Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tunga

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

macie zamiar zwiększać maxymalny poziom? w póżniejszej etapie gry

Bardzo możliwe. Ale to raczej w dalekiej przyszłości. 

Opublikowano

grając na becie tak się wciągnąłem, że szok :D aż szkoda, że konto zostanie usunięte

polecam mega jako gracz, harnaś dopracowuje wszystko idealnie xD

serwer warty uwagi choćby ze względu na to, że teraz wychodzą same gówna pod is'a pobugowane xD

Ty k***a zawsze się wciągasz jak harnaś serwer stawia takiego wylizywania dupy to ja już dawno nie widziałem

polecam bo harnaś złodziej bryłki mi wisi :)

za coś się jest top1 hehe 

super serwer polecam harnaś król nigdy takiego nie zrobił nikt najlepszy hehe :* pozdro marszal

Opublikowano

grając na becie tak się wciągnąłem, że szok :D aż szkoda, że konto zostanie usunięte

serwer warty uwagi choćby ze względu na to, że teraz wychodzą same gówna pod is'a pobugowane xD

Ty k***a zawsze się wciągasz jak harnaś serwer stawia takiego wylizywania dupy to ja już dawno nie widziałem

super serwer polecam harnaś król nigdy takiego nie zrobił nikt najlepszy hehe :* pozdro marszal

no jesteś top1 w  konkurencji lizodupstwo bez pozdrowień  :santa:

Opublikowano

no jesteś top1 w  konkurencji lizodupstwo bez pozdrowień  :santa:

hehe, prawda :):):) pozdrawiam marszal

a serwer supi najlepszy, zapraszam na betke, nie open no ale miejsca chyba jeszcze są forum.tunga.pl supcio sie gra tak jak mowilem sztos kozak hehe

Opublikowano

- Nie, serwer nie padnie po dwóch dniach.

[]xDDDDDDDDDDDDDDDD ciekawe jak nie po dwóch to po trzech ^^

- Nie, serwer nie jest robiony pod hajs, item-shop jest dość tani.

[]HeHeHe nie śmieszne :v

Nie polecam bo Hanraś 

Opublikowano

hehe, prawda :):) :) pozdrawiam marszal

a serwer supi najlepszy, zapraszam na betke, nie open no ale miejsca chyba jeszcze są forum.tunga.pl supcio sie gra tak jak mowilem sztos kozak hehe

skończ już xD 

- Nie, serwer nie padnie po dwóch dniach.

[]xDDDDDDDDDDDDDDDD ciekawe jak nie po dwóch to po trzech ^^

- Nie, serwer nie jest robiony pod hajs, item-shop jest dość tani.

[]HeHeHe nie śmieszne :v

Nie polecam bo Hanraś 

Gdzie twój serwer? 

Opublikowano

@Filipekv

Skończ z tymi postami bo to już spam jest :P

@KeenZy

Revastia już powstała? A no, złodziej serwera nie zrobi - powód zamknięcia zapowiedzi.

@topic

Beta trwa, serdecznie zapraszamy na forum :)

http://forum.tunga.pl/

Mój serwer nie wystartował z powodu braku czasu ;3

He :v

@topic u kogo będzie reklama bo mam lenia i nie chce mi sie czytac 

Opublikowano

Szczerze polecam bo serwer jest naprawdę dopracowany technicznie  :)

Jedno jest pewne - na tym serwerze nie będziemy się nudzić xD

6248514740221341432355.png

Pozdrowienia z zamkniętej bety :D

Za mało nowości? Zapraszam do działu "Propozycje" na forum! ^^

222.gif

Opublikowano

Nic nie ma ciekawego, IS tak jak wszędzie, bronie tak jak wszędzie. Systemy tak jak wszędzie ;?

nawet ja do końca jeszcze nie wiem jak item-shop będzie wyglądał a ty już wiesz, dobry jesteś xD 

Opublikowano

Czytając komentarze nt. padania serwera to jakoś widzę to tak:

