Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tunga

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z nieoficjalnych informacji powiem, że serwer postoi długi czas i śmiało możecie już obwieścić znajomym, że nie macie czasu bo startuje Tunga.

Wiem, że maszynka jest solidna, robotę w serwer wkładają mi dość znane osoby i wiem, że są to metinczycy z krwi i kości, więc o takie kwestie jak balans, systemy i rozgrywka się wg. nie martwię gdyż to będzie wizja każdego wymagającego gracza. 

Mam nadzieję, że zostanie położony nacisk na rozgrywkę gildyjną, bo wiadomo, że i dla Administracji i dla graczy integracja to rzecz korzystnie wpływająca na serwer.

Jestem szalenie ciekaw jak poradzicie sobie moi mili ;)

Powodzonka i już tworzę konto na forum! Ahoy!

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Z nieoficjalnych informacji powiem, że serwer postoi długi czas i śmiało możecie już obwieścić znajomym, że nie macie czasu bo startuje Tunga.

Wiem, że maszynka jest solidna, robotę w serwer wkładają mi dość znane osoby i wiem, że są to metinczycy z krwi i kości, więc o takie kwestie jak balans, systemy i rozgrywka się wg. nie martwię gdyż to będzie wizja każdego wymagającego gracza. 

Mam nadzieję, że zostanie położony nacisk na rozgrywkę gildyjną, bo wiadomo, że i dla Administracji i dla graczy integracja to rzecz korzystnie wpływająca na serwer.

Damy rade! Dzięki! ;) 

Co do gildii, mam w planach jedną rzecz, jakiej jeszcze nigdzie nie było, ale to jest przyszłościowa akcja, jak już serwer się rozwinie. 

Opublikowano

Damy rade! Dzięki! ;)

Co do gildii, mam w planach jedną rzecz, jakiej jeszcze nigdzie nie było, ale to jest przyszłościowa akcja, jak już serwer się rozwinie. 

Jeżeli będziesz czegoś potrzebować to daj znać ;-) 

Opublikowano

Witajcie przyjaciele.

Oficjalnie będziemy mieli reklamę u MPCforuma

vOUwKi1.png

Poprosiłem go o kolejny filmik, bo dzięki poprzedniemu nabił nam trochę wyświetleń i niektórzy z jego widzów zadeklarowało się, że wejdzie by sprawdzić jaki to kotlet.

Szukamy kolejnych youtuberów :D

Opublikowano

Witam mam takie pytanko czy będzie można wbić na serwer na bete lub cos ?? (Jak było to pytanie zadanie to przepraszam)

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Witam mam takie pytanko czy będzie można wbić na serwer na bete lub cos ?? (Jak było to pytanie zadanie to przepraszam)

Napisz do harnasia na pw na forum, możliwe że jeszcze udostępni Ci beta testy :)

Ciągle testerzy coś testują i zgłaszają rzeczy do poprawy.

Opublikowano

Była taka opcja, aktualnie już jej nie ma. 

Opublikowano

Witaj Harnasiu ;-)

Wszystko to ładnie wygląda, nic tylko życzyć Powodzenia. Wielu graczy, chęci do pracy i długiej kadencji :)

Pozdrowionka

9H6xQYc.png

Opublikowano

Akurat co do padania to ludzie nawet nie czytajcie takiego pierdolenia. Wejdzie ci taka pokraka co ledwo matka z pampersa oduczyla i szczeka. Dam wam przykład gdzie nieudacznik srarmups pisał przy 1 projekcie, ze padnie na starcie a stał rok. Większość osób na tym forum to Total nieudacznicy a wy normalni gracze używacie swojego mózgu. Pozdrawiam i oby ładnie wypaliło :D

Nie k***a a twój serwer na którym było pełno botów jak zgłosiłem na ts jednego to dostal bana na 6h admini żałośni i stał ile chyba nawet nie miesiąc. Sam jesteś total nieudacznik i ty w szczególności jesteś gównem bo jak zwykle na serwie gralo sie dobrze, ale admini byli tak zajęci graniem w lola i w dupie mieli serwer debile.

Opublikowano

Panowie jak tam po becie? Duzo poprawek bylo?

Oczywiście nie obeszło się bez poprawek, testerzy znaleźli niedociągnięcia i błędy, które @harnaś poprawiał, do oficjalnego startu powinno być wszystko poprawione :)

Opublikowano

Widzę zapowiedź wróciła skąd jej miejsce.

28 luty 2014 - 5 marzec 2014 [*] 5dni...

10 maj 2014 - 14 maj 2014 [*] 4dni...
15 maj 2014 - 1 czerwca 2014[*] 17dni...

28 listopada 2014 - 13 marca 2015(zamknięcie tematu) 105dni!! ale ale...
28 listopada 2014 - 6 stycznia 2015[*](przedostatnie posty przed zamknięciem tematu mówiące o liczbie graczy (~24) i wyjeba**** na serwer + prace już nad innym) 39dni...

12 marca 2015 - 2 kwietnia 2015 21dni[*]
Tu ciekawy jest team

dxnek

Muerte
Psycha
Algade

Jakieś podobieństwo? :D

4 czerwca - 1 sierpnia...58dni[*]

6 sierpnia - 13 sierpnia[*] 7dni...
Powód? 

Serwer zostaje zamknięty z paru powodów. Mała liczba graczy która skutkowała brakiem reklamy od startu i błędami które wynikły przez moje niedojebanie mózgowe. Nie mam czasu na ogarnianie tego wszystkiego, myślałem, że z serwerem easy/pvp będzie łatwiej wszystko ogarnąc, no ale się myliłem. Trzy, nie mam też chęci, z samego poczatku miał się team zajmować serwerem z czego zostałem tylko ja i filipek, ja czasu nie mam a samemu mu nie dam zapierdalać.

