Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos S2 [Dedyk] [Medium]

DarkSince.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wypierdolić to jak najszybciej. 

Rozwiń swoją bujną wypowiedź kolego i przedstaw argumenty .

Nie rób z siebie idioty, sam regulamin, zabrania stawianie kilka razy tego samego serwera.

No właśnie kilka razy tego samego,a to nie jest ten sam serwer tylko jest używana ta sama nazwa.

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dark siedzisz teraz na mpc.forum zeby nabijac posty i zeby uzytkownicy widzieli wow siedzi gm na mpc i kazdemu prawie odpisuje . i tak na tym syfie wiecej jak 300online nie bd mial

na starcie

ZZZ

Opublikowano

Dark siedzisz teraz na mpc.forum zeby nabijac posty i zeby uzytkownicy widzieli wow siedzi gm na mpc i kazdemu prawie odpisuje . i tak na tym syfie wiecej jak 300online nie bd mial

na starcie

Na starcie może nie będzie szału i nawet na to nie licze ale ja robie serwer i potem go rozkrecam do wiekszej ilosci praca i reklama ;)

GladoR zaczynał od 300 online przez kolejne 3 lata miał 1k+

Divine zaczynał z 300 online miał około 1k 

Malygos zaczynał z 300 online miał 1.4k online w szczytowych godzinach :)

Opublikowano

Malygos s1 był takim dobrym serwerem..  to jest jakieś gówno. Dropienie ku i zmianek na malygosie, kto by k***a pomyślał xD 

Opublikowano

Malygos s1 był takim dobrym serwerem..  to jest jakieś gówno. Dropienie ku i zmianek na malygosie, kto by k***a pomyślał xD

Wszystko w prezentacji napisane to nie jest serwer easy tylko medium :)

Opublikowano

Medium mediumem..

Ale ku*wa 219-220 będziemy dwa tygodnie wbijać?

Ja rozumiem wszystko, lecz to jest chyba trochę przesada ;x.

Pogram jeszcze trochę ale coś mi się wydaje, że max tydzień do startu pandorki ;x

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

na starcie

Na starcie może nie będzie szału i nawet na to nie licze ale ja robie serwer i potem go rozkrecam do wiekszej ilosci praca i reklama ;)

1k graczy na poprzedniej edycji miałeś tylko dzięki reklamie noperfecta, seria się skończyła i server tak samo. I tutaj bd podobnie.

12038566_974765759232972_778992918771970

Opublikowano

Nie grać tutaj wy**bią Was na hajs UWAGA!

Wyjebac to gówno

@Blax112@420 wons it Ale czemu tak piszecie, nie rozumiem tego, daj jakiś inny powód, a nie "Wyj**ac to gówno" albo "Nie grać tutaj wy**bią Was na hajs UWAGA!" daj jakieś SS na to, albo wypowiedz się poprawnie . Jak dla mnie s1 była mega i tak samo s2.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Nie grać tutaj wy**bią Was na hajs UWAGA!

Wyjebac to gówno

@Blax112@420 wons it Ale czemu tak piszecie, nie rozumiem tego, daj jakiś inny powód, a nie "Wyj**ac to gówno" albo "Nie grać tutaj wy**bią Was na hajs UWAGA!" daj jakieś SS na to, albo wypowiedz się poprawnie . Jak dla mnie s1 była mega i tak samo s2.

Dzięki za miłe i szczere słowo :)

Opublikowano

odpalam loguje się wszystko śmiga aż nagle ładuje się mapa startowa i jest czarny ekran albo widzę minimapę z prawej u góry, dolny panelik i jedynie 2 wiadomości a reszta się nie wczytuje i tak za każdym razem, ponadto zmieniałem ustawienia :/ 

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Nie doczytałem w prezentacji, isa można wydropić w grze lub kupony? (Jeżeli kostiumy itp dropią, to są gorsze od rzeczy za pln?) Ile ludzi na start było, ktoś z administracji może podać przybliżoną liczbę ludzi?

Opublikowano

Medium mediumem..

Ale ku*wa 219-220 będziemy dwa tygodnie wbijać?

Ja rozumiem wszystko, lecz to jest chyba trochę przesada ;x.

Pogram jeszcze trochę ale coś mi się wydaje, że max tydzień do startu pandorki ;x

220 w dwa tyg to długo?

KU*wa chcecie serwery na dłużej a narzekacie ze na MEDIUMIE wbicie max lvla to 2 tyg.... i co pogracie 2 tyg wbijecie topke i OBORZE JAKI NUDNY SERWER NA 2 TYG NARA?

rozbieg poprosze z kuchni i baranka w kaloryferek.

@topic

pobieram i zobaczymy co z tego bedzie, pamietam na easy mówiłem że za łatwo i wyobrażałem sobie malygosa medium/hard

do zoba!

Opublikowano

na starcie

1k graczy na poprzedniej edycji miałeś tylko dzięki reklamie noperfecta, seria się skończyła i server tak samo. I tutaj bd podobnie.

Bo ludzie mają gówno zamiast mózgu. Idą tam gdzie jutuberek a nie tam gdzie sami chcą grać. Kończy się seria i nagle serwer to syf, gówno i sama hoyowina, pomimo tego, że 50% siedziało 24/7 zachwalając projekt, a druga połowa nie osiągnęła nawet 1/3 tego co jest możliwe. Dlatego jestem zdania, że reklama powinna być naturalna a nie mydlenie oczu przez ludzi, którzy na każdym "gównie" widzą tylko interes z reklamy^^. Pozdro matoły.

Opublikowano

na starcie

Bo ludzie mają gówno zamiast mózgu. Idą tam gdzie jutuberek a nie tam gdzie sami chcą grać. Kończy się seria i nagle serwer to syf, gówno i sama hoyowina, pomimo tego, że 50% siedziało 24/7 zachwalając projekt, a druga połowa nie osiągnęła nawet 1/3 tego co jest możliwe. Dlatego jestem zdania, że reklama powinna być naturalna a nie mydlenie oczu przez ludzi, którzy na każdym "gównie" widzą tylko interes z reklamy^^. Pozdro matoły.

Naturalna reklama, po raz 3-ci grać na tym samym?? w dodatku dużo trudniejszym??? :) dzięki za pozdro doroślaku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...