Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Makijaż do szkoły?

RaVersoN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chce, to niech nosi.

Tylko, żeby potem nie był zdziwiony, że się inni z niego śmieją ;)

Myślę, że mimo, iż mamy tyle różnych dziwactw, narodowości, charakterów, "fetyszów", to jesteśmy na tyle zacofani, że jak ktoś jest odmieńcem - od razu kastracja...

Eh boże co się dzieje z tym społeczeństwem... na prawdę uważasz, że potępianie dziwactw, wynaturzeń, chorej odmienności jest wynikiem zacofania? Błagam Cie przestań. To nie jest zacofanie tylko utrzymywanie pewnych zasad z w których żyjemy, i trzeźwość umysłu. Jak możesz jeszcze bronić takiego czegoś.
To jest według Ciebie wynaturzenie? Chłopak ma odwagę i jest po prostu dziwny, tak jak większość społeczeństwa. On ma jaja i robi to, co chce, a my żyjemy w skorupie i to wyśmiewamy mimo, że sami chcielibyśmy zrobić coś, za co to z nas by się śmieli. Gdybyśmy nie byli zacofani robilibyśmy to, co chcemy, a takie dziwactwa byłyby czymś normalnym i tolerowanym.

To moje zdanie.

Tak jest bo ZDROWY I NORMALNY facet tak nie postępuje i nawet mu takie coś nie przychodzi do głowy. Makijaż to typowo kobieca czynność (nie mówie o aktorach) i jeżeli facet się za to bierze to ma zaburzenia psychiczne. W jakiej skorupie? Ja żyje jak chcę, robię to co chcę i jestem szczęśliwy bez tego typu debilizmów. Można? można. Mówisz, że robienie czego się chce i ogólna tolerancja to oznaka nowoczesności? Jak by każdy tak robił to ludzkość nie wyszłaby z jaskiń. Masz przykład Niemiec do czego prowadzi tak Twoja nowoczesna tolerancja. Szacunek owszem należy się większości ludziom ale tolerancja to najgorszy wynalazek i wytwór jaki wymyśliła ludzkość.

Cyrk.png

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chce, to niech nosi.

Myślę, że mimo, iż mamy tyle różnych dziwactw, narodowości, charakterów, "fetyszów", to jesteśmy na tyle zacofani, że jak ktoś jest odmieńcem - od razu kastracja... 

Jak dla mnie makijaz u kobiet i mezczyzn to jest zart. Oszukiwanie samego siebie.

Opublikowano

Mi się osobiście podoba, sam się maluje i wiem jakie to trudne i czasochłonne ale efekt jest boski, a ostatnio zacząłem go subskrybować bo mówi do rzeczy

Nie widzę w tym nic złego naprawdę to jest normalne sam uważam, że jestem normalny więc powinniście brać z niego przykład i dbać o swoje twarze. 

jest jeszcze jeden gościu chyba Oskaer który testuje maseczki

Opublikowano

Przecież ten typ użył tu więcej kosmetyków niż ja na co dzień

Znałam takiego jednego chłoptasia, który używał korektora, żeby maskować trądzik. Dla mnie to już była przesada, a co dopiero takie coś. Ja wiem, że na upiększaczach nie jest napisane 'wyłącznie dla kobiet', ale pls. xD

Opublikowano

4129614744863021322606.jpeg

Wyświetlenia mu się zgadzają bo więcej obejrzało to wielce oburzonych prawdziwych samców niż osobników zainteresowanych takowym makijażem, taki wasz wygląd

Error 504 Ray ID: 2d3728ee114d2b1b • 2016-08-16 19:06:48 UTC

Gateway time-out

Opublikowano

Przywrocenie sluzby wojskowej jedynym rozwiazaniem..

xDDDDDDDDDDDD

mam nadzieje, że to bait

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Pomocnik
Opublikowano

Chce, to niech nosi.

Eh boże co się dzieje z tym społeczeństwem... na prawdę uważasz, że potępianie dziwactw, wynaturzeń, chorej odmienności jest wynikiem zacofania? Błagam Cie przestań. To nie jest zacofanie tylko utrzymywanie pewnych zasad z w których żyjemy, i trzeźwość umysłu. Jak możesz jeszcze bronić takiego czegoś.
To jest według Ciebie wynaturzenie? Chłopak ma odwagę i jest po prostu dziwny, tak jak większość społeczeństwa. On ma jaja i robi to, co chce, a my żyjemy w skorupie i to wyśmiewamy mimo, że sami chcielibyśmy zrobić coś, za co to z nas by się śmieli. Gdybyśmy nie byli zacofani robilibyśmy to, co chcemy, a takie dziwactwa byłyby czymś normalnym i tolerowanym.

