Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Morium [VPS] [Easy/PvP]

Ganjarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie wiem co to się wyrabia na tym forum. Ile to będzie stało tydzień, dwa masakra.

Podejrzewam, ze dluzej niz NIE JEDEN dedyk.

Co do serwera.... Powodzenia, P O L E C A M

Zazwyczaj jestem dostepny 24/7, zdarzaja sie male przerwy :D 

Pomoglem/ spodobala Ci sie Moja wypowiedz ? Daj like B)

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera. Bug na bugu, od wczorajszego startu nic się nie zmieniło, nadal się nie da expić, bo cofa ciągle expa, wszystkie odpały przy każdym teleportcie schodzą, buty wiatru co chwile znikają. NIC nie naprawione, a liczyłem, że coś się poprawi, serwer niegrywalny.

VsxuB58.png

Opublikowano

Gotowe pliki Cortium, ale powodzenia życzę. Może coś z tego wyjdzie.

Ja zrobiłem kiedyś te pliki i dałem chłopakom żeby się pobawili. skończ p******** że są to pliki Cortiuma.

Pomyśl 2 razy zanim coś napiszesz gościu  ^^ Napisałem że są to pliki aktualnego Cortiuma? Sam wstawiłeś te pliki nazywając temat "Cortium" Więc jak ktoś tu pier**** to tylko Ty  :yay:. Skoro nie są to pliki Cortium, to na ch** nazwałeś tak temat amebo?  :((

Opublikowano

Gotowe pliki Cortium, ale powodzenia życzę. Może coś z tego wyjdzie.

Ja zrobiłem kiedyś te pliki i dałem chłopakom żeby się pobawili. skończ p******** że są to pliki Cortiuma.

Pomyśl 2 razy zanim coś napiszesz gościu  ^^ Napisałem że są to pliki aktualnego Cortiuma? Sam wstawiłeś te pliki nazywając temat "Cortium" Więc jak ktoś tu pier**** to tylko Ty  :yay:. Skoro nie są to pliki Cortium, to na ch** nazwałeś tak temat amebo?  :((

Coś ty k***a ćpał to nie wiem ale fakt faktem, musi być mocne.

Napisałem tylko że to nie są pliki Cortiuma bo robiłem je od zera na plikach terenzo i tyle xD

Opublikowano

Licznik na stronie jest wylaczony :)

Tzn jest włączony ale nie działa

a można wiedzieć ile osób gra aktualnie na servie :p?

@Ganjarz

AwU6pPM.png

ⓉⓗⓔⒻⓡⓨ

Opublikowano

Wbiłem bo myślałem, że to będzie godny serwer żeby umilić sobie czas jakimś ciekawym pvp.. Okazało się, że tutaj  pvp jest zjebane tak jak na wczesniejszych serwerach PVP które stały z miesiąc 

Tutaj pvp nie sprawia frajdy, nic się ciekawego nie dzieje. Wygrywa postać której siądzie kryt w byle jakim skillu a jak siądą dwa kryty to jest po pvp bo tutaj pojedynek rozgrywa się max 10 sekund, nie można tu zrobic czegoś takiego jak turniej pvp bo tutaj nie ma najlepszego gracza, oczekiwałem czegoś lepszego a to kolejny serwer który nudzi się po kilku godzinach grania, nie rozumiem k***a tego wszyscy mają takie samo eq no i jeden typ ma kostium i już k***a kladzie każdego bez kostiumu i nie wyskakujcie zaraz do mnie z pyskiem bo taka prawda. 

Zmieniłbym co nie co na serwerze żeby te pvp miało sensu bo teraz jest tak nudne że rzygać się chcę... 

Na ta chwile nie polecam zaczynac tu grać, chyba że zrobią coś ciekawszego a nie serwer pvp v10512515124 gdzie na każdym było to samo i ta sama nuda

ttpng_wxsaxxe.png

Opublikowano

tu jest k***a bug na bugu 

nawet biologa nie umiecie zrobic, dodaliscie misje do biologa a dokladnie 3 z czego dwie byly takie same i nie działaly, usuneliście je i zostala jedna z konarami - oddawało sie na początku co 1s a teraz k***a jakis smieszny limit i k***a nawet nie pisze co ile mozna oddac ale c**j tam jedni zrobili i maja bony z biologa a drudzy nie maja nic

baa.. teraz to jeszcze lepiej, przy oddawaniu biologa w********a clienta nie no zajebiscie

peta jak sie przywoła to go nie widac i dodaje hp a jak sie go odwola to go widać nie no ten serwer to porazka xD

ttpng_wxsaxxe.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...