Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos S2 [Dedyk] [Medium]

DarkSince.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spawacz mówił, że to szybko padnie więc nie zagram

Moje serwery stoją bardzo długo więc pozostawiam Tobie kwestie wyboru :)

Zapomniałeś dopisać że max 1 miesiąc to na prawdę długo hahaha 

W sumie stawiać 2 rework tego samego serwera i debile na tym syfie będą grać hahaa 

Nie polecam tego gówna 

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up

Nie wnikajac w to ze ten serwer lamie regulamin mpcforum, biorac pod uwage fakt ze poprzedni serwer troche stal jestem neutralny.

Mpcforum powinno przestrzegac swojego regulaminu a takie gadanie ze masz pozwolenie na prezentacje od kubka mozesz sobie wsadzic dobrze wiesz gdzie.

Albo wszyscy i wszystkie serwery na tym forum sa tak samo traktowane albo te forum juz zeszlo na psy i panuje kolesiostwo i "kto komu dupe wylize ten ma lepiej".

Ale mam pozwolenie od Kubka bo porozmawiałem z nim jak człowiek i wytłumaczyłem mu całą zmiane na serwerze, zajrzysz na serwer zaczniesz grać to się przekonasz że jest to inny serwer od poprzedniej wersji. A nie zmieniałem nazwy ze względu na Modele i Grafike, wolałem dopracować serwer oraz rozgrywkę która ma zatrzymać i wciągnąć graczy.

Opublikowano

@1361622928-U485574.pngsorex Masz racje, ale biorac pod uwage ze kazdy ma swoj rozum wiec ludzie zadecyduja czy tu zagrac i wladowac w IS zeby Dark mial na obiad w McDonaldzie czy isc gdzies indziej np. na serwer ktory juz troche stoi lub poczekac na jakis porzadny projekt.

Opublikowano

Czy na tym serwie dam rade ogarnąc bm albo mentalem wszystkie dungi?

Na Polimorfii tak.

Oki :D Mam nadzieję ze w pvp też będzie ok 

Opublikowano

16. Rework serwera może powstać tylko raz pod taką samą nazwą z dopiskiem "Rework". 

Pytanie brzmi: dlaczego admini drugi raz nie chca tego zbanowac?

Opublikowano

16. Rework serwera może powstać tylko raz pod taką samą nazwą z dopiskiem "Rework". 

Bo rozmawiałem z adminami i serwer nie jest traktowany jako rework !

Opublikowano

Jak wygląda sprawa z healerem?

Dam radę w miarę szybko zbijać bossy?

Czy lepiej zrobić bodego do dropu a potem do pvp healera?

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

czy na serwerze znajduje się pierdyliard misji ? 
czy postacie takie jak smok/dagger ew.body ogarną spoty i dungi bez isa ? 

poziom trudności lekko zmieniony pod mediuma czy dość mocno ?

Opublikowano

Po co po 50 razy pisze, że "upadnie za tydzień"? Umiemy czytać, raz wystarczy. Upadnie to upadnie no i c**j? To tylko serwer gierki, upadnie ten to się pójdzie na inny albo będzie grać w co innego, no chyba że dla was postać w grze to całe życie. Serwer dla kasy? No pewnie, że dla kasy. Włożył w to czas i pieniądze, to chce żeby się co najmniej zwróciło. To nie WOŚP albo Caritas, żeby coś charytatywnie robić. Jak dorośniecie i przestaniecie doić kasę z cycka rodziców, to zrozumiecie. A pranie brudów publicznie i publikowanie ss-ów z prywatnych rozmów to zwykłe skurwysyństwo. Takie rzeczy powinny zostawać pomiędzy rozmówcami i być załatwiane w 4 oczy. Zwłaszcza, jeśli chodzi o kasę, bo ona nie lubi rozgłosu.

Co do serwera to pograłem na becie i wygląda fajnie. A jeśli to serwer gościa od Gladora to ma kolejnego + za to. Zresztą najlepiej, jak każdy wejdzie i sam oceni serw. Nie ma się co sugerować negatywnymi opiniami, bo sądząc po zaciekłości ataków i powtarzaniu tych samych argumentów w kółko, to ktoś (może startująca dziś konkurencja?) wydał na niego zlecenie.

