Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orion & Sirius [Pl][Dedyk]

BzykusS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hm rozumiem. Nie znoszę takiego maniactwa na privię ale cóż.. No dobra.. Pobrałem clienta zrobiłem konto ale nie wiem czemu mam 4 serwery z PL'a i 4 CH a powinienem mieć jeden serw i 2 chanele ; > Powie mi ktoś co źle zrobiłem? (Clienta pobrałem bodajże tego 2, ale to chyba nie ma różnicy).

LoL . ?

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomocnik
Opublikowano

Serwer jest zaje*isty. Polecam go w 100%. A to że jakiś hardcore nie umie grać, to nie znaczy że serwer do bani. Naprawdę polecam serwer wszystkim gracza którzy wiedzą jak się bawić!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zal Was NauR i BzykuS ze wy jeszcze bawcie sie w te serwy NovaMt2 pro serwer byl dopoki nie zrobiliscie dedyka i za IS koatastrofalne ceny daliscie to nie PL do cholery nie zagram tu minus juz dla serwa pozdr

Opublikowano

zal Was NauR i BzykuS ze wy jeszcze bawcie sie w te serwy NovaMt2 pro serwer byl dopoki nie zrobiliscie dedyka i za IS koatastrofalne ceny daliscie to nie PL do cholery nie zagram tu minus juz dla serwa pozdr

katastrofalne ceny? nie wiem czy wiesz McKeee ale ceny sa IDENTYCZNE jak te z przed dedyka. pozatym wszystko z is jest dostepne w grze i wcale nie musisz kupowac smoczych monet zeby miec 3 reke czy pierscien expa

Opublikowano

Nie dyskutujmy tu o cenach, bo są jakie są.

Nikogo nie stać żeby mógł utrzymywać dwie maszyny równocześnie z własnej kieszeni.

Najważniejsze, że oba serwery ciągle pracują więc z dnia na dzień będzie coraz więcej ludzi, a o to przecież każdemu chodzi.

Opublikowano

Chciałbym również zauważyć że na novaMT2 naprawione są skille konia czyli nie tak jak na pl zabierają po 500-800 pz i są tylko dla szpanu tu wyciągniesz nawet około (z dobrym eq) 7-8k

zqfiz8.jpg

Opublikowano

Misja na Hwang czeka na dokończenie

Nie chcę być złośliwy, ale ta misja "czekała na dokończenie" już kilka miesięcy temu. Może lepiej ją zacząć zapowiadać, gdy się już naur czy tam bzyk za nią zabiorą. Nie traktujcie tego jako złośliwej uwagi, ale raczej jako taką radę.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

kilka miesięcy ciekawe bo na dedyku jesteśmy max 2 (może mniej) misja jest praktycznie w połowie napisana przez ostatnie dni priorytetem było otworzenie Syriusa zrobienie nowego forum i strony teraz można wrócić do starych spraw

zqfiz8.jpg

Opublikowano
syrius serwer ok tylko handlarzy pozmieniać lecz serwer to serwer widmo południe na serwerze 5 osób więc z kim grac???? nie polecam

yyy... dziwna wypowiedź

po pierwsze serv istnieje od soboty, full ludzi jeszcze nie ma

po 2 godzina 11 to ludzie są jeszcze w pracy/szkole więc nie rozumiem twojej wypowiedzi

zqfiz8.jpg

Opublikowano

ogolnie to serv fajny tylko GA sobie leje na niego ciagle na forum lub gdzies siedzi zamiast w grze a jak kogos juz musza zbanowac to trzeba miec Ss albo filmik a gdyby byl w grze napisalo by sie kto leci na sh i by zobaczytl na inv i by byla gitara

1315596276-U71001.jpg

Kiedyś Metin2.pl 86 lvl

Kiedyś Aion Online 55 lvl

Kiedyś WoW 80 lvl

Guild Wars 2 80 lvl

teraz jakoś nie ma na nic czasu

Opublikowano

@up co z tego że się powiększył , wejdź teraz na Sirius i do v2 .... dalej nie skomentuję ...

oficjalnelogo.png

Opublikowano

lol ? mam 50lvl+ robie ta misje na kod zebym mogl robic skille na P i gdy ide na ziemie gigantow to nie ma tego posagau ? tzn jest ale tak jak by w scianie ? wie ktos o co chodzi ?;p

IDIOT, IDIOT EWRYŁER !!

Opublikowano

@up co z tego że się powiększył , wejdź teraz na Sirius i do v2 .... dalej nie skomentuję ...

"Napisano wczoraj, 11:23"

Czemu się tu dziwić ?

/ jeśli miałeś na myśli haki czy coś podobnego, to długo już nie pograją/

Opublikowano

GA mial sprawdzic podania i do tej pory nie uzyskalem odpowiedzi

Podania sprawdzane są na bieżąco.

Niektórzy dostają szansę, niektórzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem bądź nas po prostu nie przekonują.

Pozdro

Opublikowano

Na forum w dziale poradniki został wprowadzony poradnik na temat broni 80+ tych starych jak i nowo wprowadzonych ze screenami wyglądu i wartości ataku narazie 2-reczne i 1-ręczne na dniach zostanie dodana reszta

zqfiz8.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...