Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ChaosMu [Play2Win] [S6] [x100] START 14.10 18:00

szewa12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. Moim zdaniem dodanie dodatkowe expa na weekend to porażka nie każdy będzie mógł grać w weekend a reszta odskoczy strasznie daleko. zostaw 100 exp i tyle. zadnych pand i seale normalnie gramy jakby to był start serwera oficjalny.

broń cię Boże zebyś arene wprowadził ! jest ona nudna i dla ludzi leniwych :D

co do smal wingów przydało by sie odrazu dla każdego fajne ułatwienie :)

1 lvl po rr i bardzo dobrze ! 

fajnie jakbyś teraz miał robione automatycznie zapisywanie bazy jeżeli jest taka możliwosc chociaz co pare h. 

pozdrawiam

• Odpowiedzi 250
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co do Areny mówię zdecydowane: NIE!  To zniszczy cały serwer.

To do mnie na spota w drugi dzień przyleciałeś do Aidy bo pierwszy na serwie zrobiłem reska a Twoi kumple grający w Tarkan byli całe 5 lvl za mną i nie mogli mnie dogonić.. Powiedziałeś, że mam za dobrego spota i już dużo na tym skorzystałem i zlikwidowałeś go zostawiając na spocie całe 4 mobki. A teraz zastanawiasz się nad zrobieniem spotów na Arenie specjalnie dla Husarii wtf?..

Prawda jest taka: -możecie się zastanawiać nad ustawieniami serwera ale według mnie to jest całkowicie niepotrzebne. Już jakieś dwa dni temu czytając to forum zastanawiałem się jak to możliwe, że Ewrzen czy jak tam ten gracz się nazywa pisał, że stracił 3 konta na Moon bo ktoś mu się włamał i skasował postacie. On idiotycznie używał tych samych nazw i passów co tutaj, więc prawdopodobnie to stąd mu ktoś skradł je i potem zadziałał na Moon mu.

To ostrzeżenie do wszystkich graczy, żeby za każdym razem używali innych haseł. 

Wracając jednak do sedna ja i moi znajomi nie wrócą już na serwa który nie daje żadnej gwarancji bezpieczeństwa. Na pewno się staracie chłopaki z Chaos.mu ale niestety słowne zapewnienie, ze serwer jest bezpieczny nam nie wystarczy. Jak zauważyliście prawie każdy nowy serwer polski jest atakowany po mniej więcej 3-4 dniach. Tak było z Moon i tak jest tutaj. Komuś bardzo zależy, żeby za wszelką cenę zniszczyć przyjemność z grania innyn.

Mimo wszystko życzymy Wam powodzenia!

Nie chce robić areny dla Husarii, spytałem reszte graczy co sadza na ten temat, jesli chodzi o ten spot aida to dobrze wiecie ze byl przesadzony ;)

Rozumiem,że szkoda wam znów poświęcać czas, ale nawet nie wiesz jak mnie zmotywowała osoba, która się przyczyniła do usuniecia bazy ;)

Daj mi drugą szanse a nie pozalujesz

Jak dla mnie to odpadam, za mały exp do tych ustawień. Grałem dla ludzi ale skoro już padła baza to nie wracam. Moim zdaniem bez sensu jest robić exp w granicach 100-300 pod full staty z 500pkt za rr. Żeby taki exp miał sens to trzeba ograniczenie statów i buildy. Teraz taki no life wbije 20rr gdzie "zwykły" (czyt. 10h dziennie afk) w tym czasie wbije z 5rr. Po 2-3 tygodniach będzie taka dysproporcja, że 3 typa wygra zamek vs 2 ally "normalnych" ludzi. Pozdrawiam, Chudzinx ;)

mylisz się i to  bardzo :)

witam. Moim zdaniem dodanie dodatkowe expa na weekend to porażka nie każdy będzie mógł grać w weekend a reszta odskoczy strasznie daleko. zostaw 100 exp i tyle. zadnych pand i seale normalnie gramy jakby to był start serwera oficjalny.

broń cię Boże zebyś arene wprowadził ! jest ona nudna i dla ludzi leniwych :D

co do smal wingów przydało by sie odrazu dla każdego fajne ułatwienie :)

1 lvl po rr i bardzo dobrze ! 

fajnie jakbyś teraz miał robione automatycznie zapisywanie bazy jeżeli jest taka możliwosc chociaz co pare h. 

pozdrawiam

jesli chodzi o arene tak tylko spytalem :) auto back-up bedzie oczywiscie :)

sygnatura.png

Opublikowano

dla mnie RIP, szkoda mojego czasu na to, a fajnie sie gralo.

