Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mjollnir [Dedyk] [Medium/Hard]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 170
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm.. tak spoglądałem kilka razy na prezentacje i zapomniałem napisać że życzę powodzenia ;)

Serwer spoko zrobiony a Lazarus wydaje mi się że jest dobrym administratorem ;>

Opublikowano

Pograłam i oceniam, że serwer nie robi szału, exp jest do dupy, tak samo jak z hajsem. FMS 9kk a yangi dropią jak gówno. 

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

no dobra po małej rozmowie    pogram na serweie bo niby maja go rokręcać wiec    sprawdzimy  co damy rade z niego wyciągnąć  XDDD

Wbijam wraz  ekipą i zapraszam 

Opublikowano

Pograłem chwilę na serwerze i powiem, że gra się całkiem przyjemnie, jednak przez to zdobywanie doświadczenia serwer jest dla osób wytrwałych, jednak taki urok hardów. Szczerze polecam

Opublikowano

polecam dodac bronie na 20 lvl do npc +6  bo do 30 latam z bronia na 1 lvl

oraz mam pytanko gdzie dropne fms  i ine bronie na 30 lvl ? czy tylko mozna je kupic u npc ?  

i jak tu jest e skilami   i  gdzie ku dropi ??

i odbuguj  skile sury  czarowane ostrze na m1   z 80 int daje ledwo 52 ataku to jest jakiś żart??  10 inty podnosi  dmg  o 2 ?? 

Opublikowano

ku masz u nauczycieli(chyba, że zostało zmienione) - standardowo 55ku do g a później 10kamoli do P, rady dropiły na becie z bossów a egzo masz u handlary.

Komputer: z NASA.

Opublikowano

Pograłam i oceniam, że serwer nie robi szału, exp jest do dupy, tak samo jak z hajsem. FMS 9kk a yangi dropią jak gówno. 

Taaaa kazdy serwer byl i bedzie lepszy od antarisa waszego. Mendy jedne.

PS powodzenia z nowym projektem :)

Opublikowano

nie no  rozjebało mnie czarowane ostrzena p  i 90 int  daje 100 ataku na 41 lvl  XDDD

to tu na serwie  sura wp i dzie w sile bo   1 sily to 1 ataku podstawowego a 10 int 1 ataku na czarowanym ostrze xD

normalnie powinno byc ponad 400 a tu 100  no nie wyrobie 

http://wiki.metin2.pl/index.php/Czarowane_Ostrze   prose bardzo to opis  na metin 2 wiki     i jest   pobierany przy normalnej iloscie inta   na start   

po rozmowie a adminem sura wp    na p  ma  100 na czarowanym z 90 int a  body  aure ponad 200 ataku i tak zostanie wiec ja dziekuje a taki serwer   lecz zycze powodzenia 

Opublikowano

nie no  rozjebało mnie czarowane ostrzena p  i 90 int  daje 100 ataku na 41 lvl  XDDD

to tu na serwie  sura wp i dzie w sile bo   1 sily to 1 ataku podstawowego a 10 int 1 ataku na czarowanym ostrze xD

http://wiki.metin2.pl/index.php/Czarowane_Ostrze   prose bardzo to opis  na metin 2 wiki     i jest   pobierany przy normalnej iloscie inta   na start   

Skille zostały zmienione, polecam zwiększyść ilość INT, poza tym DMG jest bardzo dużo bonów na potwory itp.

ku masz u nauczycieli(chyba, że zostało zmienione) - standardowo 55ku do g a później 10kamoli do P, rady dropiły na becie z bossów a egzo masz u handlary.

Za 2.000 PO można kupić item co robi skill z M na P.  (2000 PO łatwo uzbierać)

polecam dodac bronie na 20 lvl do npc +6  bo do 30 latam z bronia na 1 lvl

oraz mam pytanko gdzie dropne fms  i ine bronie na 30 lvl ? czy tylko mozna je kupic u npc ?  

i jak tu jest e skilami   i  gdzie ku dropi ??

i odbuguj  skile sury  czarowane ostrze na m1   z 80 int daje ledwo 52 ataku to jest jakiś żart??  10 inty podnosi  dmg  o 2 ?? 

Broń z misji dostaje się na 20 lvl +9 (do wyboru)

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

@Up to samo mogę powiedzieć o Antarisie.

Zabrakło argumentów, hmmm? 

tumblr_pmhzlsbggB1xdqhroo2_540.gif

I found a reason to live the moment I met you, I got a life goal the moment I held your hand. 

The moment I looked into your eyes I knew, that I am yours and you are mine.

Opublikowano

@Up to samo mogę powiedzieć o Antarisie.

Zabrakło argumentów, hmmm? 

wez juz sie nie kompromituj i wypierdalaj sprawdzac zgloszenia na antarisie

Opublikowano

to ktos niech opise jak niby te kd  mobow i kd wita itp zdobyc i jak je ulepszac bo widze w prezentacji niema opisane polowy   dodatkow co sa na serwie 

Opublikowano

to ktos niech opise jak niby te kd  mobow i kd wita itp zdobyc i jak je ulepszac bo widze w prezentacji niema opisane polowy   dodatkow co sa na serwie 

zwykłe kd +4 (kupujesz u biegającego domokrążcy w m2) można przerobić na specjalne +0, które da się ulepszać do +9  (kd potwora +4 na specjalne potwora +4 itp)

dochodzą jeszcze inne specjalne kd (np. kd inta, sily itp), które można wydropić z metinów (nie wiem czy wszystkich, na pewno od 45+) i też je można do +9 ulepszać

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

po rozmowie a adminem sura wp    na p  ma  100 na czarowanym z 90 int a  body  aure ponad 200 ataku i tak zostanie wiec ja dziekuje a taki serwer   lecz zycze powodzenia 

Na serwerze są anatomie którymi możesz zwiększyć (chyba nie ma limitu i można mieć np.1k inta) statystyki/ silny przeciwko/hp więc dmg WP można ostro podkręcić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...