Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tunga

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

harnaś jaką mamy pewność, że serwer nie padnie po 2 tygodniach?

Powiedziałbym, że stuprocentową, ale to tylko słowa i wolę Wam to udowodnić ;) 

Opublikowano

@harnaś ja mam taką nadzieje tyle, że dużo ludzi mi odradza gry tutaj a głownym  wrogiem serwera będzie jąkający się hejter-youtuber serwerów mt2 wiesz o kogo chodzi

myślę, że zrobi antyreklamę..

Co z reklamą kto będzie nagrywał?

Opublikowano

@harnaś ja mam taką nadzieje tyle, że dużo ludzi mi odradza gry tutaj a głownym  wrogiem serwera będzie jąkający się hejter-youtuber serwerów mt2 wiesz o kogo chodzi

myślę, że zrobi antyreklamę..

Co z reklamą kto będzie nagrywał?

A niech robi antyreklame i szczerze mam to gdzieś, gość co ma 25 lat, mieszka z matką i całymi dniami siedzi i szuka dram w internecie to według mnie nie jest wzór do naśladowania, ale to już nie moja sprawa  :)

Reklama jak widzisz jakoś tam leci, co można sprawdzić po ilości gości, a to dopiero początek. Ciężko youtuberów złapać, ale paru się pojawi. 

Opublikowano

A , jeszcze jedno ważne pytanie. Będzie dostępny zwój zmiany UM ? Jeśli tak to gdzie i jak to będzie wyglądać ?

Nie będzie.

Opublikowano

Kolejny serwer harnaś,a to znaczy padnie prędzej niż pomyslisz o że moze pasć

rnOZniM.jpg

Nie chciałem twojej oferty bo się okazało jak do niej podchodzisz, w dodatku dziś cie wyśmiałem jak zobaczyłem, ze chcesz by ktoś ci za darmo serwer postawił, to nagle serwer zły co? :> 

Opublikowano

Dajmy ostatnią szanse harnasiowi jeżeli serwer padnie wtedy ludzię się do konca przekonają co do jego osoby także myślę, że warto mu zaufać i poznać się na nim :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...