>hard bez nowości: boze co to jest? pl? nic ciekawego, padnie za 2 tyg

>hard z nowościami: psucie klimatu pla, nie utrzyma sie, padnie za 2 tyg
>medium bez nowości: no blagam nic ciekawego, badzcie oryginalni, kotlet, padnie za 2 tyg
>medium z nowościami: mało kreatywne, sklejka, ves*erisa nie przebijecie, padnie za 2 tyg
>easy bez nowości: wysilcie sie, co to jest? padnie za 2 tyg
>easy z nowościami: nic oryginalnego, wszystko już było, kotlet+sklejka / ew. jak jest coś nowego: nie podoba mi sie ten system, bedzie zabugowany, padnie za 2 tyg

>stara administracja: o boze znow surek/harnas/perserga/kto inny, skok na hajs, 938749 jego innych serwow padlo, ten tez padnie za 2 tyg i jest pod isa

>nowa administracja: o boze takimi projektami powinny zajmowac sie osoby doswiadczone, padnie za 2 tyg i pewnie robiony pod isa

Swoją drogą: Harnasia nie znam, mam gdzieś kto jest admionem - ważne by serwer był dobry. A ten zapowiada się dobry i mimo, iż na razie gram już na jednym i dodatkowo mam betę jeszcze jednego, to i tak wpadnę po starcie, może zostanę na dłużej. Prezentacja bardzo ładna i jak na razie to polecam :D

mmmphh_zpsd4ec972b.jpg

:)

Opublikowano

>medium bez nowości: no blagam nic ciekawego, badzcie oryginalni, kotlet, padnie za 2 tyg

>medium z nowościami: mało kreatywne, sklejka, ves*erisa nie przebijecie, padnie za 2 tyg

>easy z nowościami: nic oryginalnego, wszystko już było, kotlet+sklejka / ew. jak jest coś nowego: nie podoba mi sie ten system, bedzie zabugowany, padnie za 2 tyg

>stara administracja: o boze znow surek/harnas/perserga/kto inny, skok na hajs, 938749 jego innych serwow padlo, ten tez padnie za 2 tyg i jest pod isa

>nowa administracja: o boze takimi projektami powinny zajmowac sie osoby doswiadczone, padnie za 2 tyg i pewnie robiony pod isa

Swoją drogą: Harnasia nie znam, mam gdzieś kto jest admionem - ważne by serwer był dobry. A ten zapowiada się dobry i mimo, iż na razie gram już na jednym i dodatkowo mam betę jeszcze jednego, to i tak wpadnę po starcie, może zostanę na dłużej. Prezentacja bardzo ładna i jak na razie to polecam :D

Gosciu. Idac twoim tokiem myslenia, mozna smialo napisac, ze sie serwera nie poleca. Napisales, ze zapowiada sie dobrze.

Nie podales argumentacji, wiec ktos ma takze prawo napisac, ze zapowiada sie zle. Nie robcie z siebie hipokrytkow. Wiekszosc komentarzy przeciwko hejterom to "bol dupy", a ci co polecaja, to jaki maja powod? Lizanie? Kazdy interpretuje prezentacje jak chce. Jednemu sie spodoba, drugiemu nie.

Ja osobiscie jestem neutralny przez stanowisko administracji, ktora na forum lekko faworyzuje uzytkownikow. Jeden za obraze dostaje od razu blokade,a inna uzytkowniczka po wielokrotnym uzyciu wulgaryzmow nie dostaje nawet ostrzezenia. Wydaje mi sie, ze takie zachowanie moze zle wplynac na rozgrywke miedzy graczami.

@Lady Angie nie spamuj. Wyrazilem swoje opinie. Doszukalem sie takich wulgaryzmow jak "spierdalaj", "spierdolina umyslowa"

Upomniana zostalas dopiero, gdy zapytalem @Algade o faworyzacje. Do tego dochodzi fakt, ze nic do ciebie nie napisalem, tylko sama wyskoczylas z dziwnym dzieciecym zachowaniem + nagadywanie "zobaczcie co on robi na mpc, jak jedzie po prezentacji".

Jesli nie chcesz ze mna dyskutowac, to tego nie rob. Jesli chcesz, to nie zachowuj sie jak 13 letnia dziewczynka z okresem, bo ani to nie jest zabawna, ani madre. Takie typowe uszczypliwosci z twojej strony.

/Twoja sygnatura zostala usunieta, poniewaz ja zglosilem. "Serio Valze?"

Zapoznaj sie z regulaminem, dopiero pozniej komentuj, bo sie blaznisz. Twoja sygnaturka przekraczala regulaminowy rozmiar.

