Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Qwant1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

6295b3d6b6a49.png

0457edef7b0c7.jpg

Witam serdecznie, chciałbym zaprezentować Wam serwer PvP.IQ.PL RPGV2, który oparty jest na grze Metin2 oraz innych grach MMORPG.

Zawarta w nim fabuła skłania gracza do pomocy królestwu Namtaru.

Bardzo różnorodne misje, rozbudowany system handlu, niesamowite mapy

oraz wiele więcej autorskich systemów zapewnią Wam, wspaniałą rozgrywkę na bardzo długie dni.

9f67e74c2166c.png

fb817530c6e73.png

Gracz zdobywa doświadczenie z zabitych potworów oraz z wykonanych zadań.

Po osiągnięciu piątego poziomu mamy do wyboru trzy klasy.
Warto dodać, iż każda klasa posiada pięć umiejętności. 

ef1c5e5e44007.png`

Przedmioty na naszym serwerze są dość innowacyjne. 

Przemierzając rozległe krainy możemy zdobyć coraz lepsze wyposażenie oraz przedmioty specjalne, które potrzebne są do wykonania różnych czynności.
Bronie oraz zbroje, jak i inne akcesoria możemy zdobywać ze stworzeń, które będziemy zabijać, aby zdobywać coraz więcej doświadczenia i osiągnąć jak najwyższy poziom.
Czasami przedmioty wypadają z dodatkowymi bonusami, co ma wpływ na rozmaitość naszego ekwipunku.

58329972e9ba0.pnga8bd43f0ea664.png255e602182f82.png2982faf243b77.png6a1bfcc80fc0c.png

Serwer posiada rozbudowany system handlu między graczami, jak i ,,targowiska'', gdzie można wystawiać swoje przedmioty.
Funkcje, które umilają graczom grę to sprawne i szybkie dodawanie umiejętności i zdarzeń na pasek wyboru od trzeciego do ósmego slotu.
Na pierwszym i drugim slocie możemy trzymać broń natomiast na dziewiątym jest umieszczona moneta, która pokazuje nam stan Yarn'ów oraz Znaków.
Yarn'y to waluta, którą możemy zdobyć w grze za wykonywanie misji oraz za sprzedawanie przedmiotów, natomiast znaki to waluta premium, która pozwala na zakup specjalnych przedmiotów oraz konta premium.

2e0a3ee313f5e.png

Rozbudowany system wędkarstwa oraz ulepszania przedmiotów dostarcza Wam wiele emocji i wrażeń.

a9b398b4e6d63.png

Serwer posiada także system party.
Party to możliwość założenia grupy, która dzieli zdobyte doświadczenie z potworów między graczami.
Na serwerze istnieje system pojedynków pomiędzy graczami.
Otwarte PvP jest dostępne na mapach, na które udajemy się mając wyższy poziom.
Na serwerze istnieją kamienie tzw. ,,Odłamki Meteorytu'' przypominające rodzaj metin'ów z popularnej gry ,,Metin2''.

1108702f61e63.png

Serwer posiada system gidlii, w których rozbudowywujemy naszą siedzibę, umacniamy statystyki naszej frakcji, wybieramy nasz herb, decydujemy o rangach w naszej gildii, w dowolny sposób edytujemy skład i wiele innych funkcji, które umożliwiają łatwą i sprawną obsługę.

d0ab1f93578b4.png

Mapa pod Bitwy Gildii :

9211836194289.png

707c7e82e99f6.png

Kilka zdjęć prosto z serwera :

c6f6f9d744262.png

97d0018cdcc0e.png

511ec645cda62.png

42fd0eca4871a.png

fc84a121eca83.png

a407b57998519.png

344a29d770c62.png

bdfa5968c057f.png

e93710fdbee8f.png

85701ee2bc3ba.png

Bardziej szczegółowy poradnik, jak i opis serwera znajdziecie pod tymi adresami:

Poradnik YouTube:

[media]http://www.youtube.com/watch?v=8M-dbnwuMxg[/media]

Poradniki Forum :

9c49121543869.png

• Odpowiedzi 129
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wygląda Ciekawie, sprawdzę. Zaraz dam edita czy  warto.

