Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orion & Sirius [Pl][Dedyk]

BzykusS

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odradzam server....

Jeżeli chcesz budować postać dwa miesiące/miesiąc, wydać pardziesiąt złoty na Isz a później dostać po dupie od daggera na parę ciosów to jest to idealny server dla ciebie!

Nie ma to jak sztylety 480 dmgu, totalny BRAK balansacji postaci.

Dla porównania, najlepsza dwuręczna broń 492, jednoręczne do 340, pozostałe bronie mniej.

Opublikowano

To zagraj ninja jak cie to tak rusza

A co jeżeli chciałbym pograć surką? I ninja mi się nie podoba?

Bierzecie za to pieniądze to to przynajmniej ogarnijcie, a nie na odpie***l dodacie byle bronie i ot tak, ci którzy wydali 100 zł na tą grę i tak będą mieli małe szanse z pro ninja z tymi dagami. To się nazywa amatorstwo.

Opublikowano

i tu janek chccialem tobie pogratulowac konkretnej wypowiedzi. Przyznaje ci racje w 100%. Gralem na tym servie czyli nova mt2 od czasow bety. server bylfajny atmosferka oki. wszystko dopuki nie wprowadzono is czyli gra na servie przestala byc rowna chyba ze masz ok 100zl na m-c do wydania na stronke. po mcu takiej gry dalem sobie spokoj z tym servem. Teraz dlaczego; wilekokrotnie zglaszalem uwczensa topke zalodze bo grala na hakach 0 odzewu i nic sie nie zmienialo. Z powodu braku pelerynek za norrmalna cene 99 % serva czyli postaci gra na hakach, ale dopuki to sie opłaca zalodze czyli pln leca to niech sie topka bawi. wiec moim zdaniem jezeli ktos chce pograc na ogolnie dostepnych zasadach i miec rowne sznse w pvp w 100% nie polecam tego serva. na tym servie pvp opiera sie tylko na tym ile wydales w is. wiem ze znajda sie zaraz odnosnie mojej wypowiedzi glupie komentarze ale....... ja wypowiedzialem sie i uwazam ze po to jest forum aby Sensowne wypowiedzi inni mogli uslyszec.

Teraz tak chcesz na tym servie grac by pograc polecam bo jest stabilny i dziala od dluzszedo czasu. i to jest duzy plus dla zalogi. Lecz jezeli chcesz grac i powalczyc w topce w pvp szykuj sie na duze wydatki pln. takie niestety sa realia tego servera. Jak chcesz server na rownych szansach z innymi opcja szukaj nie gryzie od tego jest ta stronka. Tyle ode mnie

Opublikowano

Może i takie są realia, ale nikogo nie stać na opłatę za serwery dedykowane z własnej kieszeni, a czy ta wasza "topka" jest taka ważna? Nie wydaje mi się.

Btw zawsze wszystko można poprawić.

Opublikowano

Is to nie jest problem, złoty ileś za 6 bon czy zmianę to dużo nie jest ale bardziej mnie denerwuję fakt że pomimo wydanej kasy na tym servie i tak cie ninja poskładap aranoja!

Opublikowano

Co do Ninji zgadzam się z przedmówcami. Ogólnie jestem człowiekiem expiącym więc mam gdzieś to całe pvp i te ninje. Serwer polecam bo jest chyba najpewniejszym ze wszystkich. A IS? Tak musi być mają 2 serwery z czegoś muszą się utrzymać więc nie dziwię się im. Sam raczej może na 6zł się zatrzymam tylko z przymusu aby obrączki kupić i to tyle.

Chociaż ta Nova to już nie stara Nova ta co kiedyś już nie ten klimat a szkoda.

imetin_logo.png

Opublikowano

no dokładnie...wgl po co pakować kase w takie gry ?

na PL dałęm moze 50 zł maxymalnie...

a na Dedyka wydać 100zł... ehh

Żadna przyjemność... ;/

i tak pewnie kiedys padnie...

1306263410-U198706.png

Tą sygnaturkę wykonała Agata.

Opublikowano

sztylety sa juz zbalansowane skonczylismy rowniez w pelni sprawny launcher posiadajacy wszystko to co bylo na pelnej wersji clienta:

http://www.speedyshare.com/files/23062582/launcher.exe

instalujemy go tam gdzie mamy clienta (CZYSTEGO!!) z 2008 roku

co do paru wypowiedzi up

nikt nikogo nie zmusza do kupowania w isie wszystko co jest w is jest rowniez dostepne w grze

Opublikowano

Do kolegów co nie wydają kasy.

