Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Od 0 do Ts'a

Grenus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poradnik fajnie zrobiony, ale dlaczego w pierwszej częsci pokazujesz jak zainstalować Jave? Nie lepiej było pokazać jak tsa postawić?

Pozdrawiam, ArrMeeR

Specjalista
Opublikowano

Bardzo dziwna kolejność.. podejrzewam, że to dlatego, że masz swojego Bota na Java. Mam nadzieję, że kolejny to będzie instalacja serwera żeby miało to jakiś sens.

Powodzenia!

Specjalista
Opublikowano

Niestety zawiodłem się drugą częścią... Powiem tak zrobiłeś duże koło. Wszystko można było zrobic tylko przy użyciu SSH tak z dwa razy szybciej. Ludzie z słabym łączem będą to robić zdecydowanie dłużej. Niestety są lepsze poradniki w internecie dostępne. 

Liczę na następny :D Jest ciekawy o czym będzię 

Opublikowano

PGS, wiem lecz na mojej maszynie nie działa komenda "tar -zxvf ts.gz.bz2". Hosting twierdzi że to ich wina bo maja niestandardowe biblioteki.

Opublikowano

Emos76, poco zabezpieczać sie przed antyddos'em. Nie lepiej go użyc?

eh chodzi mi o blokadę portów o takie sprawy a niektórzy nie umieją tego zrobić.

Opublikowano

Zamiast tej javy to mogłeś dać instalację PHP i najbardziej przydatnych bibliotek. :v

Ale i tak dobrze Ci idzie, w następnych filmikach pokaż jak zabezpieczyć porty, zlimitować ataki bądź jak je przekierować.

Opublikowano

teraz zobaczylem ze dodales kolejny filmik ;3 nastepny raz wstawiaj rozwiazania ;p bo tak to niezauwazylem i swietny filmik ;]

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

Opublikowano

Sam zaczynałem od zera i poradnik bardzo słaby. 0 pokazania jak zabezpieczyć serwer przed włamaniem, 0 konfiguracji anty ddos, i również nie ma pokazania instalacji php,screen etc.

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...