Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos S2 [Dedyk] [Medium]

DarkSince.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To sa chyba kpiny ?

Do kosza z tym scierwem

Czemu twierdzisz, że serwer to "kpina" ?? (Napisz co ci się nie podoba, a nie tylko że to "kpina") Jak ja gram od paru minut i naprawdę się fajnie gra widać, że serwer jest dopracowany.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Na pewno lepszy ten serwer od tungi.. tylko jedyne co mnie tu wkuurwia to słabo lecące zmianki jak na taki typ serwera :/

Delikatnie będzie to poprawione po przerwie technicznej :)

Opublikowano

Moja opinia pozostaje niezmienna, czyli:

http://www.mpcforum.pl/topic/1574720-zapowied%C5%BA-malygos-s2/page-2#entry13292260

http://www.mpcforum.pl/topic/1574720-zapowiedź-malygos-s2/?p=13292287

Nie polecam, bo administrator sam nie wie co zrobić ze swoim życiem, więc wypuszcza setny raz ten sam serwer, udoskonalając go. Oczywiście według mniemania nie jest to kotlet.

Opublikowano

reinstal całego klienta i tak po logowaniu czarny ekran i jedynie minimapke widać

Coś w syserr masz ? Na nowej postaci tak Ci się dzieje czy na jakąś mape poszedłeś ?

Opublikowano

W związku z tym, że napływa do nas wiele wiadomości negatywnych co do serwera oraz co do samej osoby głównego Administratora serwera byliśmy zmuszeni podjąć decyzje skutkującą przeniesieniem prezentacji do kosza oraz zakazać prezentacji tego serwera ponownie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...