Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Morium [VPS] [Easy/PvP]

Ganjarz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@UP

Bug na bugu? Podaj te bugi ;)

Biolog będzie naprawiony.

Pety działały poprawnie.

Zapal tej trawy może się odstresujesz.

Zostaw go to jest Jasnowidz maciek ;3

Co do serwera jak na start bez reklamy i macie te 100 ludzi to spoczko może wbije zobaczyć 

Będą jakieś aktualizacje ?

• Odpowiedzi 86
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Do końca tygodnia dojdzie

-set bizu uniwersalny

-sety bizu klasowe

-dung z naprawdę silnym bossem i duzym dropem

Co do bugow

Biolog został poprawiony przykro mi że musiał akurat być podczas testowania misji

Żal mi ludzi którzy są na serwerze godzine A potem robia wielki bol dupy

Jak jestem taki super obeznany to postaw serwer I pokaż co ty potrafisz :)

Opublikowano

Nie wiem jak tu grać ale mniejsza... Nie można expic bo w v2 buguje się exp to po 1. Po 2 drugie takie dzieci tu grają że to masakra, 1skillowce, które nawet nie mogą normalnie odpowiedzieć na pytanie.

Ciagle wywala mi clienta co zrobic?

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Dobra pograłem troche to się wypowiem.

-Klasy są niewyrównane ogólnie to ten serw jest dziwnie zrobiony, bo jak mam full abs itd. a typo mi 1skillem całe hp bierze troche dziwne xD, zaraz będzie że eq nie potrafie robić to padne śmiechem

-Same dzieci grają, WezWyloguj [Kangur] Uważa że mam moda xDD

Nie polecam serwera

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Właśnie to jest najlepsze ludzie nie potrafią zrobić eq (nie mów że miałeś full eq perf i padales na skilla bo obserwuje co się dzieje jak ktoś umie zrobić eq a co jeżeli nie umie)i padaja na dwa skille

Balans został poprawiony dziś w nocy. Jak nie wiesz jak expic na serwerach pvp to nie mój problem. Masz poradniki na forum które pozwolą Ci uniknąć wielu pytań

Opublikowano

Właśnie to jest najlepsze ludzie nie potrafią zrobić eq (nie mów że miałeś full eq perf i padales na skilla bo obserwuje co się dzieje jak ktoś umie zrobić eq a co jeżeli nie umie)i padaja na dwa skille

Balans został poprawiony dziś w nocy. Jak nie wiesz jak expic na serwerach pvp to nie mój problem. Masz poradniki na forum które pozwolą Ci uniknąć wielu pytań

Człowieku ja nie potrafię eq robić? kpisz chyba, jak widać że administracja jest denna, jak AF Forum wyzywa na wołaj, ciekawe co ty obserwujesz jak ja Cię nie widziałem przy moim pvp więc co ty człowieku możesz wiedzieć, wygrałem z typem 3;0 to sam powiedział że balans jest daremny. Nw jak expić? no może nw jak exp się buguje. Nie pozdrawiam człowieczku

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Nie Polecam w C**J ! i jeszcze trochę server 0 ogaru admini bez revelacji ( Misiek sie w to nie wlicza ) Navi na SERVIE ! :O no to sorki 0 balansu klas Wp bije po  5 z krytem w full klasie perfekt i eq na maxa  to jest raczej coś nie tak nie sadzicie ... 

PawQu rozdaje Navi prosić Boolsa o coś? Usłyszałem " Spierdalaj " tosz to jest k***a " ŚMIECH NA SALI " Altair przydupas Adminów ma full navi ale nie wcale on nie ma .. i ten server jest z*******y według niego ... Osobiście sytuacja z dzisiaj około godziny 15:30 - 16 ... Pisanie na Wołaczu " Prawdy " że PAWQU rozdaje Navi NAGLE DC :O Koleżanka " Narcyz " spina do Boolsa o co kaman co on odawala ten na to " BAN " Perm ... No to ok spoko .... Wbijam na TS'a podziękować kochanej administracji Na co na wstępie dostaje bana od ALTAIRA " WITAM i ODRAZU ŻEGNAM " Perm no to też wiele świadczy o poziomie ich inteligencji  która jest równa raczej 0. I wiele osób może potwierdzić moje słowa wiec z góry nie Polecam i nie pozdrawiam " PATOLOGICZNEJ " administracji servera ( Bez Miska ) 

Olimpijczyk ! ♥ 

PS MARTA MISTRZ !   :lenny:  B) 

♥  B)

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

Nie Polecam w C**J ! i jeszcze trochę server 0 ogaru admini bez revelacji ( Misiek sie w to nie wlicza ) Navi na SERVIE ! :O no to sorki 0 balansu klas Wp bije po  5 z krytem w full klasie perfekt i eq na maxa  to jest raczej coś nie tak nie sadzicie ... 

