Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChaosMu [Play2Win] [S6] [x100] START 14.10 18:00

szewa12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

21.30 odbył się drop event, najlepszy serwer ever!!!!!!!

edit: serwer OFF???????????

Sprawiło Ci to przyjemność :)

Idzcie sie zajmijcie realnym zyciem albo inna gra, skoro nie potraficie grac uczciwie, bez odbioru

// Serwer za niedlugo wraca

//serwer wraca do normy ONLINE

sygnatura.png

Opublikowano

Przecież na każdym serwerze tak jest, dla niektórych limit 17 jednoczesnych połączeń na serwer to mało - mówię z doświadczenia (i to wcale nie są odosobnione przypadki jeśli serwer ma włączony offatak). Tutaj pod tym względem nie jest źle, ludzie średnio po 2-3 konta mają.

Opublikowano

Zapraszam serdecznie wszystkich na serwer! :)

Dzisiaj odbyła się licytacja itemów, walutą były creationy, gracze licytowali item nie wiedząc jaką ma opcje :)

Nie którym się poszczęściło, innym nie :D

3uth84ko2v8h.jpg

svztzn24qazn.jpg

sygnatura.png

Opublikowano

nie tylko ty , ^^ jak podejrzewałem kolejny niewypał severa i to jeszcze P2W !!!! Żałosne 

zabezpieczenia słabe , Huck jakie tylko chcecie np. Player.bmd podmieniacie i macie  Max attak speed na SUMCE , MG z skila broni czy Deacy na SM

chcą żeby jeszcze się płaciło im za Vipa hahaha , widać że jest po 100-150 os ale 60 % z tego to multi konta na drop jaVeli 

http://www.mediafire.com/file/l93mst2vtatsn4g/player.bmd <--- podrasowane Player BMD, jedyny minus to brak widoku postaci 

od siebie dodam że raz może 2 razy w roku pojawia się serwer dla graczy  

ja osobiście trafiłem tylko raz na server gdzie się trzymał 3 Lata bez żadnych Vip premek czy czego kolwiek , 

po 3 latach najleprzy gracz miał 211 resow na expie 100 , dlaczego ? Server surowy mały drop ale :P progresy były czyli żeby zrobić 1 resa  trzeba było mieć 10 progresów 300/310/320/.... /390/400 i dopiero 1 res za każdy progres 100 pkt 

Opublikowano

Przepraszamy za dzisiejsze Lagi i DC.

Problemy moga jeszcze potrwac dzis do konca dnia 

za utrudnienia bardzo przepraszamy 

Opublikowano

Z racji tej, że temat także uderzył z moją stronę, pozwolę sobie, dorzucić swoje trzy grosze.

Wiem doskonale iż większość dzieci "gównoburzy" nie dotrze nawet do tej części mojego posta, ale koło c***a mi to lata.

Zaczniemy od Ciebie, wielki panie, prawilny administratorze. ( Do Ciebie mówie "Szewa" )

Już k***a nie pamiętasz, jak namawiając mnie na gre, sam załatwiałeś lewe PCPointy na Pandy, jak k***a chciałeś mieć też "Speeda", czy chociaż by "bypassa" na elitke czy oczko. Więc k***a zapytam od kiedy stałeś się taki prawilny !? Teraz nagle Ci przeszkadza ? Świadomość tego, że my "możemy" i w sumie połowa oszołomów na Twoim serwerze też może tak bardzo Cie dobija ? Tylko, że my mieliśmy na tyle jaj, że Ci o tym powiedzieliśmy. To co powiedziałeś ? Że "jesteś na tyle zabeczpieczony" i nic u Ciebie nie będzie działało i "dajesz nam wolną rękę". 

Idąc dalej : " Idzcie sie zajmijcie realnym zyciem albo inna gra, skoro nie potraficie grac uczciwie, bez odbioru "

Ehhh, no cóż, jak to mogę skontrować ? Szybko. Idź wkońcu zaruchaj, bo w końcu k***s urośnie Ci do takich rozmiarów, że wentylek od piłki, już Cie nie wystarczy... 