To moje zdanie.

Tak jest bo ZDROWY I NORMALNY facet tak nie postępuje i nawet mu takie coś nie przychodzi do głowy. Makijaż to typowo kobieca czynność (nie mówie o aktorach) i jeżeli facet się za to bierze to ma zaburzenia psychiczne. W jakiej skorupie? Ja żyje jak chcę, robię to co chcę i jestem szczęśliwy bez tego typu debilizmów. Można? można. Mówisz, że robienie czego się chce i ogólna tolerancja to oznaka nowoczesności? Jak by każdy tak robił to ludzkość nie wyszłaby z jaskiń. Masz przykład Niemiec do czego prowadzi tak Twoja nowoczesna tolerancja. Szacunek owszem należy się większości ludziom ale tolerancja to najgorszy wynalazek i wytwór jaki wymyśliła ludzkość.

Gardzę ludźmi, którzy oceniają innych na podstawie ich wyglądu, a może gość na codzień jest agentem wywiadu i parokrotnie uratował ci życie? Wiesz to? Nie... A może rozłożyłby cię na łopatki jednym palcem? Tego też nie wiesz... A może za 10 lat jako pierwszy wyląduję na słońcu xD Nie wiesz tego... Nie można oceniać ludzi na podstawie wyglądu i filmików w sieci, na 100% nie dorównujesz intelektem temu gościowi i wnioskuję to po twoim poście.

Przywrocenie sluzby wojskowej jedynym rozwiazaniem..

Ja z chęcią z Dudą na hawajach będę oglądał stream z III wojny światowej, wcinając popcorn i jednocześnie oglądając jak prawdopodobnie umierasz...

Na pluton egzekucyjny, a jak?

Na takich jak ty to szkoda kul.

Opublikowano

^Czytałeś w ogóle ten temat? Już i tam siedzą kontargumenty na twoje beznadziejne wypociny, nie dorównuje mu intelektem? xD Gościu maluje się jako facet, narzeka, że ludzie na niego plują, a wstawia te zjebane filmiki na których robi z siebie pajaca i frajera, czego on oczekuje, oklasków? I jeszcze te przykłady co podałeś, brak słow na takie bezsensowne pierdolenie xD

Opublikowano

^Czytałeś w ogóle ten temat? Już i tam siedzą kontargumenty na twoje beznadziejne wypociny, nie dorównuje mu intelektem? xD Gościu maluje się jako facet, narzeka, że ludzie na niego plują, a wstawia te zjebane filmiki na których robi z siebie pajaca i frajera, czego on oczekuje, oklasków? I jeszcze te przykłady co podałeś, brak słow na takie bezsensowne pierdolenie xD

Tak tylko zapytam, co ci przeszkadza, że chłopak się maluje? Czujesz się przez to mniej męski czy co? 

VNp6c2U.png

Pomocnik
Opublikowano

^Czytałeś w ogóle ten temat? Już i tam siedzą kontrargumenty na twoje beznadziejne wypociny, nie dorównuje mu intelektem? xD Gościu maluje się jako facet, narzeka, że ludzie na niego plują, a wstawia te zjebane filmiki na których robi z siebie pajaca i frajera, czego on oczekuje, oklasków? I jeszcze te przykłady co podałeś, brak słów na takie bezsensowne pierdolenie xD

Nie czytam postów o nikłej wartości, jakbyś choć trochę się orientował w temacie to wiedziałbyś, że filmik tego gościa to prowo.

Opublikowano

Tak tylko zapytam, co ci przeszkadza, że chłopak się maluje? Czujesz się przez to mniej męski czy co?

Mniej meski powiadasz? Facet to ma byc facet, a nie pizda w rurkach.

Juz w czasach kamienia lupanego istnialo cos takiego jak cechy plciowe.

Mezczyni byli dzikami, nie pierdolili sie w tancu. Dzida i na mamuta. Bez pierdolenia. Ogien krzesac, babe wylotoszyc.

Dzisiaj, jak patrze na te zjebane pokolenie chlopcow, jebane samce beta. Brak jakichkolwiek instynktow, dostanie lepe na ryj i juz szklanki w oczach.

