Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mjollnir [Dedyk] [Medium/Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer jest z jednej strony unikalny przez autorski system rozgrywki.

Nie oszukujmy się... Gra się całkiem inaczej.

Jednakże odstraszyła mnie bardzo mała liczba graczy z przyczyny braku reklamy.

Życzę serwerowi jak najlepiej, jednakże ja tutaj już nie będę grał.

Powodzenia !

3703514729403791528062.png

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Opłaca się grać? :D

Jeśli lubisz takie klimaty to owszem.

Wbiłem 5 poziom, serwer trochę niedopracowany. Gramatyka w questach/misjach/zleceniach prosi się o pomstę do nieba (pisał ją 10 latek?). Nie ma trochę logiki w zdobywanym expie, mount dropnoł mi z 2 kamienia metin2 i to jeszcze ten pod expa - nawet nie wiem czy działa nie odczułem różnicy (def się nie zwiększył). Strona pisana przez jakiegoś niedoświadczonego programistę, widać ewidentnie po ilości błędów jaka występuje podczas "codziennego" użytkowania z forum.

IS nie działa? Bynajmniej mi - chciałem sprawdzić ceny. Ciekawi mnie ile bugów znajdę podczas grania..

To strona czy forum ? xD

Opublikowano

Mi się prezentacja nie podoba, patrzę na wszystko i widzę gotowca podrasowanego :|, sety broni, zbroi nic nowego, mouty, pety wszystko to samo, jedyne co jest inne to grafika i drop yang :|. Jest taki temat jak "kod źródłowy" gdzie masz gotowce do source i dużo można znaleźć tam :|. Pozdrawiam

4521609.png

Opublikowano

Mi się prezentacja nie podoba, patrzę na wszystko i widzę gotowca podrasowanego :|, sety broni, zbroi nic nowego, mouty, pety wszystko to samo, jedyne co jest inne to grafika i drop yang :|. Jest taki temat jak "kod źródłowy" gdzie masz gotowce do source i dużo można znaleźć tam :|. Pozdrawiam

Jak można serwer nazwać gotowcem...? Brednia

Opublikowano

Człowieku, to jest najoryginalniejszy serwer jaki widziałem w ciągu ostatnich dwóch lat

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

wielka szkoda, że pelikany tutaj nie grają, chyba najlepszy serwer na MPC na chwilę obecną, no sorry ale odgrzewane gówna nigdy nie przebiją czegoś tak nowego i świeżego. Mam nadzieję, że ludzie się zbiorą, póki co jestem jedyną osoba na serwerze, aż przykro...

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

wielka szkoda, że pelikany tutaj nie grają, chyba najlepszy serwer na MPC na chwilę obecną, no sorry ale odgrzewane gówna nigdy nie przebiją czegoś tak nowego i świeżego. Mam nadzieję, że ludzie się zbiorą, póki co jestem jedyną osoba na serwerze, aż przykro...

Dziękuję, ale może to lepiej, że te pelikany nie grają, wolę tą małą garstkę naprawdę wporządku ludzi niż 1000+ idiotów, debili, kretynów, półmózgów, downów i szczawiów.

arijh2.jpg

Opublikowano

Serwer jest spoko ale jedyna wadą jest mała liczba graczy. Jak znajdziesz chociaż jednego gracza no to wygrałeś na loterii xD

Opublikowano

stronka nie działa o co chodzi?

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

stronka nie działa o co chodzi?

To już padło :) na starcie zostało skazane na porażkę ale było to do przewidzenia 

Strona działa tylko z graczami cienko .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...