Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Morium [VPS] [Easy/PvP]

Ganjarz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gotowa grafika, pliki moje (Cortium) prezka udostepniona naraz w zapowiedzi, i w publikacjach (WTF?)

Pliki moje, bo sam je robiłem.

Zobaczymy chłopaki jak sobie poradzicie.. ;)

Opublikowano

Przepowiadam wam serwer padnie po jakimś czasie jak "każdy" nic fajnego nowości mnie odpychają nie lubie serwerów pod PvP od razu off działalność...

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

Gotowe pliki Cortium, ale powodzenia życzę. Może coś z tego wyjdzie.

Ja zrobiłem kiedyś te pliki i dałem chłopakom żeby się pobawili. skończ p******** że są to pliki Cortiuma.

Przepowiadam wam serwer padnie po jakimś czasie jak "każdy" nic fajnego nowości mnie odpychają nie lubie serwerów pod PvP od razu off działalność...

Czy ja wiem.. nie każdy ma czas żeby chu.. wie ile expić i robić eq. ;)

Opublikowano

Ja nie wiem co to się wyrabia na tym forum. Ile to będzie stało tydzień, dwa masakra.

Opublikowano

Nie wyglada to fajnie, jak zamienicie jedna reke u woja za sure 1 jedna reke to zagram ! zyebalisicie runiczne ostrze bardziej na surze wyglada a runiczny miecz powininen byc dla woja tylko ! 

Opublikowano

Spoko serwer, teraz jakaś przerwa jest dlatego mam okazję skomentować. Fajnie by było jakby jakieś misje były, no i może żeby NNo łatwiej wchodziło xD

Polecam, dla tych co nie mają czasu napierdalać jak dzik w metka

VsxuB58.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...