Ehhh x2. Przypadkiem mi się enter wcisnęło, no ale c**j tam. Jebnę edita. Uważaj stratę bazy za przypadek... i uważaj dalej, że jak 4x Gang Bang RF, Ci pomógł, to jesteś nietykalny... ( Pozdrowienia ze starego "GejCenter"... )

Ehhh x3. No i ten, pozdrawiam ludzi, którzy niczym moja "Ś.P Babka" trzymają na Twoim serwerze w depo sety F.O, w oczekiwaniu na święta...( Ona zawsze miała prawdziwki i podgrzybki... ;s )

Opublikowano

Polecam maść na ból dupy chłopaki :)

Jedyna prawda w tym, to to,że używałem wspomagaczy na innych serwerach, ale tylko na takich, które nie miały szans przeżyć.

Jakbyś postawił swój serwer, to byś pozwalał na używanie ich osobom, które znasz?

Już drugi raz słyszę o wolnej ręce, nigdy wam tak nie mówiłem. Co do zabezpieczenia fakt byłem pewny, że nie dacie rady.

Pandy za PCPointy? Pierwsze słyszę, dobrze wiem skąd mieliście Pandy na Moonie czy u nas ;)

Prawda jest taka, że na każdym serwerze musicie być za wszelką cenę najlepsi.

Co do 4xRF masz rację, uratował nam serwer :)

sygnatura.png

Opublikowano

Przykre życie muszą mieć te osoby które chcą się dowartościowywać w grze poprzez byciem "Top" za wszelką cene. Pozdrowienia dla normalnych ludzi którzy traktują jeszcze Mu w sposób rekreacyjny.

Opublikowano

Przykre życie muszą mieć te osoby które chcą się dowartościowywać w grze poprzez byciem "Top" za wszelką cene. Pozdrowienia dla normalnych ludzi którzy traktują jeszcze Mu w sposób rekreacyjny.

Yeeeeeeeeeeeeeeeeeah <3 Ile zapłacisz za takie życie ? To jak bycie ostatnim wsród k***y wyrwanej na baletach xDDDDDDDD Wszyscy parynują, tylko Ty polizujesz rybkeeeeeee..... Traktowałem Mu w ten sposób jak miałem 13 lat... Dopóki takie liście ja Ty nie miały internetu i człowiek się zastanawiał płacąc 3 zł w kafejce za godzine, czy zagrać w NFS'a z koleżkami, czy tam Quake 3 Arene, czy pójść do nori pod Chaos Weapona i złapać coś ciekawego kappa.

Btw. Szewa. Jeśli Twoje gówno zalicza się w tym momencie do serverów które nie miały szans przeżyć, to wybaczysz nam xDDDDDDDDD ?

Ogólnie, pozwoliłem sobie otworzyć 13 stronę, robiąc Ci reklame i pozwolę sobię ją zamknkąć.

"Prawda jest tak", że na każdym serwerze musicie być za wszelką cenę najlepsi."

Pozwolę sobie udowodnić Ci to, daj mi tylko parę, parenaście dni wolnych... tzw. lużnych.... i udowodnię Ci, że można coś zrobić w ten sposób, że nawet sam rebson się uśmiechnie. Kappa.

Na przyszłość, dołączając do "MOJEJ" ekipy, na pewno z niej nie odejdziesz, a na pewno nie w tym stylu. Jak się czujesz będąc ex-PoMiDoRem i robiąc pod siebie ?

Opublikowano

Sporo jest tu arogancji w wypowiedziach poprzednikow mi sie serv podoba gra sie spokojnie ludzie mili pomocni admin cos dodaje aby gra byla ciekawsza ja ze swej stony serdecznie zapraszam jak cos pomoc pisac na Mefisto

Opublikowano

Czy to juz koniec ?

Od wczoraj godzin nocnych serv nietryka mozna wejsc ale niema mobow  depo npc itp

Moze Admin sie wypowie

Pozdrowienia

naprawione, wybaczcie nie bylo mnie przez weekend

sygnatura.png

Opublikowano

To już i tak ostatnie podrygi tego serwera. Za tydzień już śladu po nim nie będzie. Jak admin zostawia bez wsparcia serwer na weekend i sobie gdzieś wyjeżdża to oznacza tylko, że mu już nie zależy. Kolejny serwer na kilka tygodni - to taki polski long term ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...