Jestem typowym samcem alfa, 87kg 183cm, 16,5cm, lysy. Z przykroscia patrze na upadek plci meskiej. Kto obroni ojczyzne, honor, rodzine, gdy przyjda najezdzcy? Ci, z ktorych takie pizdusie krawezniki bety sie smieja, czyli sebixy, kibole, dresy, ktorzy maja jaja.

Gosci sie lubi malowac, to niech sie maluje. Niech nie placze jak mu ryj obija, ze spolecznosc nietolerancyjna. To jest norma. Jak sie widzi takie cos, slabe ogniwo, to trzeba wyeliminowac, bo tylko szkodzi spoleczenstwu

/@Issante maskowanie tradziku to troche inna kwestia. Wiele dziewczyn to robi, a chlopak z tradzikiem moze czuc sie niepewniej, wiec bez powodu tego nie robi.

Do tego dochodzi fakt, ze takie osoby sa postrzegane jako nieatrakcyjne. Sam uwazam, ze tradzik dotyka tylko ludzi gorszego sortu.

Opublikowano

Gardzę ludźmi, którzy oceniają innych na podstawie ich wyglądu, a może gość na codzień jest agentem wywiadu i parokrotnie uratował ci życie? Wiesz to? Nie... A może rozłożyłby cię na łopatki jednym palcem? Tego też nie wiesz... A może za 10 lat jako pierwszy wyląduję na słońcu xD Nie wiesz tego... Nie można oceniać ludzi na podstawie wyglądu i filmików w sieci, na 100% nie dorównujesz intelektem temu gościowi i wnioskuję to po twoim poście.

Nie oceniam ułomie jego wyglądu tylko jego debilne zachowanie. Rozróżniasz te dwie rzeczy? I przestań brednie wypisywać... Poziom intelektualny? Powiedz mi jakie trzeba mieć niedojebanie mózgowe, żeby swoim zachowaniem samemu sobie szkodzić a potem robić filmy i żalić się jak to on ma źle i że go wyzywają. Zachowuje się jak ciota i jest odmieńcem więc to normalne, że społeczeństwo go odrzuca i nie toleruje  A osoby które uważają, że to przejaw odwagi i jaj to niech udadzą się do psychiatry.

Niektórzy tutaj to na prawdę mają sieczkę zamiast mózgu.

Cyrk.png

Pomocnik
Opublikowano

Mezczyni byli dzikami, nie pierdolili sie w tancu. Dzida i na mamuta. Bez pierdolenia. Ogien krzesac, babe wylotoszyc.

Dzisiaj, jak patrze na te zjebane pokolenie chlopcow, jebane samce beta. Brak jakichkolwiek instynktow, dostanie lepe na ryj i juz szklanki w oczach.

Jestem typowym samcem alfa, 87kg 183cm, 16,5cm, lysy. Z przykroscia patrze na upadek plci meskiej. Kto obroni ojczyzne, honor, rodzine, gdy przyjda najezdzcy? Ci, z ktorych takie pizdusie krawezniki bety sie smieja, czyli sebixy, kibole, dresy, ktorzy maja jaja.

Gosci sie lubi malowac, to niech sie maluje. Niech nie placze jak mu ryj obija, ze spolecznosc nietolerancyjna. To jest norma. Jak sie widzi takie cos, slabe ogniwo, to trzeba wyeliminowac, bo tylko szkodzi spoleczenstwu

/@Issante maskowanie tradziku to troche inna kwestia. Wiele dziewczyn to robi, a chlopak z tradzikiem moze czuc sie niepewniej, wiec bez powodu tego nie robi.

Do tego dochodzi fakt, ze takie osoby sa postrzegane jako nieatrakcyjne. Sam uwazam, ze tradzik dotyka tylko ludzi gorszego sortu.

Czasy się zmieniły. W dzisiejszych czasach władzę mają osoby, które myślą, a nie są szerokie na pięć metrów, a bicek mają większy od opon w swoich betach.

Noszę rurki, nie mam prawie w ogóle bicka, a co tydzień chodzę na cały dzień na strzelnicę, dodatkowo trenuję ju jitsu... tylko Polska jest tak zacofana - tylko w Polsce ocenia się nadal ludzi na podstawie wyglądu, idioci są w każdym przebraniu...

Nie oceniam ułomie jego wyglądu tylko jego debilne zachowanie. Rozróżniasz te dwie rzeczy? I przestań brednie wypisywać... Poziom intelektualny? Powiedz mi jakie trzeba mieć niedojebanie mózgowe, żeby swoim zachowaniem samemu sobie szkodzić a potem robić filmy i żalić się jak to on ma źle i że go wyzywają. Zachowuje się jak ciota i jest odmieńcem więc to normalne, że społeczeństwo go odrzuca i nie toleruje  A osoby które uważają, że to przejaw odwagi i jaj to niech udadzą się do psychiatry.