Opublikowano

grałem s1 ale padł szybko .... zero graczy = zero Gm = zero kontaktu z administracja 

nie polecam szkoda czasu i prądu na ten serw 

cofam swoja wypowiedz 

zona czesto mi mowi ze nalezy mi sie ,,druga'' szansa awiec i wy ja otrzymujecie  :)

zawitam na 100% u was i zainwestuje na poczatek ,,stówke''

do zobaczenia w grze i powodzenia 

Opublikowano

@up

Nie wnikajac w to ze ten serwer lamie regulamin mpcforum, biorac pod uwage fakt ze poprzedni serwer troche stal jestem neutralny.

Mpcforum powinno przestrzegac swojego regulaminu a takie gadanie ze masz pozwolenie na prezentacje od kubka mozesz sobie wsadzic dobrze wiesz gdzie.

Albo wszyscy i wszystkie serwery na tym forum sa tak samo traktowane albo te forum juz zeszlo na psy i panuje kolesiostwo i "kto komu dupe wylize ten ma lepiej".

Wszystko ma być tak samo traktowane? Pomyśl o pewnym dużym serwerze, oczywiście nic nie sugeruje :lenny:

Spawacz mówił, że to szybko padnie więc nie zagram

Moje serwery stoją bardzo długo więc pozostawiam Tobie kwestie wyboru :)

Zapomniałeś dopisać że max 1 miesiąc to na prawdę długo hahaha 

W sumie stawiać 2 rework tego samego serwera i debile na tym syfie będą grać hahaa 

Nie polecam tego gówna 

TY MASZ CZELNOŚĆ TAK PISAĆ? A JAKIE ZMIANY BYŁY NA RAVII? Poprzedni serwer stał 8 miesięcy. Wyjdź marny człowieku. Wstydu sobie oszczędź.

tenor.gif

Opublikowano

To jest polska politycy dają radę obejść prawo konstytucji to i tutaj można obejść prawo regulaminu MPC Forum xD.

A tak na serio się przywalacie widać że to S2 ma zupełnie inne parametry ale co wy możecie wiedzieć skoro siedzicie 24/7 z pinglami przed monitorem ślepi jak kret... 
Różnica jest S2 inne parametry, a rework jest to ponowne ruszenie tego samego serwera :D.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

Opublikowano

To jest polska politycy dają radę obejść prawo konstytucji to i tutaj można obejść prawo regulaminu MPC Forum xD.

A tak na serio się przywalacie widać że to S2 ma zupełnie inne parametry ale co wy możecie wiedzieć skoro siedzicie 24/7 z pinglami przed monitorem ślepi jak kret... 

Różnica jest S2 inne parametry, a rework jest to ponowne ruszenie tego samego serwera :D.

Dokładnie :)

Opublikowano

Serwer jest zupełnie inny od poprzedniej wersji ale znawcy i tak wiedzą lepiej... Kto grał wcześniej to wie że był to solidny projekt i pewnie z tym będzie tak samo. Polecam !

Opublikowano

Serwer jest zupełnie inny od poprzedniej wersji ale znawcy i tak wiedzą lepiej... Kto grał wcześniej to wie że był to solidny projekt i pewnie z tym będzie tak samo. Polecam !

Dzięki za szczere słowo

Opublikowano

Dzięki za szczere słowo

Halo :C

Dostanę odpowiedź :D?

Serwer jak najbardziej polecam, grałem na pierwszej odsłonie bardzo długo i tutaj też będę :D!

Jak wygląda sprawa z healerem?

Dam radę w miarę szybko zbijać bossy?

Czy lepiej zrobić bodego do dropu a potem do pvp healera?

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

wypierdolić to jak najszybciej. 

Rozwiń swoją bujną wypowiedź kolego i przedstaw argumenty .

Nie rób z siebie idioty, sam regulamin, zabrania stawianie kilka razy tego samego serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...