Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Orion & Sirius [Pl][Dedyk]

BzykusS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kaix

Serwera nie polecam, banuja bez powodow. Admin nawet nie raczyl przeczytac mojej wiadomosci ani podac nik skype...

Mialem tem surke wp 83lvl, bylem top5 i ban za nic ehh ;] nie oplaca sie na nim grac po 5h zeby cos miec bo i tak potem dadza bana za pvp z gm i wygrana... zenada /quote]

mówisz to wejdź na forum i zapytaj za co bana dostałaś lub na e-maila i tyle a nie gadasz

sygna max 800 x 200

• Odpowiedzi 175
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przydałby się poradnik co zrobić, by kod zaliczyło...

To jest bardzo proste (już nawet czcionkę zmienili).

Btw po wprowadzeniu launchera widać spory przyrost graczy.

Opublikowano

Server Orion jest offine do dziś około godziny 11:00 - 12:00 (południe)

aktualizacja plików oraz włączenie dodatkowych dwóch ch

zqfiz8.jpg

Opublikowano

Pan wyżej chyba źle się czuje może to przez to słońce ostatnio? nie wiem ale na pewno nie jest z nim wszystko w porządku

najbardziej mnie hmmm... zdziwiło lekko mówiąc twierdząc że są lagi i serv stoi na No-Hamachi

oj dziecko dziecko ......

zqfiz8.jpg

Opublikowano

zgodze sie z PV6 Lagi sa! Nie polecam...

@EDIT

* "Zwracam Honor" - Serwer jest w pełni udoskonalony, a co do lagów, myliłem się ponieważ miałem obciążony komputer!

- Jedyny "-" tego serwera że ranking pełen, ale mimo to zagram, pod nickiem: Boyka!

boykasygnaturka.png

Moje Motto?:

... "Trening czyni mistrza!" ....

Opublikowano

Może się nie znam , ale o co chodzi z własnym clientem tego serva ? Nie wystarczy spolszczenia umieścić w Metinie 2008 ? I gdzie jest ten client żeby go pobrać i co z nim zrobić ? Dziękuję za odpowiedzi bo tak średnio się znam na privach .

@edit : Chyba już rozumiem , przeczytalem na forum , że ten client zastępuje Metina 2008 . Jeżeli sie myle to prosze o poprawkę .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pragnę też dodać, iż w poniedziałek na serwerze Sirius odbędzie się Event z okazji miesiąca istnienia serwera. Szczegółowe informacje można znaleźć tutaj.

Opublikowano

Serwer bardzo fajny nie ma lagów nowe questy bardzo fajnie wymyślone all nowe bronie bardzo fajne exp gram na sirius wbijać!!!!

Opublikowano

Plik serverinfo.py do ModKamer'a:

http://www.przeklej.pl/plik/serverinfo-py-0017241k8agh

Na modzie da się spokojnie grać ;D

//Zakaz umieszczanie reflinków w sygnie

SsKoRpIoN

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gram na tym serwie warto bardzo polecam mila atmosfera niezly exp drop yang oczywiscie sirius fajne nowe bronie misje i wgl. ale niewiem niema tam buga na yang mam nadzieje?

Chelsea <33

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...