PawQu rozdaje Navi prosić Boolsa o coś? Usłyszałem " Spierdalaj " tosz to jest k***a " ŚMIECH NA SALI " Altair przydupas Adminów ma full navi ale nie wcale on nie ma .. i ten server jest z*******y według niego ... Osobiście sytuacja z dzisiaj około godziny 15:30 - 16 ... Pisanie na Wołaczu " Prawdy " że PAWQU rozdaje Navi NAGLE DC :O Koleżanka " Narcyz " spina do Boolsa o co kaman co on odawala ten na to " BAN " Perm ... No to ok spoko .... Wbijam na TS'a podziękować kochanej administracji Na co na wstępie dostaje bana od ALTAIRA " WITAM i ODRAZU ŻEGNAM " Perm no to też wiele świadczy o poziomie ich inteligencji  która jest równa raczej 0. I wiele osób może potwierdzić moje słowa wiec z góry nie Polecam i nie pozdrawiam " PATOLOGICZNEJ " administracji servera ( Bez Miska ) 

Olimpijczyk ! ♥ 

PS MARTA MISTRZ !   :lenny:  B) 

♥  B)

Zgadzam się z tobą tak samo miałęm z tobą pvp i było wyrównane, a potem robiłem z tym kimś i mi z 1skilla brał całe hp, więc w to wierze co piszesz, a administracja sądze że są to gimbusy mający 15lat. Nie polecam

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Serwer do wystrzału :D Totalny syf bug na bugu :D eq do  pvp nie można ulepszyć z +8 na +9 bo szanowny technik nie wie jak to zrobić :D 

Navi lata po serwerze ale przy takiej ilości osób online to chociaż tyle że się pobawią. 

Ogolnie takie coś powinno miec zakaz wstępu na MPC

Opublikowano

Żaden z adminów nie ma dostępu do navi i skończcie te głupie bzdury balans dziś zrobiony na fest.

Mówiąc o zakazie wstepu to powinniście wy skończyć z tym. Pierdolic osoby które nie umieją robić eq

Przyszło dzisiaj około 30 Portugalczyków którzy po 2h osiągnęli więcej niż w od startu serwera jak ma się wiedzę o serwerze to się wygrywa św

Pozatym gadajcie ze navi chujawi. Wyjebane mamy w wasze zbędne pierdolenie

Wy macie wgląd do wszystkiego co się dzieję itd itd

PrzewAżnie ludzie obrazajacy od gimbusow sami nimi są. Żałosne jest wasze zachowanie. Twoja koleżanka marta jakoś dalej przesiaduje na ts i mowi jaki ty masz psychiczny mózg :)

Opublikowano

Serwer fajny pod pvp kto lubi się napierdzielać to polecam.

Opublikowano

Żaden z adminów nie ma dostępu do navi i skończcie te głupie bzdury balans dziś zrobiony na fest.

Mówiąc o zakazie wstepu to powinniście wy skończyć z tym. Pierdolic osoby które nie umieją robić eq

Przyszło dzisiaj około 30 Portugalczyków którzy po 2h osiągnęli więcej niż w od startu serwera jak ma się wiedzę o serwerze to się wygrywa św

Pozatym gadajcie ze navi chujawi. Wyjebane mamy w wasze zbędne pierdolenie

Wy macie wgląd do wszystkiego co się dzieję itd itd

PrzewAżnie ludzie obrazajacy od gimbusow sami nimi są. Żałosne jest wasze zachowanie. Twoja koleżanka marta jakoś dalej przesiaduje na ts i mowi jaki ty masz psychiczny mózg :)

1. Dobry jesteś PawQu oraz Bools maja dostęp i pewnie inni też 

2. Nie umiem zrobić eQ :O Fajnie testować bony all w m2 na klasach które działają a które nie i nie umiem robić eq OK ... 

3. Navi chujawi mało wiesz człowieczku śmieszny 

4. To co gada Marta to mnie to tam bo sam pewnie napier na swoja ekipę ( O ile ja masz ) PS masz jakieś dowody że gada na mnie coś :)

wracając do twojej śmiesznej wypowiedzi można z niej wywnioskować iż masz 15 lat max aczkolwiek Wodogłowie mózgu. I ty chłopcze pewnie nawet nie wiesz co się dzieje na tym czymś. Dziękuje dobranoc nie Pozdrawiam 

CzopHoop | Olimpijczyk

Opublikowano

@ggkosa97 Zamknij ta morde wkoncu i wracaj do piaskownicy.

Skan dowodu chcesz? czy jeszcze nie wiesz gdzie jest tam data urodzin?

Dobrze wiesz jak jest, tak samo jak AF miał dostęp do konta [GA]Bols gdzie sobie brał itemki i dopalacze, które rozdawał po serwerze, może dostępu do navi nie ma ale z pewnością mają przedmioty, których nie ma na serwerze, pewnie jakieś bojowniki z bonami (tak jak to było) dopalacze, któryś się nie dało normalnie wytworzyć, system pasów macie wgrany na serwer ale nie jest dostępny przez wytworzenie oraz kosmiczne eq, które można było dropnąć na początku serwera, jak robiliście ZUO, przykładowo kolce: 5% średnich/um i inne syfy, których nie da się przerobić :P

Potrafisz już chociaż  wgrywać questy na serwer czy dalej Tobie to nie wychodzi :P Pozdrowienia od twojego ulubionego gracza Adeartha :D

Opublikowano

Eq z navi usunięte, administracja która rozdawała również.

Zapraszamy powoli wykupujemy reklame.

Update do 110 jak narazie + nowy set.

Skad możemy mieć pewność że to co piszesz jest prawdą? Lepiej zrobić reset.

qhnkxc.jpg

Opublikowano
Update2016-10-23 00:55:00

Witam dziś w nocy postanowilismy zrobić update :) - usuniecie itemow od falszywego admina PawQ - zwiekszenie lvl do 110:) - dodano nowy set broni - zamowiono reklamy na yt,fb :)) Uruchamiajcie patchery lub latke z działu pobierz :)
Autor: Bols

tak pisze na głównej stronie serwera

Opublikowano

Eq z navi usunięte, administracja która rozdawała również.

Zapraszamy powoli wykupujemy reklame.

Update do 110 jak narazie + nowy set.

Skad możemy mieć pewność że to co piszesz jest prawdą? Lepiej zrobić reset.

jeśli coś się jeszcze znajdzie to przecież usuną.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...