Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orion & Sirius [Pl][Dedyk]

BzykusS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
czy zaden polak niemorze zrobic serwa z exp 200 tylko 70 jak na polskim

Kolego exp jest 70x wiekszy jak na polskim

Jesli nie dostrzegasz róznicy to ja tu 95 na sirusie wbilem w 4k minut

Na pl jak jestes dobry to nabijesz 50+ w 4k minut więc pozdro

Gram4Fun

Na poczatku sie przydawalo eq z is typu kd i perly, potem sie oplacalo robic samemu kd +6

Jednak na is jest też pierscien expa no ale serwer musi za coś żyć

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Kolego exp jest 70x wiekszy jak na polskim

Jesli nie dostrzegasz róznicy to ja tu 95 na sirusie wbilem w 4k minut

Na pl jak jestes dobry to nabijesz 50+ w 4k minut więc pozdro

Gram4Fun

Na poczatku sie przydawalo eq z is typu kd i perly, potem sie oplacalo robic samemu kd +6

Jednak na is jest też pierscien expa no ale serwer musi za coś żyć

Ja 99 wbilem w 2.1k minut więc exp jest bardzo duży tak btw. Postacią "galu" na Siriusie gra teraz mój kolega ( totalny noob )

Opublikowano

ja wbijam na oriona napewno na nim zagram mam nadzieje ze jest fajna atmosfera

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Dziś został dodany panel gracza i prawdopodobnie zostanie dziś w pełni dokończony.

Swego czasu została również dodana ban lista.

Misja na hwang jest również kontynuowana no i nowa mapa jest w przygotowaniu.

Opublikowano

ALE ŻAL PISZE ŻE KONTO POMYŚLNIE ZROBIONE A JAK CHCE SIĘ ZALOGOWAĆ TO PISZE ŻE KONTO NIE ISTNIEJE LOL?

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Beznadzieja :/

Drogi balcesz1. Twoja niezwykle obszerna, badająca dogłębnie i wyczerpująca zupełnie temat wypowiedź na pewno pomoże nam w podjęciu decyzji co do tego serwera. Twoje głębokie przemyślenia uświadomiły mi (i innym pewnie także), że serwer jest beznadziejny. Twoje liczne, światłe argumenty otworzyły nam oczy. Od tej pory inaczej spojrzymy na ten serwer. Jakby tego było mało, post który napisałeś wprost uderza w nas swą piękną stylistyką i poszanowaniem dla interpunkcji, a co za tym idzie naszego języka polskiego. W imieniu użytkowników tego forum dziękuję Ci za tego posta. Dzięki niemu na pewno znacząco podwyższył się zarówno poziom intelektualny, jak i forma wypowiedzi na MPCForum.

Dziękuję,

dobranoc,

a na serwer zapraszam.

Opublikowano

Na serverze zostało naprawione podpalanie

co to znaczy?

To znaczy, że u np. szamana smoka jak walnie skowyt czy tam strzelak to ma jakiś % na podpalenie, działa to prawie jak otrucie. ;d

CO do serva jest bardzo fajny, aczkolwiek ostatnio były problemy i mi sie grać odechciało. ;d

wubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gifwubw.gif
Opublikowano

Nie Polecam serwera. Mialem 2 konta jeden 95lvl i eq warte ponad 7kkk, oraz 82lvl eq warte ponad 5kkk, jedno skardzione, a drugie zbanowane gdyz jakis kolega GA widzial mnie niby na sh, a mówie z góry na sh nie grałem,a GA dal bana bez dowodu, szkoda czlowieka mowie w tym momencie o [GA]NauR zero inteligenci, czlowiek ktory robi pomoc na stronie serwera, i twierdzac ze on tego nie czyta bo to dla niego spam(to niech nie robi kontaktu) jeszzce bezczelnie do mnie na Ty pisał kamilku. Konto gdy zostalo skardzione byly wysylane wiadomosci, zakladane tematy na forum,a on stwierdzil ze wolal grac na noobchrze zamiast poswiecic 3 min na pomoc. I to ma byc GA, CH2 naprawiaja juz od kilku miesiecy, a on gra na noobcharze. NIE POLECAM SERWA (dodam że na kontach bylo wyslane mnóstwo smsów na sm, i nic nie zostalo zwrócone)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nie Polecam serwera. Mialem 2 konta jeden 95lvl i eq warte ponad 7kkk, oraz 82lvl eq warte ponad 5kkk, jedno skardzione, a drugie zbanowane gdyz jakis kolega GA widzial mnie niby na sh, a mówie z góry na sh nie grałem,a GA dal bana bez dowodu, szkoda czlowieka mowie w tym momencie o [GA]NauR zero inteligenci, czlowiek ktory robi pomoc na stronie serwera, i twierdzac ze on tego nie czyta bo to dla niego spam(to niech nie robi kontaktu) jeszzce bezczelnie do mnie na Ty pisał kamilku. Konto gdy zostalo skardzione byly wysylane wiadomosci, zakladane tematy na forum,a on stwierdzil ze wolal grac na noobchrze zamiast poswiecic 3 min na pomoc. I to ma byc GA, CH2 naprawiaja juz od kilku miesiecy, a on gra na noobcharze. NIE POLECAM SERWA (dodam że na kontach bylo wyslane mnóstwo smsów na sm, i nic nie zostalo zwrócone)

Hmmmm gdzie powiedzialem ze gram na noobcharze? zostales na nim przylapany gralem na nim z poczatku servera, juz ci mowilem dowod na banliscie jest zrobiony po to zeby byl w razie jakis watpliwosci nie jest wymagany jesli zostaniesz przylapany przez gma - nie bedzie przeciez biegac z wlaczanym frapsem za kazdym podejrzanym, zostales przylapany przeze mnie po 15 min obserwacji. Co do skradzionego konta - nie powiedzialem ze nie czytam tego - tak napisalem ze wiekszosc to spam i gdy widze ze wiadomosc zaczyna sie od "ej giem odpowiec na mojom prozbe" to automatycznie wale ja do kosza - takich wiadomosci dziennie dostaje 4-5 na maila i z 10 na forum... Konto skradziono ci z twojej winy, tak to jest lesi uzywasz tych samych passow na kazdym privie, logujesz sie na nie pewnych stronkach to takie sa tego skutki, powodem braku naszej reakcji byl trudny okres dla servera wystapil jakis blad ktory powodowal crashe clienta po wyborze postaci - co uniemozliwialo gre. Priorytetem dla nas jest dobro calego servera nie zaprzatalismy sobie w tym czasie glowy skargami czy pytaniami. Nikt nikomu nie kaze tez wysylac smsow - nie mysl sobie ze jesli wspomagasz nas to jestes bezkarny - tak samo jest na PLu nie zwracaja ci pieniedzy za smy jesli zostales przylapany na boceniu

Opublikowano

Zaplac im 100 zl to nie tylko cie odbanuja ale do dupy wleza bez wazeliny

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałem sprawdzić, a drugi dzień z rzędu nie mogę się zalogować. Client pobrany, niby wszystko dobrze a ciągle jest napisane, że "błąd łączenia z serwerem". Nie polecam.

Opublikowano

Myślisz, że nie czytałem forum? Dla Twojej wiadomości również i tam poszukałem odpowiedzi- i okazało się, że nie tylko ja spotkałem się z takim problemem.

W końcu udało mi się dostać na serwer, i moim oczom ukazał się zbugowany biolog ( za pierwsze misje nie dostałem przedmiotów, które powinienem).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Matko i córko. Musisz tak stare tematy odkopywać?

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:41 PM) 

czyrzby czyrzby ale masz peha bo ja tó dzisiaj rzące więdz ban na ip czyli permo ban !

CYTAT(Jercak @ Oct 16 2009, 04:45 PM)
a za to rze byles nie gżeczny
a tak na serio twuj stary666

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...