@Lady Angie dostalem bana za calokszalt zachowanie, czyli posty, statusy, a za twoj post nie dostalem ostrzezenia, bo nie wyrazilem sie per, tylko okreslilem zachowanie ;)

Popros harnasia albo algade o logi z sb tungi, to zobaczymy, kto jest malowiarygodny :)

@Lady Angie skoncz sie kompromitowac. Naprawde. Jestem za slabym zawodnikiem.

Beka z ciebie troche, bo kazdy gm/admin wie kim jestem.

Nie wiesz co napisac, to czepiasz sie, bo spacji nie wcisnalem.

9630214742081701528594.png

6184114742081701528594.png

Odnosnie sygnatury: Twoja sygnaturka może zawierać:

• • Do 1 obrazków
  • • Obrazki do 800 x 200 pikseli
  • • Do 1 linków
  • • Do 5 linii

Ban zostal nadany w profilu za calokszalt zachowania, nie doszukuj sie drugiego dna, ktorego nie ma. :)

Z  duza radoscia przewijam sobie teraz sb tungi, zeby ci wkleic twoje wypowiedzi skierowane w moim kierunku.

Opublikowano

Gosciu. Idac twoim tokiem myslenia, mozna smialo napisac, ze sie serwera nie poleca. Napisales, ze zapowiada sie dobrze.

Nie podales argumentacji, wiec ktos ma takze prawo napisac, ze zapowiada sie zle. Nie robcie z siebie hipokrytkow. Wiekszosc komentarzy przeciwko hejterom to "bol dupy", a ci co polecaja, to jaki maja powod? Lizanie? Kazdy interpretuje prezentacje jak chce. Jednemu sie spodoba, drugiemu nie.

Ja osobiscie jestem neutralny przez stanowisko administracji, ktora na forum lekko faworyzuje uzytkownikow. Jeden za obraze dostaje od razu blokade,a inna uzytkowniczka po wielokrotnym uzyciu wulgaryzmow nie dostaje nawet ostrzezenia. Wydaje mi sie, ze takie zachowanie moze zle wplynac na rozgrywke miedzy graczami.

Ktoś tutaj nieźle nagina prawdę. Dokładnie 4 razy prosiłam Cię żebyś się ode mnie odczepił zanim nazwałam Cię "idiotą", nie wiem jak Ty ale ja w tej konwersacji nie doszukałam się wulgaryzmów. Poza tym zostałam upomniana przez chyba każdego ze znajdujących się tam wtedy adminów za ten "haniebny występek" więc nie wiem gdzie tu widzisz "faworyzowanie".

@Przegryw Aż poproszę adminów o logi bo to jest śmieszne co Ty próbujesz właśnie zrobić, te słowa które zacytowałeś zostały napisane ale przez Ciebie w moim kierunku na mpc, za to też dostałeś bana, przypomnij sobie bo mylisz fakty.

Następnym razem zastanów się zanim rzucisz jakimś fałszywym oskarżeniem bez dowodów odnośnie mnie, bo stajesz się bardzo mało wiarygodnym człowiekiem.

Zgłosiłeś mi sygnę bo "przekraczala regulaminowy rozmiar"?

6256314742013341432355.png

Ciekawe bo akurat rozmiar to miała regulaminowy, polecam zapoznać się z regulaminem.

Ale skoro już tak na siebie donosimy to może przypomnę któremuś z GM, że to jest Twoje n'te multikonto za które należy Ci się perm?

Calme wkleił screena z Twoimi wypocinami jako powód bana więc sobie sprawdź zanim znów napiszesz głupoty.

PS. mało wiarygodny* ze słownikiem też radzę się zapoznać.

tzw. autokorekta:

4415914742132281432355.png

coś długo przewijasz ten sb, chyba nie doczekam się tych wulgaryzmów ;)

222.gif

Opublikowano

Akurat co do padania to ludzie nawet nie czytajcie takiego pierdolenia. Wejdzie ci taka pokraka co ledwo matka z pampersa oduczyla i szczeka. Dam wam przykład gdzie nieudacznik srarmups pisał przy 1 projekcie, ze padnie na starcie a stał rok. Większość osób na tym forum to Total nieudacznicy a wy normalni gracze używacie swojego mózgu. Pozdrawiam i oby ładnie wypaliło :D

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...