Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od 0 do Ts'a

Grenus

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Odcienk #3

Trochę słabo mo naprawde nie pokazałeś nic. Miałeś do wpisanie tylkko ip i port i wszystko zrobiło się automatycznie. Taką opcję widziałem tylko na gametris. Na ovh czegoś takiego nie ma i juz ktoś może mieć problem. Są jeszcze male blędy. Przekierowanie domeny na adres może potrwać do aż 48 godzin. Najczęsciej trwa to max 24 godziny nie 2 godziny. Szybkie domeny? Nie słyszałem takiego określenia. Wszystko się rejestrowane w krajowym rejestrze także no wiadomo...

Opublikowano

muchomor321, widze że jesteś mało inteligętna osobą... Potrafisz może czytać? "od 0 do tsa" czyli w każdym odcinku co innego...

zxkalen, jakie rozwiązania???

Jak jestes autorem teamtu to mozesz kliknac opcje rozwiazanie to bedziemy widziec ze dodales cos nowego ... i uzywaj @Nick uzytwkonika bo przyszlem zobaczyc czy jest jakis filmik

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

@Grenus z tego co widzę to poradnik nr. 2 został zablokowany, mógłbyś to jakoś wyjaśnić?

@oftopic

Co do samych poradników to ciekawy pomysł, jeśli autor by się przyłożył(pilnował czy linki są aktywne, dorabiał nowe) do nic bym nie miał do zarzucenia. ;)

Opublikowano

Mr_Macien, film #2 został zablokowany prawdopodobnie za muzyke. A co do linków jak narazie żadnego nie podałem.

W kontekście "aktywnych" linków chodziło mi o to by poradniki były aktualne.

@oftopic

Kiedy możemy się spodziewać kolejnych poradników?

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...