Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malygos S2 [Dedyk] [Medium]

DarkSince.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawda jest taka ze zmiany które zostały przez autora wymienione to czysta kosmetyka czy poprawy błędów z poprzedniej wersji i w żadnym stopniu nie odróżnia go właśnie od poprzednich wersji. Zmiana nazwy na medium - żal. Zmiana poziomu trudności - bo to właśnie wprowadzają zmiany w wielu przypadkach ( te wypisane w prezce ) w żaden sposób nie zmienia faktu iż serwer to kolejny rework - powielona wersja poprzednich serwerów z poprawkami kosmetycznymi. 

Porównując prezentacje poprzednich serwerów - zmieniły się tylko grafiki, nic więcej. Serwer jak wszystkie poprzednie edycje nie zachwyca niczym, niczym nie przyciąga - wszystko oklepane od kilku edycji. 

Nie polecam, i nie zagram. Tnijcie się, plujcie - i tak mam to gdzieś bo jest to REWORK S3. I nikt mi ciemnoty wciskał nie będzie. 

Prezentacja to tylko okładka , ,a książki nie ocenia się po okładce :)

• Odpowiedzi 134
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mmmmm kotlecik mmmmm

nie poelcam latwy skok na hajs jak poprzednie odslony ELO

Każdy kto robi serwer zarabia na nim, mniej lub więcej i nie oszukujmy się, ja w ten projekt włożyłem w całości praktycznie rok pracy więc nie mów mi że to kotlecik, nie będę zaczynał i robił nowego serwera od 0 , wole udoskonalić serwer gdzie gracze byli zachwyceni rozgrywką :) 

Opublikowano

Wywalili ci prezke a ty dalej tworzysz nową... Nie dziw się jak dostaniesz bloka na pisanie/perma.

Mam pozwolenie od Kubka ,a moderator nie był poinformowany i wywalił :)

Opublikowano

Mialem isc na inny serwer ktory tez dzis startuje ale po przeczytaniu tej prezentacji zawitam u was .. mam pytanie bo byc moze przeoczylem co ile czyta sie ksiegi i czy sa zwoje egzo i kiedy bedzie mozliwosc robienia przelewu bo czasem dlugo trzeba czekaz zanim dojdzie SM .

Venum

Opublikowano

Mialem isc na inny serwer ktory tez dzis startuje ale po przeczytaniu tej prezentacji zawitam u was .. mam pytanie bo byc moze przeoczylem co ile czyta sie ksiegi i czy sa zwoje egzo i kiedy bedzie mozliwosc robienia przelewu bo czasem dlugo trzeba czekaz zanim dojdzie SM .

Miło słyszeć :)

Księgi czyta się co 1h 

Zwoje Egzo i Rady dropią bez problemowo z bossów i metków tak że nie ma przymusu inwestować w IS

Opublikowano

mmmmm kotlecik mmmmm

Każdy kto robi serwer zarabia na nim, mniej lub więcej i nie oszukujmy się, ja w ten projekt włożyłem w całości praktycznie rok pracy więc nie mów mi że to kotlecik, nie będę zaczynał i robił nowego serwera od 0 , wole udoskonalić serwer gdzie gracze byli zachwyceni rozgrywką :)

Haha gość wprowadzał poprawki rok czasu. Sami sobie odpowiedzcie, czy warto tutaj grać jak admin sam się przyznaje, że poprawki których nie widać zajęły mu rok. To już update sobie szykuj, to za rok wgrasz na serwer

Pozdro i nie polecam

Opublikowano

Grałem na S1 bardzo długi czas i byłem zadowolony z serwera jak i rozgrywki na nim, co prawda to prawda, było na nim troszkę niedociągnięć ale to nie oznacza, że serwer to gówno. Serwer S1 stał długo bo był po prostu jednym z lepszych EASY na "rynku" a teraz wyjdzie jego udoskonalona wersja jako S2 ze zmienionym poziomem trudności, ludzie ku*wa w czym wy macie problem, że to hejtujecie? Wolicie grac na gównach od harnasia czy innych pseudo metinowych programistów? Czyż nie lepiej pograć na lepszej wersji dawnego serwera niż na tym samym gównie tylko ze zmienioną nazwą?

