • Forum jest w stanie agonalnym, respektowanie regulaminu przez graczy i administrację leży, kwiczy i nie wstaje. Na poziomie
    dziennym są posty typu "Jak wyżej", "Jak N postów wyżej" lub po prostu kopiowanie całego posta.
  • Administracja nie zna podstawowych zagadnień informatycznych np. czym jest prawdziwy flood.
  • Zarówno RPG V1 oraz RPG V2 to typowe serwery do zdzierania kasy z dzieci, ile razy wchodząc na serwer czat był ustawiony
    tylko dla graczy premium chociaż online było tylko kilka osób.
  • W ostatnim czasie opuszczają was moderatorzy/administratorzy, jak skarżył się jeden z nich jego opinia w administracji w ogóle
    się nie liczyła, co jeszcze bardziej wbija was w dno i muł.

Także ten, życie jest krótkie i nie warto marnować każdego dnia na takie serwery jakim jest PVP IQ.

Pomogłem ? ;) Daj like !

Opublikowano

Jeden z gorszych serwerów jakie widziałem.

• Faworyzujecie starszych graczy, jesteście przychylni nawet w stosunku tych banowanych wielokrotnie.
  • Poziom "administracji" to totalne dno i dorzucić jeszcze Rów Mariański mułu.
  • Gracze serwera to typowe dzieci, które zaczynają cię obrażać, gdy tylko powiesz coś przeciwko nim.
  • Forum jest w stanie agonalnym, respektowanie regulaminu przez graczy i administrację leży, kwiczy i nie wstaje. Na poziomie

dziennym są posty typu "Jak wyżej", "Jak N postów wyżej" lub po prostu kopiowanie całego posta.

• Administracja nie zna podstawowych zagadnień informatycznych np. czym jest prawdziwy flood.
  • Zarówno RPG V1 oraz RPG V2 to typowe serwery do zdzierania kasy z dzieci, ile razy wchodząc na serwer czat był ustawiony

tylko dla graczy premium chociaż online było tylko kilka osób.

• W ostatnim czasie opuszczają was moderatorzy/administratorzy, jak skarżył się jeden z nich jego opinia w administracji w ogóle

się nie liczyła, co jeszcze bardziej wbija was w dno i muł.

Także ten, życie jest krótkie i nie warto marnować każdego dnia na takie serwery jakim jest PVP IQ.

Nikt nigdy nie był faworyzowany przez kogokolwiek, na serwerze panuje równość, a tego typu oskarżenia bez jakichkolwiek dowodów są dla mnie bezpodstawne.

Nie rozumiem kompletnie co masz na myśli, jeżeli chodzi o przychylność odnośnie blokad, jest to moim zdaniem sprzeczność logiczna - jak możemy kogoś faworyzować w kwestii odblokowań, skoro potencjalnie zablokowany gracz musiał złamać punkt regulaminu, czyli działa na naszą niekorzyść.

Wszystko jest zależne od ilości popełnionych wykroczeń oraz od tego co zablokowany gracz zrobił, jeżeli wykroczenie jest stosunkowo niskie, to szybko otrzyma odblokowanie i to moim zadaniem świadczy jedynie o zaangażowaniu administracji.

Wyjaśnij kwestie porównania administracji do dna, może gdzieś popełniamy błąd, ale w przeciwieństwie do innych serwerów staramy się rozwiązywać pewne sytuacje od razu, jak najdokładniej oraz stosując się do regulaminu i taryfikatora kar, zawsze działamy na korzyść gracza.

W kwestii graczy, nie jest to realne, aby kontrolować każdego użytkownika pod każdym względem, jednakże staramy się obserwować czat i robić wszystko co w naszej mocy, aby eliminować spam.

Podaj jakikolwiek dowód, gdzie administracja nie przestrzega regulaminu, bo tego typu zarzuty są dla mnie tak jak już mówiłem bezpodstawne.

Zbierz najpierw odpowiedni dowód, a potem udowadniaj, natomiast odnosząc się jeszcze do graczy, tak jak pisałem, nie da się nieustannie kontrolować graczy, są oni regularnie karani, a w sytuacji łamania regulaminu ponoszą odpowiedzialność za swoje czyny, kompletnie nie jestem w stanie zrozumieć jak można wyrażać opinie na temat serwera posługując się zachowywaniem innego użytkownika, na którego nie mamy bezpośredniego i natychmiastowowego wpływu.

