Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 17 - dyskusje dotyczące coinsów i ich sprzedaży

Adder.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co widzę to ostrzeżenia są dawane w te same godziny dostałem 2 ostrzeżenia z rzędu i była to 2:37 i 2:38 dzisiaj dostałem kolejne 2 ostrzeżenia o tej samej godzinie 2:37 i 2:38. Domniemam , że jak już raz nas sprawdzą to nie ma co trainerować na danym koncie niestety. Szkoda bo tak fajnie się trainerowało a tu teraz jakieś ostrzeżenia.

Gdzie kupujecie Fife 17 tak z ciekawości zapytam by to się opłacało wgl jak teraz bany będą leciały to aż strach trainerować.

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wygrywając pierwszą ligę kwalifikujesz się z automatu do fut champions, ja wczoraj kupiłem nowe konto i dzisiaj już ostrzeżenie że musimy pogadać, hehe loda mogą mi zrobić :)

Opublikowano

Na jednej z angielskich stron przeczytałem, że są nowe limity co do trainerowania.

Nowy limit na godzinę: 7 meczy

Nowy limit na dobę: 47 meczy

Oczywiście można zagrać więcej meczy ale wiąże się to z otrzymaniem emaila z ostrzeżeniem lub banem.

Opublikowano

Na jednej z angielskich stron przeczytałem, że są nowe limity co do trainerowania.

Oczywiście można zagrać więcej meczy ale wiąże się to z otrzymaniem emaila z ostrzeżeniem lub banem.

Bzdura...

Opublikowano

To letsfuty sobie takie coś wymyśliło a bana dostaniesz i tak prędzej czy później. Będą ludzie mieli wkurw co pokupowali tego bota hehe, 120 zł za bota plus 150zl za fifke i bum tralala banik :)

Opublikowano

Bzdura...

podaj strone z ktorej to info

Opublikowano

Bzdura...

podaj strone z ktorej to info

http://www.elitepvpers.com/forum/fifa/4165854-bot-trainer-new-daily-safe-limit-letsfut-users.html

Opublikowano

Zabuliłem 120 zł za letsfuta a tu takie cyrki się dzieją. A pisałem im wczoraj , że niepokoi mnie sytuacja taka , że korzystając z ich trainera dostaje ostrzeżenia to pisali , że oni używają na 20 kontach dziennie i gdy nie używali tego na fut champions to nic się nie działo a tu dzisiaj status nie przeszkadzać i lipka.

Opublikowano

Koniec trainerowania , na jednym koncie dostałem bana , a na drugim po ostrzezeniu jednym już nie traiderowałem dałem sobie spokój mineło 24 h i zjeby mi zbanowali 2 konto , tak wiec nie ma reguły dostaliście ostrzezenie to bana dostaniecie , chyba że poczekamy to przestaną banować ,a może to system opracowali jak tak to koniec ...

Opublikowano

Jak nagle poznikały z promowanych aukcje, ciekawe dlaczego :P

No dokładnie, obserwuje sobie te aukcje na allegro to ciągle pojawia się aukcja z kilkoma milionami nawet z zaniżoną ceną za 10k a po dniu, dwóch znika :D

Opublikowano

No ja sprzedałem ostatnie 700k jakie mi zostało pochowane na kontach i daje sobie spokój ;)

Może kiedyś będzie można wrócić :D

Plus co ciekawe

Facet kupił ode mnie 200k, napisał pare godzin później że nie zdążył nic z tymi coinsami zrobić, bo EA mu wyczyściło konto a ja bana żądnego nie wyrwałem... zrozum tu człowieku ten system 

Opublikowano

No ja sprzedałem ostatnie 700k jakie mi zostało pochowane na kontach i daje sobie spokój ;)

Może kiedyś będzie można wrócić :D

Plus co ciekawe

Facet kupił ode mnie 200k, napisał pare godzin później że nie zdążył nic z tymi coinsami zrobić, bo EA mu wyczyściło konto a ja bana żądnego nie wyrwałem... zrozum tu człowieku ten system 

Też ostatnio miałem taki przypadek, w sumie pierwszy od 2 lat, że sprzedałem 1 mln i na drugi dzień koleś pisze do mnie że EA zabrało mu coiny.

Opublikowano

Gdzie bezpieczniej kupować coinsy na allegro czy na jakiejś stronie czy to bez znaczenia?

Na allegro bo na stronach masz to samo i kilka razy drożej, właściciele tych firm zarabiają na jeleniach co przepłacają. Nie rozumiem jak można kupić 100k za 100 zł gdzie na allegro można mieć za ponad 20zł.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po ostatniej aktualizacji wprowadzili jakiegoś bota co wykrywa transakcje sprzedaży coins, tak więc powoli kończą się biznesy ze sprzedażą coins. Pozostaną tylko wytrwali i co umieją przelewać coinsy.

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...