Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Victorious Maokai - skin za gold+

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A moze Ivern? xD

Po tylu nerfach, Maokai jest out of meta, jest grany na korei ale nie widac go na competetive scenie. Nie wiem dlaczego akurat ta postac, choc kto wie...

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Maokai? Rito pls. (A może to jest Skarner, w śród drzew kto go wie?) Postać, która od początku sezonu może 2/3 razy widziałem nagle dostaje się do niej Victorious chyba ich jaja bolą (Albo i nie bo ich nie mają). 

Żeby to był Fake ...

Opublikowano

Nie ważne jaka by to była postać, zawsze będziecie narzekać. Victorious skiny to i tak chujowa seria, bo darmowa.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Opublikowano

Ja p******e jaki ból dupy XDDDDD

Maokai nie jest jakoś op ale daje radę, ale polaki cebulaki zawsze będą płakać xD

Opublikowano

Maokai? Rito pls. (A może to jest Skarner, w śród drzew kto go wie?) Postać, która od początku sezonu może 2/3 razy widziałem nagle dostaje się do niej Victorious chyba ich jaja bolą (Albo i nie bo ich nie mają). 

Żeby to był Fake ...

Jak to może być fake jeśli to oryginalna chińska strona lola ?

a po 2 to pewne ze maokai po jest tam napisane że to maokai tyle że po chińsku :) 

Opublikowano

Hmm... jestem ciekaw jak finalnie będzie wyglądał, pierwszy raz w lolu wbiłem golda, mam nadzieję, że skin będzie wyglądał fajnie oraz, że skiny spędzone na wbijaniu dywizji nie poszły na marne!

"Sukces rodzi wrogów"

Opublikowano

No nieźle. xD XD xD XD xD Ciekaw jestem, jak urządzą tego skina. :D Nie gram Maokaiem, nie mam go też w champion poolu, ale w porządeczku... może się skuszę na gierkę lub dwie. ;)

Tylko... czy aby na pewno to Maokai? Czy wyraźnie napisano, że to będzie Maokai, czy dano jakiś komentarz nie do końca wskazujący na to? Bo może się z nami Riot bawi i to będzie coś innego, jacyś Kindred, Hecarim, albo coś podobnego? xD

zSCFQrN.png

Opublikowano

No nieźle. xD xD xD xD xD Ciekaw jestem, jak urządzą tego skina. :D Nie gram Maokaiem, nie mam go też w champion poolu, ale w porządeczku... może się skuszę na gierkę lub dwie. ;)

Tylko... czy aby na pewno to Maokai? Czy wyraźnie napisano, że to będzie Maokai, czy dano jakiś komentarz nie do końca wskazujący na to? Bo może się z nami Riot bawi i to będzie coś innego, jacyś Kindred, Hecarim, albo coś podobnego? xD

@Neosieł 

Dobra pokaże ci ... 

63e5303bf3996.png

Po skopiowaniu tego co w nawiasie  (以及茂凯)

i wpisaniu w google w grafice wyszukany jest tylko i wyłącznie maokai 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...