@Edit po opiniach czytam, że straszny syf pod dzieciarnie robiony.

PS nie ma żadnej informacji pomocniczej nigdzie na temat klienta do gry czy texture packa.

@Edit2 - No chciałem zagrać, ale po tym co czytam, trace chęci..

1 jak i 2 ma to samo zaplecze graczy podobno..

opinie z 1 (nie reklamuje innego forum to w ramach informacji)

http://www.pvp.iq.pl/viewtopic.php?t=12281
beater-sy_eneaesp - Kopia.png

1. WarRock- Rozkodowany w 100% - 08.04.2011
  2. CombatArms - Rozdkodowany w 100% - 14.04.2011
  3. Elsword - Rozkodowany w 100% - 03.03.2012
  4. Cube World - Rozkodowany w 100% - 21.07.2013
  5. League of Legends - Rozkodowany w 50% - 22.07.2013
  6. Jakoś nie znalazłem nic ciekawego a z lola zrezygnowałem - 2015
  7. Z Programowania przerzuciłem się na hacking bo to już nie multiplayer cheats,więc mnie tu nie chcą i się do tej pory opierdalam -  połowa 2018
  8. I cyk dwójeczka, zostałem współtwórcą niewykrywalnej prywatnej platformy skrypterskiej do League of legends. Po poznaniu paru osób które mnie poprowadziły w odpowiednią strone w końcu stworzyłem coś undetected do lola... PS przypominam ze zajawka pojawiła się w 2013 a mamy 2019
Opublikowano

Wygląda Ciekawie, sprawdzę. Zaraz dam edita czy  warto.

@Edit po opiniach czytam, że straszny syf pod dzieciarnie robiony.

PS nie ma żadnej informacji pomocniczej nigdzie na temat klienta do gry czy texture packa.

O jakie opinie chodzi, serwer jest tworzony na najwyższych standardach.

Możliwe, że wybrałeś zły serwer w lobby.

Opublikowano

@Edit2 - No chciałem zagrać, ale po tym co czytam, trace chęci..

1 jak i 2 ma to samo zaplecze graczy podobno..

opinie z 1 (nie reklamuje innego forum to w ramach informacji)

http://www.pvp.iq.pl/viewtopic.php?t=12281

Serwer RPGV2, to zupełnie oddzielny serwer, z inną społecznością, nie wchodząc na serwer nawet się nie przekonasz, jaka tam sytuacja panuje, opinia, którą wysłałeś jest moim zdaniem przeterminowana.

Poza tym trochę nie rozumiem jak można sugerować się opinią innego serwera z lobby, wyrażając swoją opinię w prezentacji tego serwera.

Opublikowano

Serwer jest dopracowany, stabilny i nie najgorzej zbalansowany. Jeżeli miałbym wymienić minus to oczywiście będzie nim poziom graczy, ale ich się nie wybiera. :)

No i dobrze, że liczba graczy jest dwucyfrowa. Można polecić. 

Opublikowano

Pograłem trochę na becie i po wystartowaniu serwera i moja opinia wygląda tak:

+Serwer ma bardzo zaawansowany system walki

+Dodano wiele innowacyjnych rzeczy, o które prosiłem za czasów bety v1

+/- Dość specyficzny itemshop, ponieważ nie da się nic kupić za realne pieniądze (tutaj powstaje problem z utrzymaniem serwera) a wszystko można nabyć za walutę serwerową

- Jeśli podejście administracji względem graczy jest takie samo jak dawniej to atmosfera serwera nie będzie sprzyjać miłemu spędzeniu czasu

- No i tradycyjnie poprawiłbym osobiście forum serwera, bo jak na dzisiejsze czasy ma bardzo małe możliwości i jest przestarzałe :P

- Podzieliłbym poradnik na kilka części gdzie dokładnie wyjaśniasz jak grać, ale do danego lvla, bo np. dla początkującego gracza 20 minutowy poradnik będzie, co najmniej nudny a po nabyciu 5 poziomu można już dopytać graczy/administrację o poszczególne informacje

Zagłosuj na najbardziej oczekiwany typ serwera!

http://www.mpcforum.pl/s/c7d6554

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...