Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Victorious Maokai - skin za gold+

Variance

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No szkoda liczyłem na jakiegos supporta. No nic może za rok :)

Nie za dużo tych supportow?

Nawet nie ma jeszcze w tej serii żadnego midlanera czy toplanera

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Opublikowano

Polecam wam maść na ból dupy. Serio.. Dla mnie fajna sprawa że Maokai dostanie Victourius skina, czekam aż to wejdzie na pbe :)

Opublikowano

Polecam wam maść na ból dupy. Serio.. Dla mnie fajna sprawa że Maokai dostanie Victourius skina, czekam aż to wejdzie na pbe :)

Typie przyznaj w ciągu ostatnich 50 gier ile razy widziałeś maokaia ? ze 2 razy może nawet nie ...

Zwycięskie skiny powinny otrzymywać postacie które były popularne na soloq ewentualnie na lcsach a tutaj z dupy postać która nie była grana już dawno

Opublikowano

Że teraz nikt nie gra nie oznacza, że nie dostanie w jakimś patchu buffa, że każdy do niego wróci w jakimś normanym elo oczywiście, bo wiem, że u niektórych trynda i master królują  xD  :D

Osobiście mi się skin podoba, jak za darmo nie ma co narzekać. 

Kończ waść, wstydu oszczędź

Opublikowano

Nie ma co płakać i j**** biedę, jeżeli ktoś płacze ze słaby skin to niech kupi sobie skina na własną rękę.
osobiście uważam że odłożenie 30~50 PLN na PSC czy przelew to nie dużo...
A skin za wbicie golda ma być tylko trofeum a nie powodem do " mam skina mam skilla kery gejm 0/10 "
no chyba że chodzi się do gimnazjum a za stopnie się nie otrzymuje kieszonkowego...
Po za tym mamy jeszcze warsztat z którego od początku poleciały mi takie skiny jak Łowca głów Akali, Pogromca Pantheon, Xin z walczących, Riven króliczek, Riven z walczących ...
Do tego pełnych śmieciowych na poziomie ~260RP
Nie płakać, grać, zdobywać .... Polska bieda zawsze niszczy ... 

Opublikowano

Nie wszyscy muszą byc pazerni na te darmowe skiny. W większości były one słabe, wiec nie wiem czego oczekiwać po kolejnym darmowym. Z drugiej stromy jednak mam nadzieje, że to nie bedzie Maokai, rzadko widywany, nie jest moim ulubionym pickiem.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

Jestem ciekaw jak ten skin będzie wyglądać zatem. Maokaiem można grać też w jungli prawda ?

Opublikowano

Ja tam nie narzekam - ciskałem nim od początku sezonu. Szkoda tylko, że teraz trochę w tyle został, choć sprawdza się dalej w losowych matchupach. Skinek zasłużony.

652461476122967357515.jpeg

Opublikowano

Ogólnie Maokai dostał Victorious ze względu na jego pickowanie według jakiegoś tam licznika (było na h2p), najczęściej pickowany, etc. Ogólnie skin spoko, kolejny do kompletu. Jest Morgana, będzie i Maokai. Brak mi tylko Sivir za poprzedni sezon.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Może być i Maokai ale spodziewałem się bardziej pickowanej postaci teraz 

No to poczekaj na presezon aż zobaczysz w co drugiej grze drzewo xD Bo skin to i pickowany będzie.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Już bardziej cieszyłbym się z skina do warda lub z niebieskiej esencji(na maestrie by poszło)niż z tego maokaia.Nie mam go i nigdy nie zagrałem nim gry bo gram tylko assasinami.I nie jestem polską cebulą że nie jestem zadowolony z darmowego skina.Jak bym grał maokaiem to już dawno zakupiłbym najdroższego :D.Najlepsze jest to że nikt nawet nie podejrzewał maokaia,propozycje padały na gragasa,gravesa,diane a Rito jak zwykle wpadło na najgorszy pomysł z możliwych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...