I tutaj drogi użytkowniku wychodzi Twój błąd nieznajomości języka angielskiego, gdyż "flood", znaczy powódź i jest to synonim wielu określeń - w kwestii informatycznym jak to podkreśliłeś oznacza atak sieciowy, lecz nie tylko i zanim wyrażasz swoją opinie, dowiedz się najpierw co to znaczy, a nawet jeśli myślisz, że wiesz to zawsze pamiętaj o możliwości wystąpienia ewentualnego innego znaczenia danego słowa.

Kolejny brak zrozumienia, tym razem odnoszący się prezentacji serwera, gdyż jest to temat opisujący serwer rpgv2, Ty natomiast odnosisz się do czatu serwera z rpgv1.

Na serwerze rpgv2, nie istnieje funkcja zamykania czatu ponieważ została usunięta w takwoym projekcie.

Mimo wszystko postaram Ci się wytłumaczyć implementacje opcji wyłączania czatu oraz nadanie możliwości pisania dla graczy premium.

Bardzo często zdarza się, iż czat jest bardzo rozpędzony, a moderacja ma problem związany z zajmowaniem się kilkoma graczami naraz.

Moderator jest człowiekiem i czasami musi ograniczyć dostęp do czatu, aby gracz nie czuł się ignorowany, natomiast po finalnej pomocy części graczy, natychmiastowo włącza czat i zajmuje się pozostałą grupą użytkowników.

Moim zdaniem zniesienie ograniczenia czatu dla graczy premium, nie jest czymś szczególnie ułatwiającym rozgrywkę, każdy ma dostęp do pisania prywatnych wiadomości i zawsze istnieje serwer TeamSpeak, który jest dostępny dla wszystkich użytkowników bez żadnych ograniczeń.

Wierz mi, że każde zdanie: administracji, moderacji oraz graczy, jest dla nas bardzo istotne, każdy pomysł jest przez nas analizowany i ewentualnie wprowadzany.

Samo odejście pewnej osoby z administracji, ma za sobą historię, którą uważam za prywatną: jak i dla osoby, która odeszła oraz dla nas.

Nie będę Ci się z tego tutaj tłumaczyć, bo musiałbym zdradzić pewne informacje, które nie powinny być upowszechniane na światło dzienne, bo mogłyby kogoś urazić.

Tak więc Panie Viscore, poprzedź swoją opinię odpowiednimi dowodami, zapoznaj się z wymaganą wiedzą, aby móc oskarżać kogoś o rzekomo popełniony błąd i dopiero potem będziemy mogli przeprowadzać dyskusję.

Opublikowano

Takie śmieszne, że nie mogę w te słowa uwierzyć. Przyglądałem się tej serwerowni dość dłuższy czas aby stwierdzić liczne nieprawidłowości. Chciałbyś dowodów, poświęcę swój cenny czas abyś je otrzymał.

Będę podwał linki do waszego "forum" lecz niepełne aby nie łamać netykiety. Będę także nawiązywał zarówno do V1 jak i V2.

Ad 1: Faworyzujecie starszych graczy, jesteście przychylni nawet w stosunku tych banowanych wielokrotnie.

<forum>/viewtopic.php?t=15363 -- Gracz banowany wielokrotnie, dostaje n-tą szansę bo jest "stałym graczem". W przewinieniach choćby reklama innego serwera.

<forum>/viewtopic.php?t=15425 -- Fakt faktem, że napisał odwołanie w ten sam dzień. Ale już sposób w jaki został potraktowany przeraża.

<forum>/viewtopic.php?t=15522 -- Stały gracz, wielokrotnie banowany. Odwołanie rozpatrzone bez kiwnięcia palcem.

<forum>/viewtopic.php?p=89254 -- Nie odbanowany z powodu reklamy, nie był stałym graczem jak w przypadku pierwszego linku?

<forum>/viewtopic.php?t=15569 -- Jak wyżej, stały gracz odbanowany bez kiwnięcia palcem.

