Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - dyskusje dotyczące coinsów i ich sprzedaży

Adder.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do kupowania coinsów (na PC) to nadal banują jak poje**ni czy już się to trochę uspokoiło? Bo chciałem kupić trochę K coinsów (tak do 50k sprzedając srebrnych zawodników po 4/5k) z zagranicznej strony, ale nie wiem czy ryzyko nie jest za duże, a zerowanie konta przyniosłoby mi całkiem duże (jak dla mnie) straty, bo mam na nim +/- 350k coinsów.

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do kupowania coinsów (na PC) to nadal banują jak poje**ni czy już się to trochę uspokoiło? Bo chciałem kupić trochę K coinsów (tak do 50k sprzedając srebrnych zawodników po 4/5k) z zagranicznej strony, ale nie wiem czy ryzyko nie jest za duże, a zerowanie konta przyniosłoby mi całkiem duże (jak dla mnie) straty, bo mam na nim +/- 350k coinsów.

banują nadal.

Opublikowano

banują nadal.

Napiszę tylko tak, trzeba umieć przelewać coinsy, kupowanie kart po 10K = ban

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja już przelałem ~10mln coinsów między moimi kontami i nie dostałem ani jednego ostrzeżenia, trzeba po prostu licytować zawodników a nie kupować ;)

Opublikowano

Ja już przelałem ~10mln coinsów między moimi kontami i nie dostałem ani jednego ostrzeżenia, trzeba po prostu licytować zawodników a nie kupować ;)

nabijasz na pc nadal, da się jeszcze ? ile meczy na godz robisz?

• Adder. odpiął/ęła ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...