Na pewno zagram!

Opublikowano

Grałem na S1 bardzo długi czas i byłem zadowolony z serwera jak i rozgrywki na nim, co prawda to prawda, było na nim troszkę niedociągnięć ale to nie oznacza, że serwer to gówno. Serwer S1 stał długo bo był po prostu jednym z lepszych EASY na "rynku" a teraz wyjdzie jego udoskonalona wersja jako S2 ze zmienionym poziomem trudności, ludzie ku*wa w czym wy macie problem, że to hejtujecie? Wolicie grac na gównach od harnasia czy innych pseudo metinowych programistów? Czyż nie lepiej pograć na lepszej wersji dawnego serwera niż na tym samym gównie tylko ze zmienioną nazwą?

Na pewno zagram!

Dziękuje ziomeczku za miłe słowo :)

Opublikowano

Jaka gównoburza serwer jest fajny, dopracowany grałem na becie przez długi czas. Jest co robic na serwerze. Niektórzy nawet nie byli na nim a już sraja żarem ze "gufno" i "padnie po tygodniu". Polecam

Opublikowano

Jaka gównoburza serwer jest fajny, dopracowany grałem na becie przez długi czas. Jest co robic na serwerze. Niektórzy nawet nie byli na nim a już sraja żarem ze "gufno" i "padnie po tygodniu". Polecam

Dokładnie, dzięki za szczere słowo 

Opublikowano

mmmmm kotlecik mmmmm

Rok go robiłeś, tak samo jak ci co robili tego serwera od MPC??? :D hah

Pewnie wbije i zagram, o ile wystartuje bez poślizgu..

Opublikowano

mmmmm kotlecik mmmmm

Rok go robiłeś, tak samo jak ci co robili tego serwera od MPC??? :D hah

Pewnie wbije i zagram, o ile wystartuje bez poślizgu..

Nie mówie że nolife oporowo nie wiadomo ile bo mam swoje prywatne życie również ale częścią techniczna serwera zajmuje się sam więc pochłania to trochę czasu.

Axl jest od Klienta :)

Mam nadzieję że wciągnie Cię rozgrywka :)

Opublikowano

nie polecam kotleta, DO KOSZA LAMIE REGULAMIN

Zajrzyj na serwer,a przekonasz się że to nie kotlet :)

Większość dzisiejszych graczy rzuca się na nową grafikę/modele i to was jara ?

Ludzie nie chodzi o grafikę i modele tylko o serwer który ma przyszłość w rozgrywce i wciąga co z wami się porobiło w tych czasach mt2 ?

Wolicie skakać z serwera na serwer non stop i narzekać że pada po miesiącu ? To jest wasza zasługa bo lecicie na s**t gdzie zobaczycie nową grafike która nie wnosi nic do rozgrywki.

Opublikowano

Ja polecam Ci wyjście na dwór bo komputer i internety ogłupiły Cię do końca^^ 

Jak najbardziej polecam, grałem na S1, grało się świetnie ;) Tutaj pewnie będzie to samo. Aktualnie nie mam na tyle czasu aby zacząć grę, ale może kiedyś ;)

Polecam, YOLO!

Opublikowano

Ja polecam Ci wyjście na dwór bo komputer i internety ogłupiły Cię do końca^^ 

Jak najbardziej polecam, grałem na S1, grało się świetnie ;) Tutaj pewnie będzie to samo. Aktualnie nie mam na tyle czasu aby zacząć grę, ale może kiedyś ;)

Polecam, YOLO!

Dzięki za miłe słowo :)

Opublikowano

@up

Nie wnikajac w to ze ten serwer lamie regulamin mpcforum, biorac pod uwage fakt ze poprzedni serwer troche stal jestem neutralny.

Mpcforum powinno przestrzegac swojego regulaminu a takie gadanie ze masz pozwolenie na prezentacje od kubka mozesz sobie wsadzic dobrze wiesz gdzie.

Albo wszyscy i wszystkie serwery na tym forum sa tak samo traktowane albo te forum juz zeszlo na psy i panuje kolesiostwo i "kto komu dupe wylize ten ma lepiej".

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...