Ad 3: Gracze serwera to typowe dzieci, które zaczynają cię obrażać, gdy tylko powiesz coś przeciwko nim.

Typowa reakcja dziecka, jeżeli powiesz coś nie po jego myśli (screenshot z waszego forum)

b81c7baf9f9d411084dee6261dba34d4.png

Ad 2: Poziom "administracji" to totalne dno i dorzucić jeszcze Rów Mariański mułu.

Ad 4: Forum jest w stanie agonalnym, respektowanie regulaminu przez graczy i administrację leży, kwiczy i nie wstaje. Na poziomie dziennym są posty typu "Jak wyżej", "Jak N postów wyżej" lub po prostu kopiowanie całego posta.

http://prnt.sc/e2cejy

http://prntscr.com/e2cg7n

Mówisz, że Administracja przestrzega regulaminów? Osobiście tworzyłeś regulamin forum którego punkt 9 brzmi:

9. Powstrzymaj się od zamieszczania postów nic nie wnoszących do tematu lub powtarzających wypowiedź innego użytkownika forum.

Praktycznie nigdy nie spotkałem się z upomnieniem ze strony Administracji za takie typu przewinienia. Jednakowoż jeżeli już zaczniesz mieć własne zdanie otrzymujesz ostrzeżenie za wywoływanie kłótni. Jakież to proste i banalne.

Ad 7: W ostatnim czasie opuszczają was moderatorzy/administratorzy, jak skarżył się jeden z nich jego opinia w administracji w ogóle się nie liczyła, co jeszcze bardziej wbija was w dno i muł.

Słowa osoby która poszła po rozum do głowy i opuściła Administrację:

Zauważyłem również pewne kontrowersyjne sytuacje w szeregach administracji. Nie chcę ani wyjaśniać tych sytuacji, ani wskazywać pewnych osób. Po prostu pozostawię to dla siebie. W szeregach administracji nie mogłem publicznie ujawnić swojego zdania na temat serwera, mam wrażenie że moje zdanie się po prostu nie liczyło.

Także czekam na kolejne wytłumaczenia. Z chęcią bardziej pogrążę ten serwer.

Pomogłem ? ;) Daj like !

Opublikowano

@krakus110

To wina Damage Indicators, przy korzystaniu z wersji 1.8 następuje crash.

Odradzam ci też tracenia czasu na tym serwerze. Popatrz posty wyżej.

Pomogłem ? ;) Daj like !

Opublikowano

Takie śmieszne, że nie mogę w te słowa uwierzyć. Przyglądałem się tej serwerowni dość dłuższy czas aby stwierdzić liczne nieprawidłowości. Chciałbyś dowodów, poświęcę swój cenny czas abyś je otrzymał.

Będę podwał linki do waszego "forum" lecz niepełne aby nie łamać netykiety. Będę także nawiązywał zarówno do V1 jak i V2.

Ad 1: Faworyzujecie starszych graczy, jesteście przychylni nawet w stosunku tych banowanych wielokrotnie.

<forum>/viewtopic.php?t=15363 -- Gracz banowany wielokrotnie, dostaje n-tą szansę bo jest "stałym graczem". W przewinieniach choćby reklama innego serwera.

<forum>/viewtopic.php?t=15425 -- Fakt faktem, że napisał odwołanie w ten sam dzień. Ale już sposób w jaki został potraktowany przeraża.

<forum>/viewtopic.php?t=15522 -- Stały gracz, wielokrotnie banowany. Odwołanie rozpatrzone bez kiwnięcia palcem.

<forum>/viewtopic.php?p=89254 -- Nie odbanowany z powodu reklamy, nie był stałym graczem jak w przypadku pierwszego linku?

<forum>/viewtopic.php?t=15569 -- Jak wyżej, stały gracz odbanowany bez kiwnięcia palcem.

Ad 3: Gracze serwera to typowe dzieci, które zaczynają cię obrażać, gdy tylko powiesz coś przeciwko nim.

Typowa reakcja dziecka, jeżeli powiesz coś nie po jego myśli (screenshot z waszego forum)

b81c7baf9f9d411084dee6261dba34d4.png

Ad 2: Poziom "administracji" to totalne dno i dorzucić jeszcze Rów Mariański mułu.