A powiedzcie mi na co wy wydajecie kasę, na piwo, czy ciężko pracujecie aby utrzymać rodzinę? Zresztą jakie to ma znaczenie.

Sam nie mam za dużo kasy (utrzymuje rodzinę) ale gdy bym miał trochę za dużo to na pewno bym wydawał bo lubię tą grę.

I chuj komu do tego na co wydaje swoje własne pieniądze.

imetin_logo.png

Opublikowano

Pmg mialem woja 74 lvl i mi usuneli nie polecam!!

Nie pisz dziecko głupot, dajecie się nabierać na różne fałszywe strony, a potem płaczecie.

@down

Przeczytaj sobie w słowniku co oznacza słowo spam.

Opublikowano

Co do kasy wydawanej na grę - nikt Was do tego nie zmusza, na większości o ile nie na wszystkich serwerach w tym na MT2PL oraz w innych gracz Item Shop i jego pokrewne formy są w formie dotacji. <- Kliknij na to słówko a przekierowuję Cię do wikipedii.

Tak więc, nie możecie mieć do nikogo pretensji, że to on wydał więcej na grę, i nie możecie mieć pretensji do kogoś o to że wam smocze monety bądź coś innego nie doszły.

Gramy dla siebie a nie dla kogoś. Dla własnej zachcianki. Dla zabawy. I każdy ma prawo w kulturalny sposób to wykorzystywać. Za to, że ktoś jest lepszy od nas, możemy mieć pretensje tylko do siebie. Nikt nas także do gry nie zmusza. Więc proszę, oszczędźcie sobie tego typu komentarzy.

DMG itemów został skonfigurowany.

Launcher został dodany, więc nie musicie ściągać clienta.

Z dnia na dzień coraz więcej graczy.

Częste serwerowe niespodzianki.

Więc zapraszamy. Jeżeli Ci się nie podoba - zostaw to dla siebie, może ktoś inny przyjdzie na Twoje miejsce.

To tylko moje zdanie na ten temat.

a więc, stfu, pl0x.

Pzdr.

Opublikowano

ceny są w sam raz i pelerynek i trzeciej ręki powtarzam po raz kolejny to nie 4tun

że idziesz na spota z 200 pelerynek męstwa kupionych za 10k yang i kto pierwszy włączy pelerynkę ma spota.

Zresztą drop kasy na orionie i na Siriusie jest tak ustawiony ze na 3 ręke zarobisz od 1 lvl w 10 min

zqfiz8.jpg

Opublikowano

Serwera nie polecam, banuja bez powodow. Admin nawet nie raczyl przeczytac mojej wiadomosci ani podac nik skype...

Mialem tem surke wp 83lvl, bylem top5 i ban za nic ehh ;] nie oplaca sie na nim grac po 5h zeby cos miec bo i tak potem dadza bana za pvp z gm i wygrana... zenada

Jetz / FA1L

Opublikowano

Polecam server, grałam na wielu serverach ale ten jest na rpawdę dobry.

Taki ani hard ani easy, raty idealnie dopasowane, Server rozbudowywany (słuchają propozycję ludzi), GMi bardzo mili i nie dają bana za byle co. Is jest tani, złotóweczka (więcej troszkę ale to nic ; D) za kd i 6/7 bon, generalnie można wszystko zdobyć bez wydania ani jednej złotówki! Is na tym serverze spełnia swoję zadanie, ułatwia po prostu gre a nie hamuję rozwoju, dlatego nie wiem czemu się tak go czepiacie.

6+/6

Polecam.

Opublikowano

Nie słuchajcie tych Neo co narzekają, jakieś bany coś tam. Gram na serwerze Sirius od jakichś 2 tyg ostatni tydzień całe dnie praktycznie siedzę. Gra się pięknie żadnych lagów. Misje są unikatowe nigdzie indziej takich nie ma. Misje do militara są po prostu zaje (12 do 20).

Ps. dokończcie misje z poparciem i będzie gitara. Wogóle to graty za tą misję jest niesamowicie rozbudowana.

Pozdrawiam Re (WP 77) Chunjo

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...