Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Tunga

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mógłbyś sobie darować znowu wychujasz ludzi na hajs i otworzysz kolejny zjebany serwer...

Co za ból dupy..

"ból dupy"? pomyśl za nim coś napiszesz :)

Użyj słownika "za nim" coś napiszesz :D.

Jak sam powiedziałeś "człowiek uczy się na błędach" 

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

slaba administracja :// następnym razem wybieraj kozaków typu mnie a nie jakichś Muertów czy Agoniów wyszczekanych co mnie zniechęcają do wbicia na serwer xD

Opublikowano

slaba administracja :// następnym razem wybieraj kozaków typu mnie a nie jakichś Muertów czy Agoniów wyszczekanych co mnie zniechęcają do wbicia na serwer xD

Muerte i Agonia > Filipek

Opublikowano

Nie polecam serwer na tydzień/dwa, który to już serwer 10?!

4. 

Mógłbyś sobie darować znowu wychujasz ludzi na hajs i otworzysz kolejny zjebany serwer...

Mógłbyś sobie darować te denne komentarze.

Nigdy nikogo na żadne pieniądze nie "wychujałem". 

Te sklepy offline to troche przesadzone. Po pierwsze ogranicz ilość sklepów do jednego na postać bo przy 3 robisz sztuczny tłum i to w c**j, a po 2 czas max 24h bo więcej nie ma sensu jak dla mnie.

W sumie fakt, pomyślę co z tym zrobić, bo 3 sklepy to faktycznie może być za dużo. 

@harnaś trzeba sab ala poprosić by nowy filmik nagrał to jego wierni fani znów 22 strony szumu zrobią :D Będzie mozliwosc ukrycia widoku szarf?Dla mnie sa brzydkie I ZMIEŃ TEN OSTATNI ŁUK :< Jest  tyle fajnych łuków a ludzie daja takie ch*owe :(

A mi się ten łuk cholernie podoba, kwestia gustu. :P 

Opublikowano

polecam wbić na forum i się udzielać, podobno niedługo konkursy i będzie można zdobyć jakieś sm'ki i rangi ;d rekru na KidModa jest również, zapraszam śmieszne osoby

Opublikowano

@@Stupid Love. Agonia wyszczekana jak nie powiem co, zniechęciła mnie do wbicia na serwer - say toretto, który miał ze mną najmniej do czynienia i nie wie jaka jestem.
Poza tym, nie wiem czemu Cię zniechęciłam do serwera, skoro na tundze wypowiadam się jedynie w propozycjach lub witam na czacie. 

Serwer polecam w stu procentach i zapraszam do oczekiwania startu razem z Nami na forum.tunga.pl

Opublikowano

Fajny serwer mam takie pytanko będzie rek na GM ? Albo czy jest jakaś możliwość się do teamu dostać ?

Będzie rekrutacja w przyszłości na redaktora/supporta, a także jest rekrutacja na kidmoda forum aktualnie. 

W sumie to nawet chciałem próbować ws. moderatora, ale skoro otrzymałem odpowiedź, że 18 lat to jest jakaś najniższa poprzeczka wiekowa i nie mam co próbować to pozdrawiam.  :yay:

Sam serwer wydaję się być ok. Harnaś porządny admin tylko szkoda, że zawsze coś nie tak jest na tych jego serwerach. Mimo wszystko uważam, że swoje postoi i coś tam zrobi na rynku. Polecam.

Opublikowano

4. 

czemu dostałeś ostrzeżenie za odpowiedź? :makka:

4. 

na age of metin to tyle hajsu zarobił, że chyba wozi się złotym lambo

tenor.gif

Opublikowano

ebola i malaria , poziom spierdolenia tego servera jest wyjatkowy ELO

kiedy beta?

"Otwarte beta-testy odbędą się w najbliższym tygodniu."

Opublikowano

- Dobra, ku.rwa, zamknąć dupy.