Ad 4: Forum jest w stanie agonalnym, respektowanie regulaminu przez graczy i administrację leży, kwiczy i nie wstaje. Na poziomie dziennym są posty typu "Jak wyżej", "Jak N postów wyżej" lub po prostu kopiowanie całego posta.

Mówisz, że Administracja przestrzega regulaminów? Osobiście tworzyłeś regulamin forum którego punkt 9 brzmi:

9. Powstrzymaj się od zamieszczania postów nic nie wnoszących do tematu lub powtarzających wypowiedź innego użytkownika forum.

Praktycznie nigdy nie spotkałem się z upomnieniem ze strony Administracji za takie typu przewinienia. Jednakowoż jeżeli już zaczniesz mieć własne zdanie otrzymujesz ostrzeżenie za wywoływanie kłótni. Jakież to proste i banalne.

Ad 7: W ostatnim czasie opuszczają was moderatorzy/administratorzy, jak skarżył się jeden z nich jego opinia w administracji w ogóle się nie liczyła, co jeszcze bardziej wbija was w dno i muł.

Słowa osoby która poszła po rozum do głowy i opuściła Administrację:

Zauważyłem również pewne kontrowersyjne sytuacje w szeregach administracji. Nie chcę ani wyjaśniać tych sytuacji, ani wskazywać pewnych osób. Po prostu pozostawię to dla siebie. W szeregach administracji nie mogłem publicznie ujawnić swojego zdania na temat serwera, mam wrażenie że moje zdanie się po prostu nie liczyło.

Także czekam na kolejne wytłumaczenia. Z chęcią bardziej pogrążę ten serwer.

Jestem Ci wdzięczny, że tym razem do swojej opinii wyszukałeś jakiegokolwiek poparcia, jednakże obawiam się, iż jest ono zwodzące.

Po raz kolejny nie rozumiem, co próbujesz udowodnić w pierwszym punkcie - tym razem dodałeś rzekome dowody, w postaci odnośników do forum, jednakże obawiam się, iż Twój sposób postrzegania niektórych spraw jest po prostu błędny, próbujesz przeinaczać fakty na swoją korzyść, abyś to Ty miał rację.

<forum>/viewtopic.php?t=15363 -- Użytkownik przyznał się do używania nielegalnego oprogramowania, żałuje - otrzymał kolejną szansę.

<forum>/viewtopic.php?t=15425 -- Użytkownik okłamał administratora - nie otrzymał szansy, gdyż dawanie szansy osobie, która po raz kolejny wplątuję się w "oszustwo", nie jest dobrym działaniem.

<forum>/viewtopic.php?t=15522 -- Użytkownik przyznał się do używania nielegalnego oprogramowania, żałuje - otrzymał kolejną szansę.

<forum>/viewtopic.php?t=89254 -- Użytkownik kompletnie nie żałuje popełnionego czynu - nie otrzymał szansy.

<forum>/viewtopic.php?t=15569 -- Użytkownik przyznał się do używania nielegalnego oprogramowania, żałuje, czekał parę miesięcy - otrzymał kolejną szansę.

Jako iż masz ogromny problem związany z logicznym myśleniem, pozwolę sobie wytłumaczyć Ci na czym polega nadawanie osobie zablokowanej szansy gry na serwerze:

A więc nie wiem czy wiesz jednak każdy człowiek popełnia błędy i każdy człowiek ma prawo do tego, aby się w jakiś sposób poprawić, jednak liczba szans jest ograniczona.

W sytuacji kiedy ktoś naprawdę żałuje popełnionego czynu i stara się, aby otrzymać możliwość gry na serwerze lub czeka długi czas w kwestii odblokowania otrzymuje szansę, natomiast jeżeli użytkownik próbuje to rozwiązać w złośliwy sposób, na przykład w powyższym przypadku oszukując, to takowa szansa nie istnieje, a więc to się nazywa sprawiedliwym podejściem do sprawy, a nie faworyzacją, mylisz pojęcia.