Tyle.

Zanim ktoś głupi jebnie tekstem, że postawiłem by zgarnąć kase itp, to zrozumcie, że serwer IS miał odpalony dopiero wczoraj, nie zarobiłem z niego dosłownie NIC. Jeżeli ktoś chce te pliki, może się zgłosić do mnie pw, mi już nie będą potrzebne.

siema.

Team? Dziwny zbieg okoliczności...ktoś inne nicki używa znowu? :D

[CM] Julietta - Grafik serwerowy, administrator forum, koordynator teamu.

[T] harnaś - technik serwera, nie ingeruje za specjalnie w rozgrywke, dba o aktualizacje i całe działanie serwera
[GA] Algade - główny pomysłodawca serwera, administrator forum oraz główny administrator gry, dba o porządek na serwerze/forum, koordynuje moderatorami, robi eventy, pomaga graczom.
[GA] Filipek - Administrator serwera, dba o kontakt z graczami i organizacje eventów

Start 23.09 - zamknięcie początek października 2016? 
Bardzo nieciekawie wygląda sytuacja tego serwera. Tyle nowości, zainteresowanie ogromne i ten wspaniały team z takim ogromnym dorobkiem...
Jakieś eventy na start zapowiedziane? 
Opublikowano

28 listopada 2014 - 6 stycznia 2015[*](przedostatnie posty przed zamknięciem tematu mówiące o liczbie graczy (~24) i wyjeba**** na serwer + prace już nad innym) 39dni...

Tu ciekawy jest team

dxnek

Muerte
Psycha
Algade

Powód? 

Serwer zostaje zamknięty z paru powodów. Mała liczba graczy która skutkowała brakiem reklamy od startu i błędami które wynikły przez moje niedojebanie mózgowe. Nie mam czasu na ogarnianie tego wszystkiego, myślałem, że z serwerem easy/pvp będzie łatwiej wszystko ogarnąc, no ale się myliłem. Trzy, nie mam też chęci, z samego poczatku miał się team zajmować serwerem z czego zostałem tylko ja i filipek, ja czasu nie mam a samemu mu nie dam zapierdalać.

Tyle.

Zanim ktoś głupi jebnie tekstem, że postawiłem by zgarnąć kase itp, to zrozumcie, że serwer IS miał odpalony dopiero wczoraj, nie zarobiłem z niego dosłownie NIC. Jeżeli ktoś chce te pliki, może się zgłosić do mnie pw, mi już nie będą potrzebne.

siema.

[T] harnaś - technik serwera, nie ingeruje za specjalnie w rozgrywke, dba o aktualizacje i całe działanie serwera
[GA] Algade - główny pomysłodawca serwera, administrator forum oraz główny administrator gry, dba o porządek na serwerze/forum, koordynuje moderatorami, robi eventy, pomaga graczom.
[GA] Filipek - Administrator serwera, dba o kontakt z graczami i organizacje eventów

Bardzo nieciekawie wygląda sytuacja tego serwera. Tyle nowości, zainteresowanie ogromne i ten wspaniały team z takim ogromnym dorobkiem...

XDDD

@@harnaś przydałyby się konkursy na forum

ps ile będzie kanałów ch?

Opublikowano

@harnaś pozwolisz nam w końcu pograć troche dłużej na Twoim serwerze? ps nie jest to po złości ponieważ tyle serwerów ostatnio padło że nie ma w co grać przez ostatnie dwa miechy :/ 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

@harnaś pozwolisz nam w końcu pograć troche dłużej na Twoim serwerze? ps nie jest to po złości ponieważ tyle serwerów ostatnio padło że nie ma w co grać przez ostatnie dwa miechy :/ 

trust me 

Opublikowano

nie polecam, powód prosty harnaś ma władzę. Wszyscy znają tego parapeta. :* Ile serwer postoi? Max 2 tygodnie ? Szkoda szczempić ryja.

--

Opublikowano

Tu ciekawy jest team

dxnek

Muerte
Psycha
Algade

Powód? 

Tyle.

siema.

Kur*a znów on XDD Zmień kolor posta dodaj jedno zdanie na końcu będzie "nowy post" 

Co do serwera: cholernie się nudzę , nie mam gdzie grać więc odliczamy do startu! :) P.S:DODAJ SKINY DO BRONI JAK NIE CHCESZ TEGO ŁUKU ZMIENIĆ :) 

Opublikowano

Kur*a znów on XDD Zmień kolor posta dodaj jedno zdanie na końcu będzie "nowy post" 

Co do serwera: cholernie się nudzę , nie mam gdzie grać więc odliczamy do startu! :) P.S:DODAJ SKINY DO BRONI JAK NIE CHCESZ TEGO ŁUKU ZMIENIĆ :)

Myślałem nad skinami broni, ale to w późniejszej fazie gry, bo modele mam już zakupione pod to, dość ładne więc myslę, że będziesz zadowolony, ale to z czasem :)

zapraszam na forum serwera:

forum.tunga.pl

Opublikowano

Myślałem nad skinami broni, ale to w późniejszej fazie gry, bo modele mam już zakupione pod to, dość ładne więc myslę, że będziesz zadowolony, ale to z czasem :)

Pokaż kilka to to zobaczymy :D Wystarczy 1 kozacki i będzie git :3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...