Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mjollnir [Dedyk] [Medium/Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ludzi jest póki co mało, ale może się rozkręci

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

u jakiego npc  ulepsza sie kd ??     ( uszlachetnia)

a te anatomie jak zdobyc ?? 

sura bardziej oplaca sie sosic ebonitwoe kolczyki +9 ni  nieb le +9  bo ebonity dadza wiecej ataku niz lzy +9 w ostrzu podniasa xD

popraw aby  oplacalo sie  sura    ladowac w inte  xD   bo aktualnie sie nie oplaca ani troche  inta prawie nic mu nie wieksza xD 

Opublikowano

Anatomie można za PO oraz dropią na mapce gladiatorów

kd ulepszasz w m1 u starszego czarownika

Nie ma za co.

Anatomie można za PO oraz dropią na mapce gladiatorów

kd ulepszasz w m1 u starszego czarownika

Nie ma za co.

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

no dieki za info lecz przydało by sie zeby admin naprawil inte u sury bo aktualnie  niema sensu prawie w nia ladowac lepiej walic    kd i  inne w siłe bo inta  nic prawie nie dodaje        kolczyki lepiej nosic ebonit bo ma sie hp i  wieksy dmg  dzieki sily niz   nieb lzy 

Opublikowano

Pogralem z ciekawości.

Nawet spodobał mi się ten system doświadczenia, ale no jednak mało osób gra i trzeba samemu się dowiadywać skąd co zdobywać.

Wypisze minusy :

- dobiłem z ~48lvl i nic a nic nie dropłem z metinów/bossów

- WP to najgorsza klasa na tym serwerze. Nie grałem healerem, ale skoro ja WPkiem na P z ~120inta mam TYLKO +96 ataku z ostrza, to co jest nie tak. Nie obchodzi mnie to, że są kd+9 czy inne ścierwa bo i tak gówno mi to da. Ostrze powinno mi dawać 3-4x więcej.

- Yangi trzeba zdobywać robiąc polowania u strażnika wsi. Niby spoko, ale większość zadań jest dla wysokolvlowych postaci (mapy 80+), więc trzeba anulować, anulować aż trafisz coś na twój lvl.

- Sklep PO znajduje sie w brzydkim mieście, w którym ciężko się odnaleźć. Czemu nie ma po prostu sklepu w m1 normalnym?

Więcej nie wypiszę bo albo nie pamiętam albo więcej ich nie ma. No nie licząc brzydkich mapek i brak minimapy na np pająkach.

Swoją drogą Lord Małp na małpim gaju daje 150PO. Spoko, ale on się respi w 5-15sec, więc kwestia paru godzin i typ jest zarobiony. Za PO można kupić SM'y.

Opublikowano

Pogralem z ciekawości.

Nawet spodobał mi się ten system doświadczenia, ale no jednak mało osób gra i trzeba samemu się dowiadywać skąd co zdobywać.

Wypisze minusy :

- dobiłem z ~48lvl i nic a nic nie dropłem z metinów/bossów

- WP to najgorsza klasa na tym serwerze. Nie grałem healerem, ale skoro ja WPkiem na P z ~120inta mam TYLKO +96 ataku z ostrza, to co jest nie tak. Nie obchodzi mnie to, że są kd+9 czy inne ścierwa bo i tak gówno mi to da. Ostrze powinno mi dawać 3-4x więcej.

- Yangi trzeba zdobywać robiąc polowania u strażnika wsi. Niby spoko, ale większość zadań jest dla wysokolvlowych postaci (mapy 80+), więc trzeba anulować, anulować aż trafisz coś na twój lvl.

- Sklep PO znajduje sie w brzydkim mieście, w którym ciężko się odnaleźć. Czemu nie ma po prostu sklepu w m1 normalnym?

Więcej nie wypiszę bo albo nie pamiętam albo więcej ich nie ma. No nie licząc brzydkich mapek i brak minimapy na np pająkach.

Swoją drogą Lord Małp na małpim gaju daje 150PO. Spoko, ale on się respi w 5-15sec, więc kwestia paru godzin i typ jest zarobiony. Za PO można kupić SM'y.

mi tam kd lecą czasem z metków (te lepsze)

Co do m4, no to jest trochę przesadzone.

150 PO to mało, a serwer raczej w IS nie ma dużo do zaoferowania.

Opublikowano

Witam ja bym chciał wiedzieć , jaka będzie reklama serwera i chciał bym wietrzeć ile osób jest w administracji i kto, od czego jest .

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Zorganizujcie lepiej reklamę, bo serwer spoko, ale brak jakiejkolwiek reklamy ;/

to jest serwer 100% f2p za co ma być reklama?

Takie czasy nastaly jak żaden youtuberek nie nagrywa to dzieciaczki nie chcą grać, od siebie polecam serwer wyjątkowy na swój sposób :)

Opublikowano

Opłaca się grać? :D

Jeśli lubisz takie klimaty to owszem.

Wbiłem 5 poziom, serwer trochę niedopracowany. Gramatyka w questach/misjach/zleceniach prosi się o pomstę do nieba (pisał ją 10 latek?). Nie ma trochę logiki w zdobywanym expie, mount dropnoł mi z 2 kamienia metin2 i to jeszcze ten pod expa - nawet nie wiem czy działa nie odczułem różnicy (def się nie zwiększył). Strona pisana przez jakiegoś niedoświadczonego programistę, widać ewidentnie po ilości błędów jaka występuje podczas "codziennego" użytkowania z forum.

IS nie działa? Bynajmniej mi - chciałem sprawdzić ceny. Ciekawi mnie ile bugów znajdę podczas grania..

graphic.png
Opublikowano

Gra ktoś wgl na tym serwerze? Bo jak jest tyle osób co na liczniku na stronie to troszkę słabo :C

Opublikowano

Oplaca sie tutaj grac ? Bo tak czytam te komentarze to mam mieszane uczucia a z prezki zapowiadala sie super gra .

Venum

Opublikowano

Licznik online nie kłamie. 2 osoby online XDDD

nie polecam ze względu na liczbe graczy, choć serwer jest dosyć przyjemny to administacja zjebała na całej linii reklame.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...