Z tego co widzę jesteś graczem moon'a :) Widzę twój, któryś z kolei negatywny post, daj sobie spokój ;)

AGILITY ELF POPRAWIONY

sygnatura.png

Opublikowano

Z tego co widzę jesteś graczem moon'a :) Widzę twój, któryś z kolei negatywny post, daj sobie spokój ;)

AGILITY ELF POPRAWIONY

Z tego co widze jestes zbyt glupi, zeby zobaczyc ze daliscie bardziej dupy niz Moon, prawda wciaz gram tam, lecz popytaj graczy, gralem i tu. Negatywny post? Poprostu krytyka, wybacz mi, ale to nie jest codzienne zjawisko, gdy admin wysyla pm dla gracza z komenda  "/make". 

Szkoda, jak widac jestes ograniczony.

Do tematu: 

Gralo sie spoko, ale wszystko co dobre sie konczy =)

Opublikowano

AGILITY ELF POPRAWIONY

Z tego co widze jestes zbyt glupi, zeby zobaczyc ze daliscie bardziej dupy niz Moon, prawda wciaz gram tam, lecz popytaj graczy, gralem i tu. Negatywny post? Poprostu krytyka, wybacz mi, ale to nie jest codzienne zjawisko, gdy admin wysyla pm dla gracza z komenda  "/make". 

Do tematu: 

Miałeś wytłumaczone chyba skąd to make? Ale widzę, że trzeba drugi raz...

Pralka na 100% sie spalila, sprawdzilem logi i oddalem itemki, po kodzie zorientowac sie mozna ze robilem chaos item

Administracja nie rozdaje itemów, na www mozesz sprawdzic nawet ekwipunki ;)

Ale co ja Ci będę tłumaczył i tak wiesz swoje - pozdro 

sygnatura.png

Opublikowano

AGILITY ELF POPRAWIONY

Do tematu: 

Miałeś wytłumaczone chyba skąd to make? Ale widzę, że trzeba drugi raz...

Pralka na 100% sie spalila, sprawdzilem logi i oddalem itemki, po kodzie zorientowac sie mozna ze robilem chaos item

Administracja nie rozdaje itemów, na www mozesz sprawdzic nawet ekwipunki ;)

Ale co ja Ci będę tłumaczył i tak wiesz swoje - pozdro 

Ty tak na serio ? :D 

Przeciez nigdzie nie napisalem ze nie wierze ze pralka spalila, nigdzie tego nie stwierdzielem czy podwazylem :) / jak trzeba wytlumaczyc dziecku to ot zrobie: / to byl przyklad ze gracze kontroluja administracje, i to nie tylko tutaj, a i na kazdym innym serwerze.

Czyli jestes i zbyt glupi zeby czytac ze zrozumieniem =)

nie pozdrawiam. 

Opublikowano

Nie ma z tobą gadki :)
Tak gracze kontrolują administracje i tak powinno być!