Miałem wizje...

Nadchodzi taki rozpierdol że się człowieku zesrasz!

Widzę... symbol MT2
- Ooo, bezlitosny władco
ciemności, który...
- Zamknij ryj! Ja pierd.ole! Nie skończyłem.
Widzę... bliżej nieokreślone
urządzenie do grania

i zwierzę z trąbą...
Ch.uj wie co to znaczy! ale
pierdolnięcie będzie takie, że
wykurwisz z papci, jakby Ci ktoś
tipsem hemoroida skrobał!

Także tego. Pytanie mam, skąd 6/7 wziać @harnaś ? :P

VsxuB58.png

Opublikowano

Troche beka bo przypomina mi się jak lataliście po prezkach hejtując że kotlet że sklejka a zrobiliście dokładnie to samo xDDD

hetman o jakim rozpierdolu mówisz? Jak ten serwer bd stał bez reklamy... no może te gówniane mpc zapewni im 100 osób online a na tym się skończy. 

Opublikowano

Troche beka bo przypomina mi się jak lataliście po prezkach hejtując że kotlet że sklejka a zrobiliście dokładnie to samo xDDD

hetman o jakim rozpierdolu mówisz? Jak ten serwer bd stał bez reklamy... no może te gówniane mpc zapewni im 100 osób online a na tym się skończy. 

a nie wiem, kazali mi to wkleić, a że przelali mi 3 tysiące € na konto, to się zgodziłem :/  wiesz, to jedyny serwer godny uwagi w ostatnim czasie, patrząc po prezentacji. Ja mam wyjebane kto prowadzi serwer, jak sobie pomyśle, kto prowadzi niektóre serwery, które stoją do dziś dzień to mam k***a wzdęcia. xD

Serwer mi się podoba, oraz mam nadzieję, że c**j gościowi wyżej w dupę.

VsxuB58.png

Opublikowano

Miałem wizje...

Widzę... symbol MT2

- Ooo, bezlitosny władco

ciemności, który...

urządzenie do grania

i zwierzę z trąbą...

i na ch*j D2B4?

Serwer polecę ze względu na harnasia, bo jest raczej spoko osobą. Nie komentuje innych osób w teamie, bo jakoś niespecjalnie się nimi interesuje. hehe.

Powodzenia ze startem :)

edit.

tylko mi grafika nie dziala? xD

Opublikowano

ty masz typie coś z głową xD skad wiesz, ze innej reklamy nie bedzie? Sklejka hurrwa, serwer jest lepszy niz wszystko co ostatnio startuje. Zaloze sie ze nawet prezentacji nie sprawdziles
Opublikowano

No nie wiem czy lepszy niż startują. Jak dla mnie 1:0 dla zandi narazie, tym bardziej że administracja wygląda na ogarnięty, tutaj już tak średnio.

O balmorce nawet nie wspominam. ;-)

W każdym razie powodzenia, zawsze lepiej jak stoi 5 serwerów stabilnych niż 20gownien.

Opublikowano

Czekam na testy :v Powodzenia

Miałem wizje...

Widzę... symbol MT2

- Ooo, bezlitosny władco

ciemności, który...

urządzenie do grania

i zwierzę z trąbą...

i na ch*j D2B4?

Serwer polecę ze względu na harnasia, bo jest raczej spoko osobą. Nie komentuje innych osób w teamie, bo jakoś niespecjalnie się nimi interesuje. hehe.

Powodzenia ze startem :)

edit.

tylko mi grafika nie dziala? xD

Mi działa grafika :v Więc całkiem możliwe że jesteś wyjątkową xD

Opublikowano

widze dalej spam :D jak jest z archerem ktoś z beta się wypowie ? daje rade w pvp ? da rade nim expić ?

Jeżeli chodzi o pvp to testy tego jeszcze przed nami, a co do expa to wiadomo... kwestia umiejętności ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...