Ok.

Opublikowano

@tka jak Ci się nie podoba w Polsce to możesz brzydko mówiąc wypierdalać na zgniły lewacki zachód. Tam wartości budowane przez wieki się nie liczą. Jedź tam i pracuj. Niech część Twojej pensji idzie na utrzymywanie nierobów i imigrantów, niech Twoja żona/dziewczyna boi się wychodzić po zmroku, niech Twoje dzieci będą się czuły obco w białym kraju. No ale będziesz miał nowocześnie hehe... Myślisz, że w innych krajach nie oceniają po wyglądzie? Byłeś kiedyś za granicą chłopcze, że takie bajki opowiadasz? Przestań już bluźnić bo piszesz rzeczy o których nie masz zielonego pojęcia. Albo jesteś jeszcze młody albo po prostu jesteś debilem. Mam nadzieje, że to pierwsze.

I nie pleć bzdur, że tylko w Polsce ludzie tak reagują. W każdym kraju reakcja na tego typu dewiacje będzie taka sama bo to jest po prostu nienormalne.

Cyrk.png

Opublikowano

Że z ciekawości was zapytam, jeżeli spotkałbym takiego typa na ulicy, który ma kilo tapety na mordzie, chodzi w rurkach i ogółem ma tak pedalskie zachowanie, gadkę, po prostu jak ten typ z filmu, to mam go potraktować jako człowieka dobrze myślącego i zdrowego psychicznie? Ten typ w ogóle czuje się jak kobieta, nawracając się do mojego postu na stronie pierwszej bodajże. 

Przegryw ma racje, gatunek prawdziwego samcy prawie wyginął, niedługo do znajomych zamiast chodzić na browara, to będziemy się przed tym malować i gadać o różnych pedalskich rzeczach.

Opublikowano

@tka tym brakiem bicka i dzidutsu sie chwalisz? Jak ci to pomoze?

Wong Kwak jestes? Nie majac zaprawienia w walce, przeciwnik 10-20kg ciezszy zabije cie z liscia. Nie widze powodu, by sie tym chwalic. Dresik na ulicy wyskoczy i co mi zrobisz? Eri tori?

Opublikowano

Ciągle mam wrażenie, że to jest eksperyment społeczny, jaki miał miejsce z "Grażyną Żarko". Ale cóż pewnie nie zwróciłbym na to uwagi, ale przyznam, że jednak takie osoby nie powinny mieć miejsca. Rozumiem zmienia się moda, pokolenie, ale jednak od zawsze mężczyzna wyglądał inaczej.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Czasy się zmieniły. W dzisiejszych czasach władzę mają osoby, które myślą, a nie są szerokie na pięć metrów, a bicek mają większy od opon w swoich betach.

Noszę rurki, nie mam prawie w ogóle bicka, a co tydzień chodzę na cały dzień na strzelnicę, dodatkowo trenuję ju jitsu... tylko Polska jest tak zacofana - tylko w Polsce ocenia się nadal ludzi na podstawie wyglądu, idioci są w każdym przebraniu...

Ok.

I z takim myśleniem zachodnia cywilizacja upadnie i na jej miejsce przyjdą ciapaki z bickiem większym niż opona w bmw.

Opublikowano

Niektórzy powyżej mają duży problem ze sobą.

Niech każdy robi to co chce, ubiera się jak chce, nakłada sobie na twarz i we wszystkie inne miejsca ciała to co mu się podoba. Dopóki nie robi to nikomu krzywdy, to nie widzę problemu. Może sobie koleś nawet nasrać na tę twarz. Problemy macie. Czekam na ból dupy jakichś samców alfa, którzy tu zaraz wjadą i podniosą argument w stylu "GDZIE SĄ PRAWDZIWI MĘŻCZYŹNI, SAME PIZDY, RURKOWCY". Puknijcie się w cymbał.

P.S. Ja osobiście takiego pełnego "mejkapu" bym nie robił, bo i po co, ale sam często nakładam tylko puder matujący, żeby mi się nos nie świecił, bo taką cerę mam. 

Jak mi się będzie chciało, to wypunktuję potem wszystkie te idiotyczne wypowiedzi powyżej.

5465845486.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...