Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChaosMu [Play2Win] [S6] [x100] START 14.10 18:00

szewa12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie żebym reklamował ale z serwera  Moon Mu po 2 dniach offa spierdoliła połowa osób , myslisz ze teraz wrócą ludzie po takiej ryfie ? skad mamy miec pewność ze znowu ktos bazy danych nie rozpierdoli , troche smiech na sali wiem ze nie wszystko jest to zabezpieczenia ale nie sądze żeby wróćiła chociaz połowa ludzi z serwa 

Zrobię wszystko co w mojej mocy aby serwer znowu stanal na nogach, możesz to potraktować jako puste słowa,ale możesz także o 18:00 wrocic do gry ;)

"skad mamy miec pewność ze znowu ktos bazy danych nie rozpierdoli" - tak jak pisałem wyżej jak nie zabezpieczymy tego nie odpalamy serwer i nie tracicie czasu :)

//możecie wejsc na serwer, pograc do 16 na expie x9999, potestowac buildy itp

sygnatura.png

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szewa  ZROB ARENE  :)   :D  :D  :lenny:  :lenny: i pomysl z EXP 300 nie wiem czy jest Dobry.

Nie ma Areny nie Ma Husarii :)  niektorzy ludzie weekend pracuja  nie dogonia tych co przez te 48 h beda non stop w grze taki np Pan o Nicku : Ewrzen itp.

Opublikowano

Wypowiadać się na temat expa, zaczynamy standardowo od x100? Żeby każdy miał wyrównane szanse? Ew. x120

Bo w sumie macie rację, ktoś będzie miał mniej czasu w weekend na gre to będzie za bardzo w plecy

Czy zostajemy przy mojej propozycji? 

sygnatura.png

Opublikowano

Zostańmy przy tym x100 jak było i nie zmieniajmy nic już. I również myślę, że dobrym pomysłem jest by po resecie wracać do 1 lvl'a. Na pewno gra będzie ciekawsza i mniej monotonna. Bo tak to po resecie wracasz do 200 lvl i od razy walisz afka w kanturu czy gdzieś na wyższe już mapie przy czym początkowe zostają pominięte.

Opublikowano

Zmieniasz caly czas ten exp okresl sie w koncu jaki bedzie..

Zmieniam, bo dostaje opinie rozne od graczy ;) A to dla nich jest ten serwer

sygnatura.png

Opublikowano

Nie da sie po prostu ustawic dla kazdego konta od czasu kiedy sie zaloguje, ten bonusowy exp?

da się, ale patrz na to z tej strony ktos ma malo czasu przypuscmy w weekend - to musimy odpuścić całkowicie grę, bo mu sie zmarnuje bonusowy exp czasowy ;)

Btw zostało coś zmienione z obrażeniami elfa ea ? bo to trochę dziwne zadawać 200 obrażeń przy 1400 pkt agi..

Przed chwilą poprawiłem summke i mg, zeby bily tyle co SM, AE też sie zajme

sygnatura.png

Opublikowano

Nie da sie po prostu ustawic dla kazdego konta od czasu kiedy sie zaloguje, ten bonusowy exp?

da się, ale patrz na to z tej strony ktos ma malo czasu przypuscmy w weekend - to musimy odpuścić całkowicie grę, bo mu sie zmarnuje bonusowy exp czasowy ;)

Btw zostało coś zmienione z obrażeniami elfa ea ? bo to trochę dziwne zadawać 200 obrażeń przy 1400 pkt agi..

Przed chwilą poprawiłem summke i mg, zeby bily tyle co SM, AE też sie zajme

sygnatura.png

Opublikowano

Exp expem ale po rr 1 lv to lepsze rozwiazanie niz 200 

Wiele osób o to prosiło :)

Teraz po resie wracamy do 1lvla :)

Co do Areny sa tu jeszcze jakies osoby oprocz Husari za wprowadzeniem jej? :)

sygnatura.png

Opublikowano

x300 przez 48h to przasada, graliśmy 48h na x100 więc uważam że to zbyt dużo.

Co myślicie o pandzie na 24h ? Każdy by dostał jako gift i użył kiedy mu pasuje.

Tylko i wyłącznie czasowa, nie z hp żeby nie exploitować.

Co do areny to każdy ma swoją opinie. Ja arena np nie lubie, ale tutaj za odpowiednik

areny uważam arkanie. Zmniejszyć tylko lvl wejścia, może dodać warp.

LvL po resie też bym proponował od 1.

Opublikowano

@szewa12

Niby tak, no ale nie da sie kazdemu dogodzic. Chyba zeby byla mozliwosc rozdania jaakiegos exp boostera w postaci aury albo peta/ringu z waznoscia na 24/48h. I kazdy sam by zdecydowal od kiedy tego uzyc.

Fajnie jakby jednak jakis bonus byl.

Co do areny ja jestem na nie.

Opublikowano

Widze ze na stronie jest info, ze kazdy na start dostanie small wingi, no bez przesady...i tak o wingi bylo za latwo. Po 2 dniu juz polowa topki latala w 2lvl, bo piorka dropily jak posrane.

Nie dodawaj nic poza sealem na exp/pandy.

Opublikowano

Co do Areny mówię zdecydowane: NIE!  To zniszczy cały serwer.

To do mnie na spota w drugi dzień przyleciałeś do Aidy bo pierwszy na serwie zrobiłem reska a Twoi kumple grający w Tarkan byli całe 5 lvl za mną i nie mogli mnie dogonić.. Powiedziałeś, że mam za dobrego spota i już dużo na tym skorzystałem i zlikwidowałeś go zostawiając na spocie całe 4 mobki. A teraz zastanawiasz się nad zrobieniem spotów na Arenie specjalnie dla Husarii wtf?..

Prawda jest taka: -możecie się zastanawiać nad ustawieniami serwera ale według mnie to jest całkowicie niepotrzebne. Już jakieś dwa dni temu czytając to forum zastanawiałem się jak to możliwe, że Ewrzen czy jak tam ten gracz się nazywa pisał, że stracił 3 konta na Moon bo ktoś mu się włamał i skasował postacie. On idiotycznie używał tych samych nazw i passów co tutaj, więc prawdopodobnie to stąd mu ktoś skradł je i potem zadziałał na Moon mu.

To ostrzeżenie do wszystkich graczy, żeby za każdym razem używali innych haseł. 

Wracając jednak do sedna ja i moi znajomi nie wrócą już na serwa który nie daje żadnej gwarancji bezpieczeństwa. Na pewno się staracie chłopaki z Chaos.mu ale niestety słowne zapewnienie, ze serwer jest bezpieczny nam nie wystarczy. Jak zauważyliście prawie każdy nowy serwer polski jest atakowany po mniej więcej 3-4 dniach. Tak było z Moon i tak jest tutaj. Komuś bardzo zależy, żeby za wszelką cenę zniszczyć przyjemność z grania innyn.

Mimo wszystko życzymy Wam powodzenia!

Opublikowano

Jak dla mnie to odpadam, za mały exp do tych ustawień. Grałem dla ludzi ale skoro już padła baza to nie wracam. Moim zdaniem bez sensu jest robić exp w granicach 100-300 pod full staty z 500pkt za rr. Żeby taki exp miał sens to trzeba ograniczenie statów i buildy. Teraz taki no life wbije 20rr gdzie "zwykły" (czyt. 10h dziennie afk) w tym czasie wbije z 5rr. Po 2-3 tygodniach będzie taka dysproporcja, że 3 typa wygra zamek vs 2 ally "normalnych" ludzi. Pozdrawiam, Chudzinx ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...