Po przeanalizowaniu Twojej tożsamości okazuje się, że nie tylko dzieci mają takie zachowania, jednakże 23 latkowie także, w dodatku wielokrotnie blokowani, niepotrafiący poradzić sobie z odejściem i muszący dodać swoje 5 groszy: krytykując i obrażając innych użytkowników, przy pomocy kilku kont, mimo wielokrotnych blokad:

nisklceietslqznadfmcmklsajuslofpzpytogpr

"Forum jest w stanie agonalnym, respektowanie regulaminu przez graczy i administrację leży, kwiczy i nie wstaje."

Szczerze mówiąc nie mogę doczekać się, kiedy Twój byt na naszym forum będzie agonalny, bo przez takich ludzi jak Ty te forum musi być stale pilnowane, z powodu braku znajomości regulaminu i złego nastawienia do innych osób.

Odnosząc się do tych screenshot'ów:

Twoim zdaniem wyrażanie swojej opinii w dziale rekrutacji zalicza się do postów nic nie wnoszących do tematu?

Drogi użytkowniku, w swoim poprzednim poście wyjaśniłem Ci, iż odejście administratora jest prywatną kwestią, która mogłaby kogoś urazić, jeżeli Twoim zdaniem jest to niezrozumiałe, to przykro mi, ale nie mam zamiaru opisywać zaistniałej sytuacji, no chyba, że załatwisz zgodę takowego administratora, to wtedy mogę opisać zaistniałe wydarzenie.

@krakus110

To wina Damage Indicators, przy korzystaniu z wersji 1.8 następuje crash.

Odradzam ci też tracenia czasu na tym serwerze. Popatrz posty wyżej.

Jakim prawem śmiesz odpowiadać na posty graczy, w mojej prezentacji serwera, kim Ty w ogóle jesteś, administratorem?

Chłopie poważnie współczuje Ci, że mając 23 lata zamiast spędzać czas z najważniejszymi Ci osobami, to ganiasz się za naszym serwerze, zakładając masowo konta i wprowadzając niesamowitą toksyczność.

Daj wreszcie spokój i wiedz, że nie życzę sobie odpowiadania na pytania moich graczy wprowadzając, aż taką nienawiść. Co Tobą kieruję: zazdrość? Co Cię tak naprawdę boli?

A teraz radziłbym Ci się za przeproszeniem uciszyć, bo jedyne co sobą reprezentujesz to totalne zero, ciągle siebie kompromitujesz i ukazujesz swoją niższość intelektualną na naszym forum, wyzywając innych od ameb, radząc wziąć im chemoterapie, jaki będzie Twój następny krok, może założysz na tym forum antyreklamę naszego serwera?

Opublikowano

Eh, widzę, że komuś zaczynają puszczać nerwy, może pora wybrać się do psychologa skoro aż tak eskalujesz emocje na zewnątrz?

Coś długo zajęło ci dociekanie mojej tożsamości, wystarczyło zapytać. 

Napisałem co sądzę o tym serwerze, starałeś się wszystko wytłumaczyć ale niestety pobiłem to wszystko argumentami, może chciałbyś abym znalazł ich więcej?

Widzisz, że mam rację więc zaczynasz się unosić słowami typu "Jakim prawem", więc jako argument podam - prawem Konstytucji Rzeczypospolitej Polskiej mówiącej o wolności słowa i wypowiedzi. A fakt, że pomogłem użytkownikowi, ponieważ nie potraficie dostosować pluginów? Cóż, to już całkiem nie moja sprawa. Twój cyrk, twoje małpy. Ja sobie tylko jawnie komentuję. A co do antyreklamy? Wiesz, nasunąłeś mi całkiem ciekawy pomysł, możliwe, że w wolnym czasie go zrealizuje i to nie tylko na tym forum. Tak więc Mateuszu, będzie kiepsko, ale sami sobie to załatwiliście.

I teraz kończymy temat, ponieważ na MPC są zdolniejsi Moderatorzy od twoich małpiszonów (nie licząc Moremida oraz Meduzy, którzy się starają, lecz nie mogę wyrazić swojego zdania przez twoją arogancję) a nie chciałbym wyłapać ostrzeżenia na tymże forum.

#Edit #Down

Naprawdę jesteś tak arogancki, że nie potrafisz zrozumieć prostego przekazu, że zakończyliśmy rozmowę? Pytasz dlaczego? Ponieważ Moderatorzy tego forum dbają o porządek i przestrzegają regulaminu względem off-topicu.

