Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pliki Serwerowe By RyKoX Edited By Krwawa Magia + Nowe FreeBSD 9.3 i386 z możliwością kompilacji source

Krwawa Magia

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer postawiony, Jak można zmienić szybko wartości obrażeń i wytrzymałości potworów? ( moim zdaniem są za duże na 80 lvlu z full bonami i kd niemożliwe jest wziąć full spota na atli v3 .

Opublikowano

Serwer postawiony, Jak można zmienić szybko wartości obrażeń i wytrzymałości potworów? ( moim zdaniem są za duże na 80 lvlu z full bonami i kd niemożliwe jest wziąć full spota na atli v3 .

Mob_Proto
Opublikowano

Tyle to i ja wiem a jest jakaś szybka komenda do zmiany tego czy trzeba wszystko pojedynczo? Poza tym nie wiem jak twórca chce zrobić hwanga itd, jak stal nie dropi ani w Atli ani w Red Lesie ..

Opublikowano

Witam,mam problem z clientem,virtual box wszystko śmiga,/start - 1, ftp i mysql się odpalają,łączę się z kontami normalnie,client skonfigurowałem root i serwerinfo.py, odpalam clienta i jest coś typu Kanał 1 WOLNY (niby działa) loguje się i łączenie z serwerem -> blad polaczenia z serwerem,co może byc nie tak?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam,mam problem z clientem,virtualBOXarrow-10x10.png wszystko śmiga,/start - 1, ftp i mysql się odpalają,łączę się z kontami normalnie,client skonfigurowałem root i serwerinfo.py, odpalam clienta i jest coś typu Kanał 1 WOLNY (niby działa) loguje się i łączenie z serwerem -> blad polaczenia z serwerem,co może byc nie tak? raz mi się udało wejsć na serwer

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam jak to jest z legalnoscia postawienia serwera na takich plikach?

Jak z każdymi plikami ;)

Stawiasz na własną odpowiedzialność, ponieważ pliki gry Metin2 zostały ukradzione i to na nich stoją privy :)

Opublikowano

Moge powiedzieć że to są nawet fajne pliki .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Gdy ja wbijam na serwer jest ok, ale gdy ktoś próbuje przez hamachi dołączyć to jest napisane, że serwer jest wyłączony i wbić nie można :/ Pomógłby ktoś?

Opublikowano

Witam jak to jest z legalnoscia postawienia serwera na takich plikach?

Jak z każdymi plikami ;)

Stawiasz na własną odpowiedzialność, ponieważ pliki gry Metin2 zostały ukradzione i to na nich stoją privy :)

a jeśli stawiam go wyłącznie dla siebie? np na hamaku?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...