Pozdrawiam mądry człowieku i bez odbioru

Zmiana w potionach HP do 25 zwiększone, mana po 200 w sklepie

sygnatura.png

Opublikowano

Trzeba utrudnić też expienie na wyższych mapach dla mnie możliwość wejścia na kanturu po 2 rr to porażka gra staje się za łatwa.

mooby będa zboostowane

sygnatura.png

Opublikowano

AGILITY ELF POPRAWIONY

No to wychodzi na to, że robienie DL mija się już z celem, jesli SM wcześniej bił więcej niż DL, to teraz jeszcze dojdzie AE, Sumka i eMG. W takim razie podnieś dmg DL żeby granie tą postacią miało sens :)

Opublikowano

AGILITY ELF POPRAWIONY

No to wychodzi na to, że robienie DL mija się już z celem, jesli SM wcześniej bił więcej niż DL, to teraz jeszcze dojdzie AE, Sumka i eMG. W takim razie podnieś dmg DL żeby granie tą postacią miało sens :)

SM dmg został zmniejszony, przed wyrownaniem go z MG i SUMMonerka

sygnatura.png

Opublikowano

szewa napewno bym pralke zmienil bo ustawiona jest jak na exp 3000 a nie 100 po 2 dniach set +13 to nie problem i wingi a to nie o to chodzi bo jak psiales serwe ma byc dlugoterminowy a co mi z tego jak nawet nie trzeba zbierac zapasow bo i tak wszystko wychodzi

Rf totalnie zrabany bije po 200 z dark side na knt2 gdzie ja dl bije po 2k dodaj jakis event gdzie mozna wygrac zapki do bc/ds i bedzie gites;)

Opublikowano

szewa napewno bym pralke zmienil bo ustawiona jest jak na exp 3000 a nie 100 po 2 dniach set +13 to nie problem i wingi a to nie o to chodzi bo jak psiales serwe ma byc dlugoterminowy a co mi z tego jak nawet nie trzeba zbierac zapasow bo i tak wszystko wychodzi

Rf totalnie zrabany bije po 200 z dark side na knt2 gdzie ja dl bije po 2k dodaj jakis event gdzie mozna wygrac zapki do bc/ds i bedzie gites;)

Pralka sie zajme :)

RF jest wlasnie ogarniany

sygnatura.png

Opublikowano

a i co do areny moze ona byc ale z mniejsza iloscia mobow stawiasz tam to juz totalne afk a tak jeszcze sie martwiles czy gold nie wpadnie na spot a knt powinno byc podkrecone bo lvl tam zapierdziela strasznie dobrze minimum te 5 rr tylko zas sumka bd pokrzywdzona bo lightinga nie dostanie zbyt szybko

a i odnoscnie tego 200 lvl a co to za roznica jak masz dl w pt to cie sumnie na 1 lvl na icka? i omijasz devias lorke itd? na to samo wychodzi ale mi to osobiscie lotto ;)

a i jeszcze jedno do osoby black hawk albo jakos tak moja topka1 w duzej mierze zawdzieczam udanym afk nie moja wina ze nie umiesz ustac calej nocy albo dc masz albo kompa nie mozesz miec on 24/7 takze prosze nie wypowiadaj sie o moim zyciu i trybie grania jak nie masz pojecia

Opublikowano

Jako iż RF ma Dark Side, DL ma Fire Bursta.. Summonerka też zasługuje na Lightning Shocka w sklepie ;)

A więc dodane

Impy dropią teraz na każdej mapie :)

sygnatura.png

Opublikowano

Jak RF by bił choć połowę tego co DL to po kilku resach znowu będzie nie do zabicia.

Summon DL jest zależny od lvl warpa, przynajmniej tak było na poprzedniej edycji.

Opublikowano

Brawo za chęci, uważam, że jednak trochę graczy będzie mimo tego psikusa.

Co do pomysłu z areną, to raczej dno, niech będzie tak jak było.

Popieram inicjatywe Ewrzen'a co do wejściówek bc/ds.

Opublikowano

Jestem jeszcze za wyłączeniem goldów na 2-3 dni.

goldy sa wylaczone caly czas na mapach na ktorych moga najbardziej przeszkadzac w expieniu

sygnatura.png

Opublikowano

Dokładnie Summon od lvl'a warpa ;)

Wyjaśnij ?

Ja bym po prostu zostawił balans postaci taki jak stworzył Webzen na season 6.

Generalnie zmniejszyłbym tylko dmg w tym wypadku RF i moc buffa Berserker u Sumki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...