Co do "wielokrotnego banowania", bana mam aż jednego, wynikłego z ostrzeżeń. Początkowo ostrzeżenie było z powodu zaciekłego wyrażania opinii, w późniejszym czasie po prostu wygarnąłem co nie co jednej z twoich małp.

Tak osobiście, dlaczego miałbym forum opuścić? Spełniam tylko postanowienia noworoczne ażeby gnębić was tak długo jak to będzie możliwe.

I taki mały prezent dla ciebie, skoro tak bardzo chciałeś antyreklamę.

d86b7cb08ff1425bb218cba4d0699dda.png

Tak będą wyglądały komentarze pod każdą reklamą tego nędznego serwera na youtube. A to dopiero początek! Tak więc arogancki chłopaczku, przykro mi.

A rezultaty będą takie:

72714b532029449596c975583ec6dda7.png

Pomogłem ? ;) Daj like !

Opublikowano

Eh, widzę, że komuś zaczynają puszczać nerwy, może pora wybrać się do psychologa skoro aż tak eskalujesz emocje na zewnątrz?

Coś długo zajęło ci dociekanie mojej tożsamości, wystarczyło zapytać. 

Napisałem co sądzę o tym serwerze, starałeś się wszystko wytłumaczyć ale niestety pobiłem to wszystko argumentami, może chciałbyś abym znalazł ich więcej?

Widzisz, że mam rację więc zaczynasz się unosić słowami typu "Jakim prawem", więc jako argument podam - prawem Konstytucji Rzeczypospolitej Polskiej mówiącej o wolności słowa i wypowiedzi. A fakt, że pomogłem użytkownikowi, ponieważ nie potraficie dostosować pluginów? Cóż, to już całkiem nie moja sprawa. Twój cyrk, twoje małpy. Ja sobie tylko jawnie komentuję. A co do antyreklamy? Wiesz, nasunąłeś mi całkiem ciekawy pomysł, możliwe, że w wolnym czasie go zrealizuje i to nie tylko na tym forum. Tak więc Mateuszu, będzie kiepsko, ale sami sobie to załatwiliście.

I teraz kończymy temat, ponieważ na MPC są zdolniejsi Moderatorzy od twoich małpiszonów (nie licząc Moremida oraz Meduzy, którzy się starają, lecz nie mogę wyrazić swojego zdania przez twoją arogancję) a nie chciałbym wyłapać ostrzeżenia na tymże forum.

Zgodnie prawem Konstytucji Rzeczpospolitej Polskiej, wyraziłem tylko swoje subiektywne zdanie odnośnie Twojego zachowywania się, też mam do tego prawo.

Właśnie, że Twoja argumentacja tak jak napisałem wyżej jest po prostu mylna i albo próbujesz udowodnić za wszelką cenę, że masz rację i będziesz trzymać się swojego zdania niezależnie jak bardzo udowadniałbym Ci, że mam racje, albo po prostu masz problem związany z dostosowywaniem Twoich "rzekomych" dowodów.
W dwóch powyższych postach Twoje dowody i zarzuty zostały kompletnie obalone, udowodniłem Ci, że nie istnieje coś takiego jak faworyzacja odnośnie banów, bo dlaczego osoba potencjalnie faworyzowana miałaby otrzymać blokadę.
Wyjaśniłem Ci, że odblokowania są słuszne i zależy to od wielu czynników.
Na przykład: osoba żałująca popełnionego czynu otrzymuje szansę, natomiast użytkownik nieżałujący nie ma takiej możliwości i nie rozumiem gdzie tutaj istnieje faworyzacja oraz nieuczciwość.

Tak jeszcze osobiście - dlaczego nie potrafisz rozstać się z naszym forum?
Byłeś wielokrotnie blokowany za wyzwiska, toksyczność i co próbujesz tym udowodnić.
Ciekawi mnie to - dlaczego ktoś mnie tak atakuje, może wyjaśnisz mi to na serwerze TeamSpeak, przez co zostałeś aż tak urażony?

Dlaczego chcesz kończyć temat skoro twierdziłeś, że z chęcią pogrążysz ten serwer?
Proszę Cię o dalsze zarzuty, które może tym razem okażą się słuszne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...