Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Cortium 4FUN

Gość Lajk™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 229
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sprawdzić nie zaszkodzi , może coś się przyda.

Mogą być małe problemy z expem na niektórych poziomach, tak to jest spoko. ;)

reupnij same bronie :love:

Nie da rady. ; 3

Opublikowano

Te pliki to klasa sama w sobie xD

Pronto !

Source will be released?

No. I don't release cose.
Opublikowano

Pobrałem tego klienta ale nie znalazłem ani 6 ani 7 setu, wie ktoś gdzie to jest zakopane czy po prostu zostało to wywalone ?

Opublikowano

Pobrałem tego klienta ale nie znalazłem ani 6 ani 7 setu, wie ktoś gdzie to jest zakopane czy po prostu zostało to wywalone ?

patch1 sprawdź

Takie troszku zerowe wykorzystanie source...

Dla mnie wykorzystanie kodu to usunięcie błędów, których nie dało się usunąć w żaden sposób na starych gejmach.

Nie rajcuje mnie dodawanie jakiegoś gówna typu Likan czy tam Szarfy - dla mnie to jedno wielkie dno. Wole wykorzystać to co już jest.

Opublikowano

patch1 sprawdź 

Właśnie tam też nie ma.

Opublikowano

Perserga  tak reklamował serwer i gówno nie wystartuje

Pobiore, obczaje + 

Wypraszam sobie, akurat ja z kolegą odbugowywaliśmy te pliki.

A skoro gówno to na c**j pobierasz ?

Opublikowano

Oo lekko edytowane pliki Aline #klasa_sama_w_sobie

Na becie każdy był zadowolony, więc kilka jeszcze edycji wprowadzić i serwer ma potencjał ;)

Opublikowano

Oo lekko edytowane pliki Aline #klasa_sama_w_sobie

Na becie każdy był zadowolony, więc kilka jeszcze edycji wprowadzić i serwer ma potencjał ;)

Wiem bo to jednak ja robiłem Aline2 #skromność_xD  - Nie no nie bierzcie tego do siebie, byłem dzieckiem jak robiłem ten serwer

Opublikowano

Zobaczymy może coś z tych pliczków da się zrobić , dzięki lajk leci :D

Powodzenia przy pracach masz tam drobne bledy jak np zbugowany most na swiatyni hwang ^^

Opublikowano

Mam taki problem ze moge wejść na serwer ale jak wyjdę to pisze " blad podczas łaczenia " i muszę resetować serwer co to może być ?

kot-i-pilnik-do-paznokci.gif

Milordzie poczęstuj papierosem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...