Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChaosMu [Play2Win] [S6] [x100] START 14.10 18:00

szewa12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MOZNA SIE REJESTROWAC

Zmniejszyłeś drop wypadajek ? 

BoH, Medale nie lecą...

zwiększylem nawet ;)

sygnatura.png

Opublikowano

O czym Ty czlowieku piszesz strona niechodzi odpalam klijenta tez niechodzi cos niekaman jest jesli ktos w jakis sposob gra juz czyli 140 wedlog Ciebie a inni niemoga nawet konta zalozyc na nowo :(       Jesli sie to niewyjasni to nasza piecioosobowa ekipa odpuszcza

Opublikowano

Ja tylko ze swojej strony mam małą radę - wszyscy którzy tworzyli tutaj konta i używają tych samych haseł na mailach, lub w innych miejscach niech lepiej je pozmieniają, logi z poprzedniej strony www z zapisanymi hasłami i loginami graczy tego serwera może mieć praktycznie każdy kto chce.

To żałosne do czego zdolni są niektórzy ludzie, zamiast pomóc w zabezpieczeniu serwera celowo czekają do startu tylko po to, żeby zniszczyć czyjąś pracę. :(

Opublikowano

na prawdę myślałem ze "2ga edycja" nie wypali, ale się myliłem, gratki Szewa za ogarnięcie www.

Serwer działa, 160 online. Zapraszam serdecznie! 

Akurat www to nie moja zasługa :)

szewa co z vipami dodales a nie dzialaja...

Ewrzen, dodałem ale nie odczujesz tego bo obecnie kazdy ma tak jakby vipa :)

sygnatura.png

Opublikowano

Twoja nie Twoja, dałeś radę. Nie jeden na Twoim miejscu pierdolną by to w pizdziec, jebło to jebło na c**j naprawiac. Ty jednak w paręnaście godzin uporałeś się z tym. Gratki.

Opublikowano

Ze swojej strony dodam tylko, że na stronce w rankingu zauważyłem gracza Rebeke. Gra EE i 4x RF. Rebeka zawsze zachowuje się tak samo, na każdym serwerze. Najpierw spokojnie expuje przez jakiś czas. Potem zaczyna zabijać graczy na serwie. Robi to złośliwie, zabija wszystkich, nie daje nikomu spokojnie pograć. Jak już znudzi mu się zabijanie innych graczy to likwiduje serwer. Robił już to wielokrotnie z wieloma serwami więc nie cieszyłbym się z 'ogarnięcia serwera' przez admina. Ostatnio o ile pamiętam jakiś rok temu zapowiadał, że już nie będzie się bawił w granie w Mu bo zaczyna grać w Overwatch ale widocznie już mu się znudziła gra Blizzarda.. Pozdrawiam

Opublikowano

Kanturu bez zmian nadal. 1 res i już wszyscy do kanturu się pchają.

a no  jednak były zmiany :)

myślisz ze zboostuje takiego splinter wolfa, który daje tyle expa co Alpha Crusty?

Gdzie tu logika?

sygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...