Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Napiszę plugin/aplikację na zlecenie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nastąpiła modernizacja moich serwerów. Strona główna powinna działać teraz DUŻO szybciej niż miało to miejsce wcześniej.

Dodatkowo, ulepszyłem stronę, dodając ciekawsze kolory i nowe poddziały. 

Status moich serwerów/domen można obserwować na https://status.socketbyte.pl

Strona główna: https://socketbyte.pl/

Wszystkie moje domeny doczekały się również certyfikatu SSL (https)

Pozdrawiam serdecznie i zapraszam do zakupu.

4bab5db4fbc3dcb0888cf7e947639670.png

Dane do skopiowania dla leniwych poniżej :) 

GG: 45849127

Strona: http://socketbyte.pl

Discord: SocketByte#1412

Steam: http://steamcommunity.com/id/SocketByte

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

• Odpowiedzi 188
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, wszystkich użytkownikow MPCFORUM, miałem problemy z pluginami szukałem techników skype/gg/forum nigdzie nie mogłem znaleźć kto mi pomoże za darmo albo uradzi jakiejs rady. Zgłosilem sie do Pana Adama zaproszenie na GG przyjąl w ciagu kilku sekund. Mile sie przywitał. Opisalem swoj problem niedziałajacy plugin Citizens. Kazał zmienić silnik na Spigot 1.7.9 plugin dziala zarabiscie. Potem zapytal o pisanie pluginow. Oferuje mozliwosc napisania kazdego pluginu bez problemow backdorow itd. Np taki glupi plugin na /efekty na serwerze spytalem opisal co i jak 25zl za taki plugin... kazdy weznie. Pisze pluginy szybko nie oszukuje. Jest pomocny mily uczciwy. Moge go polecic innym zawsze chetny do pracy chodzi do technikum informtycznego rozwija sie pisze takze rzeczy na Androida i nie tyko.. Polecam nie bede sie rozpisywal...

Dziekuje , Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Witam państwa, ostatnio byłem w strasznej depresji. Nie mogłem znaleźć żadnego dobrego programisty, każdy chciał bardzo dużo pieniędzy co nasiliło kłopoty. W końcu zwróciłem się do Adama Grzegorza powiedziałem mu o całej sytuacji i pomógł mi wyjść z problemów. Powiedział mi, że napisze dla mnie plugin w kilka dni i za niską cene - początkowo niedowierzałem ale gdy dobiegł dzień, gdy skończył plugin byłem bardzo zadowolony. Zdekompilowałem plugin żeby zobaczyć czy nie wcisnął mi jakiegoś taniego g*wna a tutaj zobaczyłem oazę spokoju jego autorstwa w kodzie. Polecam Pana naprawdę można mu zaufać i powiedzieć o swoich problemach. Dzięki niemu szybko wyszedłem z tej choroby.

JAK NAJBARDZIEJ POLECAM!

Opublikowano

Cooo drop piszesz w tydzień xddd ? Chyba 10 literek na minutę

Widzę że stopień zaawansowania to u Ciebie więcej klas

Okej, a teraz powiedz gdzie napisałem że piszę drop w tydzień? Projekty wielkosci dropu piszę DO TYGODNIA. Nie oznacza to że piszę 24h/7, rozumiesz już? Czy mam powtórzyć jak małemu dziecku?

Generalnie to nie ma co gadać z takim czyms jak Ty, nie udowodniłes że potrafisz cokolwiek więcej więc na ten temat nie mamy co rozmawiać. 

Przykład: Jeżeli support mówi że odpowiedź jest do 24h, to znaczy że piszą słowo na godzinę i odpowiedzą idealnie po 24h? 

Przykład 2: Jeżeli operator mówi że sieć może nie działać do 2 godzin, to znaczy że nie może działać wczesniej? 

Logiki trochę.

Opublikowano

Okej, a teraz powiedz gdzie napisałem że piszę drop w tydzień? Projekty wielkosci dropu piszę DO TYGODNIA. Nie oznacza to że piszę 24h/7, rozumiesz już? Czy mam powtórzyć jak małemu dziecku?

Generalnie to nie ma co gadać z takim czyms jak Ty, nie udowodniłes że potrafisz cokolwiek więcej więc na ten temat nie mamy co rozmawiać. 

Przykład: Jeżeli support mówi że odpowiedź jest do 24h, to znaczy że piszą słowo na godzinę i odpowiedzą idealnie po 24h? 

Przykład 2: Jeżeli operator mówi że sieć może nie działać do 2 godzin, to znaczy że nie może działać wczesniej? 

Logiki trochę.

Dobry drop do napisania w kilka godzin xD Nie masz więcej niż 17 lat(Kiedyś ktoś pisał o Tobie ;))

Opublikowano

Logiki trochę.

Dobry drop do napisania w kilka godzin xD Nie masz więcej niż 17 lat(Kiedyś ktoś pisał o Tobie ;))

Ktos pisał o mnie? Nikomu w internecie nie podawałem fejkowego wieku, bo to idiotyzm.

W kilka godzin? Wraz z przetestowaniem wszystkiego, multiwersjowoscią i pelnym systemem configów, zapisów, leveli, turbodropem, brakiem copy-paste z innych swoich projektów (albo nie swoich, brr) i żeby kod wyglądał lepiej niż gówno? Teraz na serio - chciałbym mieć taką prędkosc i gratuluję jezeli takową masz. ;)

PS: Nawet jeżeli miałbym 10 lat, cos by to zmieniło? Nie wydaję mi się.

Opublikowano

Logiki trochę.

A co ma wiek do dojrzałości?

W Twoim przypadku patrząc jakie głupoty wypisujesz dałbym Ci maksymalnie 15 lat i ani miesiąca więcej. ;]

Przestań być zawistnym dzieciakiem w internecie i wyloguj się do życia.

Dobry drop jeśli wiesz co robisz i masz przygotowany sposób zapisu to jest kwestia 1-2 godzin wraz z testami...

@topic

Zna się na swojej robocie, nie raz to udowodnił publikując jakiś drop czy pomagając innym. Polecam ;]

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Logiki trochę.

A co ma wiek do dojrzałości?

W Twoim przypadku patrząc jakie głupoty wypisujesz dałbym Ci maksymalnie 15 lat i ani miesiąca więcej. ;]

Przestań być zawistnym dzieciakiem w internecie i wyloguj się do życia.

Dobry drop jeśli wiesz co robisz i masz przygotowany sposób zapisu to jest kwestia 1-2 godzin wraz z testami...

@topic

Zna się na swojej robocie, nie raz to udowodnił publikując jakiś drop czy pomagając innym. Polecam ;]

No to się o 3 lata pomyliłeś, internet to nie jest moje życie, zresztą ostatnio raz na tydzień jestem na tym frajerskim forum mpc. 

Opublikowano

Odswieżam, aktualnie pracuję już nad jednym zleceniem (już kończę) - ale każde kolejne oczywiscie jest nadal przyjmowane!

Trochę zdjęć z aktualnego zlecenia, dużo na nich nie widać więc myslę że klient się nie obrazi.

ad743bd5699a0dcad760318c0ef6b0ce.png

f8c52e84de7c9667b75b2343939be400.png

5ef6e4436483d7af3a46b30d364f9ff1.png

Wszystko to w jeden dzień, naprawdę nie obijam się ze zleceniami :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...